Ευθανασία αδέσποτων

Ευθανασία Αδέσποτων

• Total voters
    249

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Οι μόνοι όμως που "νομιμοποιούνται" να ομιλούν είναι:

α. Αυτοί που τους αρέσουν τα σκατά και τα τρώνε.

β. Αυτοί που δεν τους αρέσουν τα σκατά και δεν ανέχονται να τους τα σερβίρουν...πόσο μάλλον να τα τρώνε.

Οποιαδήποτε άλλη κατηγορία χάνει αυτόματα το δικαίωμα να ομιλεί και να χαρακτηρίζει την άλλη.

Δεν γίνετε όπου μας βολεύει/αρέσει να κάνουμε την "πάπια" και όπου όχι να είμαστε "Ρομπέν των δασών"...είναι ευκολότερο να χάνουμε το δίκιο μας.

Αν ήμουν χριστιανός θα έλεγα "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eγώ επειδη βλέπω και αυξάνονται τα ''κατά'' μετά από ολη αυτή την συζήτηση, θα έλεγα κάποιος να μας κάνει ένα ρεαλιστικό πλάνο δράσης για τα αδέσποτα, εκτος απο το να δηλώσει ''κατά'' (σιγά το νέο όλοι κατά είμαστε) ... αναλυτικά και ρεαλιστικά ... :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Anubiw said:
Οποιαδήποτε άλλη κατηγορία χάνει αυτόματα το δικαίωμα να ομιλεί και να χαρακτηρίσζει την άλλη.
Πολύ δημοκρατικό… 8)
Ποιος κρίνει ποιος έχει δικαίωμα να μιλήσει και ποιος χάνει το δικαίωμα να εκφέρει άποψη?

Δεν γίνετε όπου μας βολεύει/αρέσει να κάνουμε την "πάπια" και όπου όχι να είμαστε "Ρομπέν των δασών"...είναι ευκολότερο να χάνουμε το δίκιο μας.
Το δίκιο του δεν το χάνει κάποιος εάν μονιμως ποιεί την νήσσα και το χάνει εάν ποιεί την νήσσα με …διαλείμματα?

Anubis said:
Αν ήμουν χριστιανός θα έλεγα "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"...
Έάν ήμουν χριστιανή, θα έλεγα: "Μακάριοι οι δεδιωγμένοι σκύλοι ένεκεν «δικαιοσύνης», διότι αυτών εστίν η Βασιλεία των Ουρανών..."

Edit: @Denis

Η λύση για τα αδέσποτα :wink: :D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tί να δώ εκεί ?? Συζήτηση επί των ίδιων και των ίδιων και ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ από το αν πρέπει να τσιπάρουμε μέχρι για το αν πρέπει να έχουμε καθαρόαιμα ??

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εκεί θα δεις μαζεμένες όσες λύσεις έχουμε προτείνει κατά καιρούς για τα αδέσποτα ζώα που ζουν στη χώρα μας.
Γιατί είναι ανέφικτες οι λύσεις? Διότι οι λύσεις χρειάζονται χρήμα και όπως είπα και στην αρχή, τα κονδύλια που προορίζονταν για τα αδέσποτα από αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν…

Εν κατακλείδι, “No money, no honey…”

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλά αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος...,ερωτήματα δεν απαντιούνται και όπου θέλουμε το πάμε...8)

Λοιπόν εγώ έχω μια ιδέα για να ικανοποιήσουμε αυτό το 20 (κάπου εκεί δεν είναι?) της 100 του poll..
Τα αδέσποτα πως γίνανε?
..Από τότε που οι ανθρωποι πετάνε τα σκυλιά στον δρόμο ,όπου άρχισαν να αναπαράγονται ετσι ωστε να δημιουργηθεί ένας απίστευτος αριθμός αδέσποτων..
Και όλα τα αδέσποτα να θανατωθούν..,πάλι θα ξαναδημιουργηθούν..,από την στιγμή που οι ανθρωποι δεν θα σταματήσουν να τα πετάνε στον δρόμο...

Αρααααα μιας και είστε υπέρ της ευθανασίας..,αρχίστε και να κάνετε ευθανασια στους ανθρώπους που τα πετάνε και τα αφήνουν να αναπαράγονται..:lol: :lol: ,γιατί αν θέλετε να μιλάμε για λύση..,η μάλλον για αιτια του προβλήματος..
Αλλου ψάξτε..και αυτό δεν ειναι στα ιδια τα αδέσποτα..,αλλά στο μυαλό των ανθρώπων..

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
@ ROTTIE

Το "νομιμοποιούνται" δεν θέλει να πεί αν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη άλλα στο κατά πόσο...
Από εμένα είναι όλοι ελεύθεροι... :D

Η ουσία του πράγματος έχει υποθεί κατά την διάρκεια της κουβέντας...

Ο άνθρωπος είναι "ο μικρός Θεός" και κάνει πράγματα γιατί θέλει και γιατί μπορεί.

Ποτέ δεν θα ψηφιστεί νόμος ευθανασίας των αδεσπότων,γιατί υπάρχει πολιτικό κόστος (θα γίνωντε "υπόγειες ενέργειες"...βλ. Ολυμπιάδα).

Ποτέ δεν θα λυθεί το θέμα των αδεσπότων,γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση,μέριμνα,παιδεία,κλπ.

Ο άνθρωπος πάντα θα βρίσκει άλλοθι και δικαιολογίες γιατί σπάνια αντέχει τις τύψεις του.

Υ.Γ. Εγώ δεν έχω ψηφίσει γιατί δεν με καλύπτει ο τίτλος...Ποιοί ψήφισαν υπέρ και γιατί?...Και όσοι ψήφισαν κατά,μόνο οι 3-4 που συμμετέχουν έχουν κάτι να πούν?...Μπορεί βέβαια εγώ να καλύπτω τους "υπέρ" και οι 3-4 τους "κατά"... :?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο άνθρωπος πάντα θα βρίσκει άλλοθι και δικαιολογίες γιατί σπάνια αντέχει τις τύψεις του.
θα πρότεινα να μην συνεχιστεί η συζητήση γιατί πραγματικά πιστευω οτι δεν βγάζει πουθενά..
Θα συμπληρώσω απλά σε αυτό που είπες..

Οτι δυστυχώς ο ανθρωπος πολλές φορες δεν έχει καν τύψεις..και αυτό για μένα είναι το πιο απαισιόδοξο μήνυμα..
Η αυτούσια εικόνα της πραγματικότητας των πεταμένων κουταβιών στα σκουπίδια..

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν να υπάρχουν αδέσποτα ζώα πεταμένα στο δρόμο, είναι η ανάπτυξη της κυνοφιλικης μας παιδείας.

Κι αφού δεν υπάρχει κυνοφιλική παιδεία μέσα στις περισσότερες ανα τον κόσμο οικογένειες, καλό θα ήταν να διδαχθεί στα σχολεία... (λίγο ουτοπικό φαντάζει, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία)...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
mariatito ολα εχουν συζητηθει στο φορουμ και για τα πετιγκρι και για το πως θα μπορουσε να αναπτυχθει η κυνοφιλικη παιδεια και ολα..

Θα σε βοηθησει η αναζητηση που ειναι πανω πανω.:)