Εσπασε το δαχτυλο της.

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
Καλημερα! Ηκοκερινα μου εσπασε το δαχτυλο της. Ο κτηνιατρος λεει πως δεν μπορει να το δεσει. μου εδωσε μονο παυσιπονα.εχει κανεις να προτεινει κατι ακομα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Όσο το δυνατόν περισσότερη ακινησία, αν είναι ζωηρή κλπ πρέπει να την περιορίσεις.
Πατάει το ποδαράκι αυτό; Πώς το έσπασε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Γνωρίζοντας ότι θα ταράξω τον φίλο @ntoulis , εμείς, πέρσι το καλοκαίρι που σπάσαμε το μικρό μας δαχτυλάκι, βάλαμε νάρθηκα για 5 εβδομάδες. Παυσίπονο ούτε καν, ειδικά μάλιστα αφού δεν σου το έδεσε, αφού λέει ότι δεν γίνεται [τι είναι; κάποιο μεσαίο δάχτυλο;]. Καλύτερα να νοιώθει την ενόχληση και να το φυλάει και να μην το πειράζει. Σχετικός περιορισμός, είναι θεωρώ απαραίτητος. Ακτινογραφία βγάλατε φαντάζομαι ε;

• Like
Reactions: ntoulis

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
Γνωρίζοντας ότι θα ταράξω τον φίλο @ntoulis , εμείς, πέρσι το καλοκαίρι που σπάσαμε το μικρό μας δαχτυλάκι, βάλαμε νάρθηκα για 5 εβδομάδες. Παυσίπονο ούτε καν, ειδικά μάλιστα αφού δεν σου το έδεσε, αφού λέει ότι δεν γίνεται [τι είναι; κάποιο μεσαίο δάχτυλο;]. Καλύτερα να νοιώθει την ενόχληση και να το φυλάει και να μην το πειράζει. Σχετικός περιορισμός, είναι θεωρώ απαραίτητος. Ακτινογραφία βγάλατε φαντάζομαι ε;
Ογιατρος μου ειπε οτι δεν αξιζει να βγαλουμε αφου δεν θα το δεσει. το ποδι δεν το παταει. Πως να κρατησεις ενα κοκερ ακινητο? Αυτο εχει μεγαλο ενδιαφερον. Να επιμεινω για ακτινογραφια?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ογιατρος μου ειπε οτι δεν αξιζει να βγαλουμε αφου δεν θα το δεσει. το ποδι δεν το παταει. Πως να κρατησεις ενα κοκερ ακινητο? Αυτο εχει μεγαλο ενδιαφερον. Να επιμεινω για ακτινογραφια?
με crate!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Περαστικα σας! Δεν ειναι τιποτα κι εμεις προ εναμιση χρονου ειχαμε σπασει την φαλαγγα στο παραμεσο δαχτυλακι. Εκει δεν επαιρνε δεσιμο. Η ακτινογραφια το επιβεβαιβεωσε, μπηκαμε σε προγραμμα ακινησιας και μονο κοντινες βολτες για τις αναγκες μας. Και περναμε αντιφλεγμονωδη χαπακια (νομιζω remadyl των 500). Οπως και να χει...η σκυλιτσα σου θα το φυλαει τωρα που ποναει,το ιδιο εκανε και η δικια μου και μετα απο καμια βδομαδα θα αρχισει δειλα δειλα να το παταει. Εκει ειναι η κρισιμη περιοδος, γιατι δεν εχει θρεψει πληρως και μπορει να δεσει στραβα, οποτε εκει πρεπει να την περιορησεις να μην τρεχει και χοροπηδα. Υπομονη η ολη ταλαιπωρια αν και ποικιλει απο οργανισμο σε οργανισμο αλλα θα διαρκεσει περιπου 20-25 μερες (αυτες θα ναι ο περιορισμος σε κινηση. Αν σας δωσει χαπακια, θα ναι για 5-7μερες)!

LARA

Active Member
15 Δεκεμβρίου 2009
25
0
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται ο περιορισμος σε κινηση? Δηλαδη πως να το κανω?

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Υπαρχει το crate, υπαρχει το puppy-pen και τελος μπορεις να την τοποθετησεις σε καποιο δωματιο οπου θα σαι και εσυ εκει βεβαια,για να μην νιωθει απομονωμενη! Απλα αν διαλεξεις το δωματιο...οχι το σαλονι...για να μη σουλατσαρει περα δωθε και πηδα σε καναπεδες κτλπ.