Εχω κι εγώ μια κούκλα!!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Η αλοιφη που ανεφερες ειναι κορτιζονουχος και το διαστημα των τριων εβδομασων ηταν μεγαλο. Καλα σου ειπε ο δευτερος. Και τι εγινε αν εχει κοκκινο βλεφαρο; Αν το σκυλι δεν δειχνει καποια ενοχληση γιατι να το παιδευει κανεις;

zoilarissa

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
49
0
50
larisa
Η αλήθεια είναι οτι ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Οτι είναι φύσιν αδύνατο να χρησιμοποιώ μία αλοιφή τέτοιου είδους μόνιμα!! θα κάνω απο μόνη μου ζημιά στο ζώο, γι'αυτό και το έψαξα περισσότερο. Δεν ξέρω τι να πώ για κάποιους που είναι υποτίθεται γιατροί!!

zoilarissa

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
49
0
50
larisa
Καλημέρα και πάλι!!
θέλω τη γνώμη σας για ένα περιστατικό που συνέβει χθες με την Ήρα μου. Πρέπει να πώ ότι με τάραξε αρκετά Είχα κατεβεί στην αυλή το απόγευμα μετά τη δουλειά να συμμαζέψω λιγάκι και να την δω βέβαια, κι εκεί που της έριχνα ένα μπαλάκι κι έπαιζε ξαφνικά ορμάει πάνω μου με πιάνει απο τον καρπό αρκετά δυνατά και με το μη που της λέω ορμάει στο πόδι μου ψηλά και με δαγκώνει! μου άφησε και σημάδι μάλιστα! τα έπαιξα.... έχει συμβεί και άλλοτε στο παιχνίδι να ενθουσιαστεί πολύ και να αρπάζει παντελόνια κλπ.... αλλά αυτή τη φορά με το μη και το αγριοκοίταγμα φάνηκε να αγριεύει και πήρε στάση για επίθεση .... την έπιασα απο το λουράκι που πάντα κρέμεται στο λαιμό της (συμβουλή του εκπαιδευτή για διορθώσεις, προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις) και την απομάκρυνα απο μένα ,μετά την αφησα μόνη κι έφυγα! δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο.. το θέμα είναι ότι δε θέλω να φοβάμαι να παίξω μαζί της. Κι αν το συνεχίσει? κι αν χειροτερέψει μεγαλώνοντας? έχω και δυο παιδιά, πως να τα αφήνω να παίζουν μαζί της όταν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο?

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Καλυτερα να ρωτησει τον εκπαιδευτη σου για αυτο, αλλα εφ'οσον της φορας λουρακι ειναι για τετοιες περιπτωσεις. Συνεπως πρεπει να την διορθωσεις δυνατα και μετα θα προτεινα να της κανεις καπακι ασκησεις βασικης υπακοης.

zoilarissa

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
49
0
50
larisa
Εννοείται πως την διόρθωσα, απλά ήμουν αρκετά ταραγμένη χθες γιατί ξαφνιάστηκα από την συμπεριφορά της και δεν ήθελα να της μεταδώσω την ταραχή μου οπότε την άφησα κι έφυγα... αργότερα όταν πήγα να την ταΐσω, ναι μεν δεν έκανε κάτι τέτοιο αλλά είδα ότι ήταν αρκετά κουρδισμένη και έτρεχε πάνω κάτω .. η μεγαλύτερη μου ανησυχία είναι να μην ξανασυμβεί και κυρίως για τα παιδιά μου. έχω διαβάσει βέβαια και μου είπε ο εκπαιδευτής ότι τα σκυλιά αυτά δεν είναι για "αγκαλίτσες και φιλάκια" αλλά όχι και να φοβάμαι το ίδιο το σκυλί μου!!

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ειναι λογικο να εισαι ταραγμενη, αλλα ακομα και αν την ειχες στο κατσε για 2 λεπτα, μεχρι να συνελθεις και να παρεις μερικες ανασες και να χαλαρωσεις και αυτο ασκηση ειναι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
... έχω διαβάσει βέβαια και μου είπε ο εκπαιδευτής ότι τα σκυλιά αυτά δεν είναι για "αγκαλίτσες και φιλάκια" αλλά όχι και να φοβάμαι το ίδιο το σκυλί μου!!
Τι εννοείς..."τα σκυλιά αυτά" ;

zoilarissa

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
49
0
50
larisa
εννοώ τα ποιμενικά, οτι δεν ειναι τα σκυλάκια συντροφιάς που τα κανακεύεις και τα παίρνεις αγκαλιά. Είναι πιο ανεξάρτητα σκυλιά , φύλακες που ναι μεν θα τα χαιδέψεις και θα καθίσουν δίπλα σου αλλά όχι να τα τρελάνεις στις αγκαλιές. Τουλάχιστον αυτά έχω διαβάσει και βλέπω και τη σκυλίτσα μου ότι της αρέσουν μεν αλλά τρελαίνεται για παιχνίδι και τρέξιμο....