Ευαισθησία στο λαιμό?

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Καλησπέρα!
Έχω υιοθετήσει ένα κουταβάκι που είναι σχεδόν 3μιση μηνών τώρα. Του έκανα όλα τα εμβόλια και τα σχετικά και γενικά φαίνεται πολύ καλά στην υγεία του. Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ας πούμε μια ευαισθησία στο λαιμό του. Δηλαδή όπως τρέχει σα παλαβό μερικές φορές μέσα στο σπίτι μπορεί να ψιλοχτυπήσει στο λαιμό και κάνει σα να πνίγεται. Ή όταν του έβαλα περιλαίμιο και τράβηξε πάλι έκανε το ίδιο (και του πήρα στηθόλουρο). Ακόμα κι όταν πηδάει με φόρα πάνω μου και "βρει" λίγο ο λαιμός του, πάλι το κάνει. Σα να βήχει, σα να πνίγεται, σα να πάει να κάνει εμετό ας πούμε. Είναι ανησυχητικό?
Ευχαριστώ :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.321
patra
grdane.blogspot.com
μαιρουλα... χμ καλημερα...
να σου ζησει να το χαιρεσαι...
πες μας λιγα ακομα για το κουταβακι σου... ποσα κιλα ειναι ...
ποτε το ειδε τελευταια ο κτηνιατρος...
το ακροαστηκε η οχι
ειπε κατι
η απλα δεν αναφερθηκε γιατι τοτε δεν το παρουσιαζε?
για μενα καλο ειναι να εξεταστει απο κτηνιατρο....

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Καλημέρα!
Σ'ευχαριστώ πολύ :D
Είναι 4 κιλά και ο κτηνίατρος το είδε πριν 4-5 μέρες που πήγαμε για εμβόλιο.
Το ακροάστηκε ναι και δεν είδε κάτι ανησυχητικό, μόνο μου είπε να κάνουμε και το εμβόλιο της τραχειοβρογχίτιδας σε 2 εβδομάδες.

• Like
Reactions: GRDANE

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μου έχουν τύχει κουτάβια να ξεροβήχουν σαν να πνιγόντουσαν και σαν να δυσκολευόντουσαν να καταπιούν 1-2 φορές όταν ζοριζόντουσαν με την αλυσιδίτσα κατά την εκμάθηση! Δεν είχε τεθεί καν θέμα τραχείας ή κάποιο πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή του λαιμού...1-2-5-10 φορές και το σταμάτησαν...

• Like
Reactions: mairoula