Ερώτηση....

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Η μικρή μου η ζουζού έχει μάθει να κάνει την ανάγκη της έξω στο μπαλκόνι (απο το δωμάτιο της το οποίο το έχω φτιάξει έτσι ώστε είναι σαν παιδικό....)κάποιες φορές (σπάνια) τα κάνει στο δωμάτιο μέσα..καταλαβαίνει βέβαια οτι έχει κάνει βλακεία και μόλις με βλέπει κρύβεται...δεν θέλω να της φωνάζω αλλά αφού το ξέρει γιατί το κάνει?
Τι να της κάνω?Εχω περίεργα ωράρια λόγω της δουλειάς μου και δεν 'εχουμε βρεί τις ώρες μας...κι όσο για τις πάνες που της έχω πάρει αυτό είναι μια άλλη ιστορία...΄΄οταν την βρεί την κάνει χίλια κομμάτια....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν ξερει που πρεπει να τα κανει και που δεν πρεπει ,τοτε μπορει να το κανει και για να σου τραβηξει την προσοχη!!

αλλα ειναι σημαντικο να υπαρχει συγκεκριμενο ωραριο μιας και τα σκυλια ειναι ζωα ρουτινας..,θελουν να ξερουν ποια ωρα τρωνε ,ποια ωρα πανε βολτα..κλπ..

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Το ξέρω ότι πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο ωράριο...απλά δουλεύω στο αεροδρόμιο και την μια φορά δουλεύω 05.00 το πρωί την άλλη 09.00 και την άλλη 13.00 το μεσημέρι..είναι κυλιόμενο ωράριο και προσπαθώ πάρα πολύ..ίσως και να είναι αντίδραση...ευχαριστώ πολύ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν ξερω αν ειναι αντιδραση για αυτο η γενικα ,απλα μπορει να ειναι γενικα αντιδραση για κατι!!;):):)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πρόσεξε τα σκυλιά δεν είναι παιδιά. Το πώς έχεις φτιάξει το δωμάτιο δεν την απασχολεί καθόλου, πίστεψέ με, το πότε θα βγεί βόλτα την απασχολεί πολύ όμως. ;)

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Εννοώ ότι έχει πολλά παιχνίδια...τις βόλτες μας τις κάνουμε καθημερινά....απλά διαφορετικές ώρες κάθε μέρα.....δεν την αφήνω χωρίς βόλτα βέβαια...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα….
Έχεις φτιάξει …παιδικό δωμάτιο στη σκύλα? :shock:

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Οχι δεν έχω της έχω κάνει δωμάτιο (παιδικό)..εννοώ απλά ότι ο χώρος που κοιμάται και μένει όταν λείπω είναι γεμάτος παιχνίδια...μάλλον με παρεξηγήσατε(δεν το διατύπωσα καλά στα παραπάνω μηνύματα):shock:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κι όμως ξέρω σκύλο, λαμπραντόρ αρσενικό, με παιδικό δωμάτιο κανονικότατο ΔΙΚΟ ΤΟΥ, με καναπέ, στρώματα, κουβέρτες, παιχνίδια.
Μια φορά που ήρθε σπίτι μου πήρε ένα λούτρινο και γρύλιζε για να μην του το πάρω. Τελικά μου είπε η "μανούλα του": "Αφού του αρέσει μωρέεεεεεεεεε να το κρατήσουμε?"
Και το κράτησε ο... μπέμπης. Τέλος πάντων.

Γεωργία με τις διαφορετικές ώρες είναι λογικό να μπερδεύεται η σκυλίτσα. Μπορεί να είναι και αντίδραση μήπως όμως υπάρχει καμιά γλάστρα στο χώρο της?
Πρέπει να κάνεις έναν πολύ καλό καθαρισμό για να φύγουν οι μυρωδιές-ερεθίσματα. Νομίζω υπάρχουν κάποια προϊόντα γι' αυτή τη δουλειά.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Τα σκυλιά είναι όντα της συνήθειας. Θεωρώ λογικό να "μπερδεύεται" η μικρή σου οταν δεν έχει τακτικές ώρες για βόλτα ή φαγητό... εκείνο που δεν είδα είναι η ηλικία της για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε λίγο περισσότερο...

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα….
Έχεις φτιάξει …παιδικό δωμάτιο στη σκύλα? :shock:

Γιατί σας φαίνεται περίεργο... και τα δικά μου έχουν το δικό τους δωμάτιο (με σκυλοσπιτάκια, σκυλοπαιχνίδια όλων των ειδών και παντού στο χώρο, σκυλολιχουδιές και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί για τα σκυλιά). Το έχω φτιάξει έτσι ώστε όταν χρειαζεται να λείπω τα αφήνω στο δωμάτιο τους όπου έχει τα πάντα γι'αυτά και θέλω να ελπίζω ότι δεν βαριούνται, καθώς και έτσι αποφευγουμε τις ζημιές στο υπόλοιπο σπίτι. Φυσικά τα σκυλιά μου έχουν ελεύθερη πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού(αυλή). Αλλά αυτές τις κρύες και βροχερές μέρες προτιμούν να μένουν μέσα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλά αν το πάρουμε έτσι και εγώ έχω ένα δωμάτιο που περισσεύει και εκεί είναι όλα του τα παιχνίδια και όταν έρχεται κόσμος λέω αυτό είναι το δωμάτιο του blanco..και γελάνε..
Πρακτικά ο blanco δεν έχει δωμάτιο μιας που έχει όλο το σπίτι δικό του ,εφόσον μια η άλλη κοιμόμαστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο..
Απλά επειδή έχει μια μανια να σκορπίζει παντού τα παιχνίδια του..,του τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα..:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78