Εφημερεύοντα ιατρεία?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε νέο θέμα.

vrmode said:
OT: Μήπως στην κατηγορία "Ασθένειες κλπ." πρέπει να κάνουμε ένα sticky θέμα "Εφημερεύοντα/ανοιχτοί γιατροί" για ώρα ανάγκης? Όλοι την έχουμε ...πατήσει με αυτό καί μέσα στην απελπισία σου δεν στέλνεις pm και περιμένεις να σου απαντήσουν...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βάσω, κρίνοντας από δική μου εμπειρία, νομιζω πως μια λίστα με τα εφημερεύοντα κτηνιατρεία δεν θα είχε μεγάλη χρησιμότητα, διότι ως γνωστόν οι εφημερεύοντες κτηνίατροι ΔΕΝ εφημερεύουν!

Όταν το σκυλί μου δηλητηριάστηκε και προσπαθούσα να βρω γιατρό, μπήκα στο Interpet και κοίταξα στα εφημερεύοντα ιατρεία. Άρχισα να τηλεφωνώ με αγωνία ελπίζοντας να βρω κάποιον. Δυστυχώς διαπίστωσα πως παρόλο που θα έπρεπε να εφημερεύουν όσοι αναφέρονταν στην λίστα, ήταν απόντες λόγω του εορταστικού τριημέρου του Πάσχα! :evil:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εμείς μια Κυριακή που χρειαστήκαμε γιατρό πήραμε αρκετούς από αυτούς που εφημέρευαν.....από τους 5-6 μόνο ένας δέχτηκε να πάει στο ιατρείο του ειδικα για εμάς,δεν ήταν στο ιατρείο του δηλαδή.... και του σκάσαμε και 100 ευρά.(να μου πεις ο άνθρωπος ήρθε Κυριακάτικα...οκ)

Τελοσπάντων.....

Το συμπέρασμα είναι πως οι εφημερεύοντες κτηνίατροι δεν είναι σαν τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εφημερευοντα φαρμακεια..?
για μενα τα φαρμακεια ειναι ονομα και πραγμα..
ουτε αυτα ειναι παντα ανοικτα..
ειναι πολλα αυτα που λενε οτι ευημερευουν και δεν το κανουν..

οποτε φανταστητε για τα ζωα.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παιδιά αν ΔΕΝ έρχεται ο κτηνίατρος για ΕΠΕΙΓΟΝ άμα εφημερεύει, του κάνεις καταγγελία στον κτηνιατρικό σύλλογο ... τί πράγματα είναι αυτά ...

Πάντως όποτε μου 'χει τύχει, έβρισκα κάτι ... εφημερεύουν πολλοί, δεν είναι έτσι τόσο χάλια ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
Παιδιά αν ΔΕΝ έρχεται ο κτηνίατρος για ΕΠΕΙΓΟΝ άμα εφημερεύει, του κάνεις καταγγελία στον κτηνιατρικό σύλλογο ... τί πράγματα είναι αυτά ...

...
ναι και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι.
προσωπικα,εχω κανει καταγγελια και στον συλλογο φαρμακοποιων...
οριστε? :?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
denis said:

Πάντως όποτε μου 'χει τύχει, έβρισκα κάτι ... εφημερεύουν πολλοί, δεν είναι έτσι τόσο χάλια ...
όλοι μας είπαν πως ήταν εκτός Αθηνών για προσωπικούς λόγους.

Και αυτός στον οποίο πήγαμε μας είπε να πάμε εκεί μέσα σε μισή ώρα γιατί μετά δεν θα μπορούσε.....θα έφευγε.Ενώ η εφημερία ήταν για όλη την Κυριακή.Τι ψάχνεις?

Το θέμα είναι ο κτηνίατρος στον οποίο πας τακτικά να μπορέσει να σε βοηθήσει και ένα βράδυ ή μια αργία(εμάς η τότε κτηνίατρός μας είχε το κινητό κλειστό).'Η να σου συστήσει άλλον συνάδελφο.
Και μετά είναι και το νοσοκομείο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.592
10.966
Athens
Ο κτηνίατρος που δεν αντιδρά στα πραγματικά επείγοντα, δεν απαντά στο κινητό και σε αφήνει στα κρύα του λουτρού με ένα ζώο που αιμοραγεί ή πεθαίνει καλά θα κάνει να το κλείσει και να ανοίξει σουβλατζίδικο. Ή ας γράψει απέξω "μόνο για εμβόλια". Αυτόν απλά τον αλλάζεις.
Νομίζω πως πρέπει να κάνει κανείς μια "έρευνα αγοράς" για το ποιος αντιδρά σε επείγοντα ή ποιος είναι αρκετές ώρες και ημέρες ανοιχτός ώστε να σε εξυπηρετήσει. Και φυσικά να είναι καλός γιατρός.

Σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, μόνο ένας (ο δικός μου τουλάχιστο) είναι ανοιχτός Σάββατο και Κυριακή? :?: :?: :?: Λίγο κουλό μου φαίνεται... :?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
όλοι είναι τα Σάββατα εώς τη 1.00 στα ιατρεία τους.Τις Κυριακές δεν ξέρω κανέναν.

Εννοείται πως εμείς την διαγράψαμε την γιατρίνα μετά το περιστατικό. :evil:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Πάντως και ο δικός μου κτηνίατρος δουλεύει άπειρες ώρες, και συνήθως τον βρίσκω όποτε τον χρειάζομαι.

Επειδή ο άνθρωπος φροντίζει και φιλοξενεί αδέσποτα στο ιατρείο του, είναι κάθε μέρα εκεί.

Καλά, τις Κυριακές ανεπίσημα εννοείται, πάνε συνήθως μόνο όσα έχουν θεραπείες.

Οπότε νομίζω ότι με ψάξιμο θα βρεθούν και άλλοι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix