Ευτυχισμένο τέλος για ένα κακόμοιρο πίτμπουλ

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Αυτό το βλέμμα της σκυλίτσας τα μαρτυρά όλα. :(

Νομίζω πώς το πιο σωστό που έγραψε η κοπέλα είναι: "If you could do that to a dog, you should not be allowed in everyday society." :(

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
εγω τι να πω τωρα..που μολις πριν 4 μηνες απεκτησα το δικο μου πιτμπουλακο..ολη μερα να σε γλυφει να τρεχει σαν τρελο να κυνηγαει μυγες και αλλα τετοια χαζα και να φανταζομαι αργοτερα να "παλευει" σε μαχες..δεν γινεται..οντως το βλεμμα τα λεει ολα..δεν ξερω τι να ευχηθω για αυτους τους ανθρωπους..δεν ξερω ειλικρινα..αλλα πιστευω πραγματικα μεσα μου πως απο καπου θα το βρουνε..και τοτε δεν θα τους αρεσει καθολου..και τοτε ολα τα σκυλια απο τον παραδεισο θα κυνηγανε μυγες και μπαλακια και αυτοι θα υποφερουν..

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ο τίτλος ταιριάζει οπότε και το δημοσιεύω εδώ.

Ποιος είναι πιο τυχερός, ο σκύλος ή ο ιδιοκτήτης, δύσκολα μπορεί κάποιος να απαντήσει...

[video=youtube;CYiO9EkLnP8]http://www.youtube.com/watch?v=CYiO9EkLnP8[/video]

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
υπέροχος σκύλος..κορυφαίος ο ιδιοκτήτης ...τέλειο το βιντεακι. Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας Σούκις!!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Όταν το είδα σκέφτηκα "Mortie"...με λιγότερα κόλπα και λιγότερο κορυφαίο ιδιοκτήτη...:D

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Αυτό πρέπει να το δείξω σε έναν πανεξυπνίδη που μου αραδιαζε ενα σωρό μπαρούφες για τα πιτ μπουλ τις προάλλες.. Απίστευτο σκυλάκι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Respect στον άνθρωπο που αφιερώνει τόσες ώρες για να χτίσει μιά τέτοια σχέση με την σκυλίτσα του, πέρα από την διάσωση, την φυλή και όλα τα γύρω γύρω δεν μπορώ να μην θαυμάσω και την αμοιβαία αφοσίωση που χρειάζεται για να πετύχουν δύο φιλαράκια κάτι τέτοιο.