Καλημέρα και πάλι!!
θέλω τη γνώμη σας για ένα περιστατικό που συνέβει χθες με την Ήρα μου. Πρέπει να πώ ότι με τάραξε αρκετά Είχα κατεβεί στην αυλή το απόγευμα μετά τη δουλειά να συμμαζέψω λιγάκι και να την δω βέβαια, κι εκεί που της έριχνα ένα μπαλάκι κι έπαιζε ξαφνικά ορμάει πάνω μου με πιάνει απο τον καρπό αρκετά δυνατά και με το μη που της λέω ορμάει στο πόδι μου ψηλά και με δαγκώνει! μου άφησε και σημάδι μάλιστα! τα έπαιξα.... έχει συμβεί και άλλοτε στο παιχνίδι να ενθουσιαστεί πολύ και να αρπάζει παντελόνια κλπ.... αλλά αυτή τη φορά με το μη και το αγριοκοίταγμα φάνηκε να αγριεύει και πήρε στάση για επίθεση .... την έπιασα απο το λουράκι που πάντα κρέμεται στο λαιμό της (συμβουλή του εκπαιδευτή για διορθώσεις, προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις) και την απομάκρυνα απο μένα ,μετά την αφησα μόνη κι έφυγα! δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο.. το θέμα είναι ότι δε θέλω να φοβάμαι να παίξω μαζί της. Κι αν το συνεχίσει? κι αν χειροτερέψει μεγαλώνοντας? έχω και δυο παιδιά, πως να τα αφήνω να παίζουν μαζί της όταν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο?