Εχει ΑεΡιαααα

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
ρε παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα.....
εχει η μικρη απο το απογευμα που αφηνει αερια και μας εχει τρελανει.....τωρα μου φαινετε να χαζοενοχλητε απο την κοιλιτσα της τωρα που κοιμαται μπροστα μου.....λετε να κρυωσε???

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
οχι τρωει κανονικα την ξηρα τροφη της εδω και καιρο,σημερα ομως....δεν της δινω να τρωει του εμποριου ιδιατερα μονο οταν την εκπαιδευω,σημερα καθολου,μονο την τροφη της....

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
ειναι σαν εμας που λιγο πριν αρωστησουμε και κρυωνε η κοιλια μας και αφηναμε βομβες καααααιιι αδειαζε το δωματιο....χαχαχαχα....!!!απλα ενταξει να ξερω να μην ανυσυχω,δεν θελω να υποφερει για κανενα λογο....τωρα οσο για την υπερδοσολογια τρωει 3 φορες την ημερα απο 100 γραμμαρια....ειναι 8 κιλα η μικρη 2,5 μιση μηνων κ κατι....διαρια δεν εκανε απλα αερια........

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη θα κάνεις και λογικά θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα!Εμένα έχει αέρια όταν της δώσω περισσότερες λιχουδιές απο όσο συνήθιζα ή αν φάει αρκετούτσικο ψωμί και κάτι πέρα απο την κλασσική διατροφή της!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Αφηνει και κάποιο χρωματισμο ροζ πισω στον πωπω της που τον κανει να φαινεται βρεγμενος; Αν ναι ειναι πολυ πιθανον θεμα διατροφης, κατι την πειραζει, ρωτησα προσφατα τον κτηνιατρο για αυτο γτ εβγαζε και οι δικια μου με μια περιεργη μυρωδια, και μου ειπε οτι ειναι η χειροτερη μυρωδια που μπορει να βγαλει ο σκυλος απο το σωμα του! Μενει δε, για ώρες και αισθανεσαι οτι τη μυριζεις συνεχεια, ειναι απο κάποιους αδενες μεσα στον πρωκτικο κολπο.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Lindaki εκτός από το να σου πει ότι είναι η χειρότερη μυρωδιά που μπορεί να βγάλει ο σκύλος δεν τους άδειασε κιόλας? :confused:
Δες εδώ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Άλλο όμως τα αέρια και άλλο οι περιπρωκτικοί αδένες.
Το ρόζ χρώμα γίνεται επειδή το γλύφει πολύ.
Στα άσπρα τριχώματα με το σάλιο παίρνουν μια ροζ-πορτοκαλί απόχρωση.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Lindaki εκτός από το να σου πει ότι είναι η χειρότερη μυρωδιά που μπορεί να βγάλει ο σκύλος δεν τους άδειασε κιόλας? :confused:
Δες εδώ.
Χοτικουλη μην εισαι κακοπροαιρετη....φυσικα τους άδειασε αλλά ξαναγεμίζουν!! και μου ειπε ότι ειναι απο τη διατροφή της, τωρα που της άλλαξα τροφη έχουν αρεώσει πάρα πολύ.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Άλλο όμως τα αέρια και άλλο οι περιπρωκτικοί αδένες.
Το ρόζ χρώμα γίνεται επειδή το γλύφει πολύ.
Στα άσπρα τριχώματα με το σάλιο παίρνουν μια ροζ-πορτοκαλί απόχρωση.
Οκ σορυ! Μαλλον τα μπέρδεψα λιγάκι! Όντως δεν ειναι το ίδιο πραγμα.
Ευχαριστω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87