ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Θεσσαλονικης

yasmin1gr

Well-Known Member
14 Μαϊου 2007
65
0
Θεσσαλονικη
www.argosgr.org
Γεια σας ειμαι η υπευθυνη οργανωσης του σωματειου μας και χαιρομαι πολυ που υπαρχει αυτος ο χωρος. Συντομα μελη μας θα αρχισουν να γραφουν κι αυτα εδω. Eχουμε μια πολυ ενεργη γατο ομαδα και μια σκυλο ομαδα σε εξελιξη , οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος να συμβαλλει εθελοντικα. Το σαιτ του σωματειου ειναι
www.argos.gr

Campaign myspace site
http://www.myspace.com/greekartistsfortheanimals

Argow at Myspace
http://www.myspace.com/argos_animal_welfare_soc

Αυτη τη στιγμη εχω στα σκαρια την "Ομαδα Αγαπης"

ANAZHTOYME

Αληθινά Φιλόζωους, στοργικούς εθελοντές που έχουν διάθεση να εκπαιδευτούν στο να φροντίζουν ειδικές περιπτώσεις ζωών.
Η σύντομη αλλά ουσιαστική εκπαίδευση θα γίνει από τον γιατρό και ειδικευμένο ψυχολόγο.
Τα ζώα αυτά θα είναι δύσκολες περιπτώσεις ιατρικά που θα χρειάζεται να δώσουν και ιατρική φροντίδα αλλά και πολλή στοργή, καθώς θα τα φιλοξενούν για σύντομο διάστημα μέχρι να επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα. Εξίσου μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά κάποιο ζώο στον κτηνίατρο μας, να το παρακολουθούν και να το εμψυχώνουν.

Σκοπός:

Να σωθούνε ζώα που πιθανώς θα πέθαιναν εάν δεν υπήρχε κάποιος να τα φροντίσει εντατικά, σε συνεργασία με τον γιατρό, του σωματείου.
Πχ. Γατούλα με κατάθλιψη και υπατική λεπίδωση που χρειάζεται καταναγκαστικό τάϊσμα και πολλή στοργή για δυο βδομάδες έως δυο μήνες.

Χρειάζονται:

Διάθεση να σώσετε ζώα, ένας υποτυπώδης μικρός χώρος, διάθεση να μάθετε και πνεύμα συνεργασίας.

Τηλ. επικοινωνίας για συμμετοχή- πληροφορίες: 6979780445

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο Dogforum yasmin1gr! :p
Συγχαρητήρια για το έργο σας!
Η ομάδα σας δραστηριοποιείται μόνο στη Θεσσαλονίκη?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλώς ήρθατε και από εμένα

το site που έχετε βάλει είναι δικό σας :?: :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k

yasmin1gr

Well-Known Member
14 Μαϊου 2007
65
0
Θεσσαλονικη
www.argosgr.org
Ευχαριστω παιδια παρα πολυ εχω και ατομα στην αθηνα αλλα χρειαζεται να γινει σε σχεση με καποιον οργανισμο η κτηνιατειο εκει οπως το κτηνιατρικο κεντρο γατας πχ η κατι αναλογο για σκυλακια.

Οποιος θελει απο θσσαλονικη προσπαθουμε να το οργανωσουμε τωρα εαν θελετε σας βοηθαω να φτιαξετε και στην αθηνα.

Και κατι αλλο χρειαζομαστε απεγνωσμενα εθελοντες για σκυλακια στον Αργο. Με το φορουμ για τις γατες δοξασοι ο θεος ηρθαν καποια παιδια και εχουμε κατι για τα γατακια , για τα σκυλακια ειμαστε μονο 3-4 και δεν φτανει. Οσοι θελουν 6979780445 :)

yasmin1gr

Well-Known Member
14 Μαϊου 2007
65
0
Θεσσαλονικη
www.argosgr.org
amangos said:
Μακάρι να υπάρχουν πολλές αντίστοιχες ομάδες σε όλη την Ελλάδα, αρκεί να μην είναι κάποιο κόλπο για να κονομήσουν ορισμένοι από την ζωοφιλία των άλλων.
Σε οτι αφορα εμενα δεν ειναι κανενα κολπο πραγματικα γαπαω τα ζωα και κανω οτι μπορω για να οργανωθουμε γιατι εχουν πολλοι παλια μυαλα και δυσκολευουν τα πραγματα. Οσα χρηματα ειναι απο δωρεες η απο κατι προτζεκτ που ελπιζω να πιασουν θα διατεθουν για στειρωσεις και περιθαλψη.. ειναι τοσα πολλα τα ζωα που ειναι ηλιθιο να μη τα βοηθας. Οσο για την ομαδα αγαπης δεν εχει κανενα οικονομικο σκοπο απλα το να βοηθαμε ζωα που ειναι σοβαρα και θελουν ειδικη φροντιδα αλλιως απλα θα πεθαιναν

Ναι ναι τα σαιτ που εβαλα στην αρχη ειναι δικα μας και τα δυο τελευταια τα εκανα εγω στο myspace