Εσωτερική Αιμορραγία;

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Παιδιά θα ηθελα για αλλη μια φορα την βοηθεια σας.Σημερα ενω καθομουν με την κολλητη μου στο μπαλκονι της μαζι με τα κουταβακια μας ξαφνικα σε κλασματα δευτερολεπτου το δικο της περασε στο μπαλκονι της γειτονισας η οποια τσιριξε το σκυλι τρομαξε κ επεσε απο το μπαλκονι!Κατεβηκαμε το πηραμε στην αρχη ετρεχε αιμα απο το στοματακι του ειχε μια πληγη αλλα σταματησε πολυ συντομα.Για μιση ωρα περιπου δεν περπατουσε καθολου μολις εφτασε το ταξι πηγαμε στον κτηνιατρο,ο οποιος εκανε ακτινογραφια κ κλινικη εξεταση κ μας ειπε οτι δεν εχει καν σπασιμο υπαρχει ενα οιδημα στο δεξι ποδαρακι αλλα δεν ειναι κατι.Το σκυλακι τωρα δειλα δειλα περπαταει κανονικα αυτο που μας προβληματιζει ειναι οτι κοιμαται πολυ κ αν δεν κοιμαται καθεται μονο του πανω σε κατι ζεστο μαξιλαρια κτλ.Εφαγε κανονικα,ενεργηθηκε ηπιε νερο ολα οκ.Απλως φοβομαστε μηπως μενει ξαπλωμενο συνεχως λογω καποιας εσωτερικης αιμοραγιας αν υπηρχε κατι τετοιο ο κτηνιατρος δεν θα το ειχε προσεξει περιμενουμε με αγωνια!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
απο τι οροφο επεσε? Πως ειναι τωρα? δεν σας ειπε κατι αλλο ο γιατρος αν πρεπει
να προσεξετε?

Ευτυχως που δεν εμεινε στον τοπο. Πολυ προσοχη παιδια με τα μπαλκονια, βαλτε
αυτο το πλαστικο το ειδικο για να μην περναει αναμεσα και ξαναπαθετε καμια
λαχταρα.

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Ακτινογραφία κοιλιάς έκανε? η μόνο το πόδι?
Κατερίνα επειδη ειναι westie ειναι μικροσωμος κ η μια ακτινογραφια τον επιασε ολοκληρο μας ειπε οτι δεν ειδε κατι.Ειρηνη μου απο τον 1 επεσε,τωρα κουτσενει λιγο αλλα τρωει κανονικα,ενεργητε κανονικα δεν εχει βγαλει αιμα τιποτα απλως καθεται σε ενα μαξιλαρακι γουνινο η στο κρεβατακι του κ η κοιμαται η απλα καθεται κ με προβληματιζει γιατι η δικια μου πηγαινει καθε λιγο κ λιγακι κ τον γλειφει!Στο μπαλκονι
η φιλη μου εχει το διχτυ απλως υπηρχε πισω απο δυο γλαστρες ενα χωρισμα που περνουσε στο διπλανο μπαλκονι ουτε καν το προσεξαμε.Καποια στιγμη ακουσαμε την τσιριδα της γειτονισσας κ λιγα δευτερολεπτα αργοτερα τον μικρο στο πεζοδρομιο να κλαιει!Μολις επιστρεψαμε απο τον κτηνιατρο η κυρια απο διπλα μας εξομολογηθηκε οτι τον εσπρωξε με το ποδι της επειδη τρομαξε :mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κατερίνα επειδη ειναι westie ειναι μικροσωμος κ η μια ακτινογραφια τον επιασε ολοκληρο μας ειπε οτι δεν ειδε κατι.Ειρηνη μου απο τον 1 επεσε,τωρα κουτσενει λιγο αλλα τρωει κανονικα,ενεργητε κανονικα δεν εχει βγαλει αιμα τιποτα απλως καθεται σε ενα μαξιλαρακι γουνινο η στο κρεβατακι του κ η κοιμαται η απλα καθεται κ με προβληματιζει γιατι η δικια μου πηγαινει καθε λιγο κ λιγακι κ τον γλειφει!Στο μπαλκονι
η φιλη μου εχει το διχτυ απλως υπηρχε πισω απο δυο γλαστρες ενα χωρισμα που περνουσε στο διπλανο μπαλκονι ουτε καν το προσεξαμε.Καποια στιγμη ακουσαμε την τσιριδα της γειτονισσας κ λιγα δευτερολεπτα αργοτερα τον μικρο στο πεζοδρομιο να κλαιει!Μολις επιστρεψαμε απο τον κτηνιατρο η κυρια απο διπλα μας εξομολογηθηκε οτι τον εσπρωξε με το ποδι της επειδη τρομαξε :mad:
Φτηνά την γλύτωσε ο μικρούλης..
Επειδή έχει σοκαριστεί από το γεγονός ίσως γι'αυτο κοιμάται συνέχεια, λογικό είναι.
Δείτε σήμερα πως θα συμπεριφερθεί και αν κάθεται και σήμερα όλη μέρα ξαπλωμένο σε ένα μαξιλάρι μιλήστε με τον γιατρό.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πιστεύω...οτι θα έπρεπε να κάνει υπέρηχο κοιλίας. Εύχομαι όλα καλά. Μα καλά η άλλη τον έσπρωξε με το πόδι ??:mad:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μηπως οπως σε συμβουλεψαν και οι υπολοιποι να κανετε και ενα υπερηχο κοιλιας
για να ειστε πιο σιγουροι για το τι του συμβαινει?

οσο για την γειτονισσα δεν ειδε και κανα δεινοσαυρο για να πραξει ετσι, ημαρτον δηλαδη.

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Παιδιά σημερα σηκωθηκε επιτελους μεσα στην τρελη χαρα επαιξε με την δικια μου ολο το πρωι εφαγε κουνησε την ουριτσα του!Δειχνει πολυ καλα,αν τον ξαναδουμε ετσι θα παμε για υπερηχο.Οσο για την γειτονισσα δεν μπορω να την καταλαβω το σκυλακι ειναι πολυ φιλικο!αλλα τι να της πεις αντι να πει μια συγνωμη μας εκραξε κιολας που εχουμε σκυλο!!εγω ενα ξερω οταν οι ανθρωποι αποστασιωποιουνται απο τα ζωα κ την φυση γινονται δυστροποι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σας εκραξε και απο πανω? Θα την βουταγα την γειτονισσα δεν θα μου γλυτωνε. . .
Περαστικα στον μικρουλη και προοχη απο εδω και περα!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ξένος μπαίνει σε ιδιοκτησία μας..και το σκυλί αντιδρά
Απαντήσεις dogforum: καλά του έκανε..από την στιγμή που μπήκε..... δεν φέρω ευθύνη για το τι θα πάθει...

Σκυλί χωρίς επίβλεψη μπαίνει σε ξένο χώρο και άνθρωπος αντιδρά
Απαντήσεις dogforum:Οι άνθρωποι γίνονται δύστροποι και θέλουν άρπαγμα....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Κατσε βρε sea mol κουταβι ηταν, επρεπε να το κλωτσησει για να πεσει απο τον 1ο?
Δεν λεω οτι ηταν σωστο που πηγε το μπαλκονι της, τυχαινουν ομως και αυτα.
Θα μπορουσε για αρχη να τους κανει μια επιπληξη, νομιζω θα καταλαβαιναν, υπαρχουν
και πιο ηπιες αντιδρασεις.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν αντιλέγω...
Αλλά δεν μπορούμε να επιβάλουμε στον άλλο πως θα νιώσει....
Αν φοβάται τα σκυλιά..ή τέλος πάντων δεν έχει καμία εμπειρία, το πιο πιθανό είναι να αντιδράσει πανικόβλητα...
Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για το πως νιώθει!
Και δεν μπορούμε να την καταδικάσουμε δια πνιγμού...
Το σκυλί ΜΑΣ ξέφυγε....και μάλιστα δεν έγινε ούτε καλά-καλά αντιληπτό το περιστατικό...(η γειτόνισσα είπε μετά ότι το κλώτσησε)
Δηλαδή...πάλι οι άλλοι φταίνε επειδή δεν είναι κυνόφιλοι?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σιγουρα τα κοριτσια θα επρεπε να ειχαν το μπαλκονι τους καλυτερα φυλαγμενο,
και σιγουρα η γειτονισσα μπορει να φοβοταν τα σκυλια αλλα μερικες φορες
πρεπει να πρυτανευει και λιγο η λογικη. θα μπορουσε απλα να φωναξει για να το παρουν
αλλα ο καθενας πραττει αναλογα.

Γι' αυτο πλεον τα κοριτσια θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικες. Οσο το αν φταινε επειδη
δεν ειναι κυνοφιλοι ειναι μια μεγαααληηηη συζητηση διοτι αυτη η μεριδα ανθρωπων
δυστυχως αυξανεται και εχουν και μεγαλο θρασος προς του κυνοφιλους.

Τωρα οτι εγινε εγινε και τα παθηματα γινονται μαθηματα κοριτσια δυστυχως.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Συμφωνω με τον Sea-mol στη βαση που θετει το θεμα αλλα θεωρω λειαν απαραδεκτο να κλωτσησει-σπρωξει το σκυλι απο το μπαλκονι. Αχαρακτηριστη η μανταμ. Κουταβι ηταν δεν ηταν κροκοδειλος.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αν ήταν ποντίκι...που είναι όσο ένα μιλκομπούκαλο....και όχι κροκόδειλος...θα ήταν κατανοητός ο πανικός?
Αυτό που προσπαθώ να πω ρε παιδιά, είναι ότι δεν μπορούμε να εκλογικεύσουμε τις φοβίες των άλλων.
Είναι ΦΟΒΙΕΣ...τελεία και παύλα...
Οι φοβίες έχουν αντιδράσεις ανακλαστικές ΟΧΙ ΛΟΓΙΚΕΣ...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σιγουρα οι φοβιες εχουν αντιδρασεις αντανακλαστικες αλλα δεν νομιζω οτι αν εβλεπε
ποντικι θα το κλωτσαγε αλλα θα εστριβε δια του αρραβωνως :) Τουλαχιστον εγω που τα
σιχαινομαι και τα φοβαμαι (μην κοροιδευετε) αυτο θα εκανα.

Ισως η πραξη της δεν ηταν μονο πραξη φοβιας αλλα και λιγο κακιας. . . μιας που η ιδια
ειπε οτι δεν θελει σκυλο καθολου στν πολυκατοικια. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. . .

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σε ακραίες καταστάσεις υπάρχουν πάντα ακραίες κι απρόβλεπτες αντιδράσεις...

Πόσες φορές όλοι μας έχουμε πει ότι αν μας την πέσει ή την πέσει στον σκύλο που συνοδεύουμε ένας σκύλος στον δρόμο, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γλυτώσουμε...
Το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση...

Ένας άνθρωπος που ενδεχομένως δεν συμπαθεί, φοβάται τα σκυλιά είδε ξαφνικά, μέσα στο "άσυλο" του σπιτιού του, που εντείνει την αντίδραση, έναν σκύλο, ίσως έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του κι αντέδρασε...
Ανάμεσα στο flight και στο fight, όπως και στα σκυλιά, έτσι και στους ανθρώπους,η κυρία επέλεξε το fight...

Προφανώς κι όλοι μας, ίσως κι ο ίδιος πλέον, θεωρούμε ότι η αντίδραση ήταν ακραία, αλλά ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος!

Όσο για το πόσο έντονα συναισθήματα φόβου μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρούλη, γλυκούλη, άκακο κουταβάκι, αρκεί να θυμηθούμε εκείνο το βιντεο με τον θηριώδη λατινοαμερικάνο που έκλαιγε μπροστά στην θέα ενός κουταβιού, που είχε ανέβει στο forum πριν κάποιο διάστημα...

Γι αυτό χίλιες φορές να έχουμε τα μάτια μας 14 και να προσπαθούμε να προλάμβάνουμε τέτοιες ανεπιθύμητες καταστάσεις!

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Παιδια δεν λεω οτι δεν ηταν ευθυνη μας κ της κοπελας που δεν ηξερε για το κενο που υπηρχε αλλα κ δικο μου γιατι μπορουσε να ειχε περασει το δικο μου σκυλι ας πουμε αν ηταν πιο περιεργο η την εχανα λιγο απο τα ματια μου!Κατανοω τον πανικο της για αυτο κ δεν συνεχισα το θεμα μαζι της αλλα μπορουσε απλα να μας πει να το παρουμε να φωναξει να μας βρισει αλλα να το πεταξει απο το μπαλκονι???Τι να πω ισως εγω δεν εχω τοσο ακραιες αντιδρασεις κ δεν μπορω να το καταλαβω