Ζήτηση για φιλικές προς τα ζώα ξενοδ. υπηρεσίες


eanton

New Member
20 Μαρτίου 2012
4
0
Ονομάζομαι Αντωνιάδου Ελένη και είμαι φοιτήτρια μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Για τις ανάγκες της διπλωματικής εργασίας μου, υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Δημήτρη Κούτουλα εκπονούμε έρευνα με θέμα "ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΞΕΝΟΔ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".

Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την έρευνα αυτή θα χρησιοποιηθούν στο πλάισιο της διπλωματικής μου εργασίας με τίλτο "Εκπόνηση ενός σχεδίου marketing για ένα pet friendly ξενοδοχείο στις Κυκλάδες"


Για τις ανάγκες αυτής της έρευνας στέλνουμε σύντομο ερωτηματολόγιο μέσω του link
https://www.surveymonkey.com/s/3J7JST7

H συμμετοχή σας στην έρευνα είναι πολύτιμη και αναγκαία. Θα απαιτηθούν μόνο δέκα με λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 












eanton

New Member
20 Μαρτίου 2012
4
0
Καλο πτυχιο, μολις το συμπληρωσα και εγω!
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Στην παράλληλη ερευνα που κανουμε για την προσφορά φιλικών προς τα ζώα υπηρεσιών από τα ξενοδοχεία υπαρχει λιγότερη προθυμία. Οσο ζητάμε φιλοξενία ζώων τόσο περισότερα θα προσφέρουν! Οσοι ξενοδοχοι αναντησαν εως τωρα, φαίνεται να φιλοξενουν ζώα χωρις κανένα προβλήμα!
 


Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Η αληθεια ειναι πως σε σχεση με παλιοτερα χρονια οι ξενοδοχοι εχουν
γινει λιγο πιο flexible οσον αφορα τα κατοικιδια αλλα ακομα εχουμε
πολυ δρομο μπροστα μας!
 






cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Συμπλήρωσα και εγώ το ερωτηματολόγιο!!
Καλή επιτυχία και Καλό πτυχίο!!!!

Όταν τελειώσεις με την έρευνα θα ήταν πολύ χρήσιμο πιστεύω να μας επισύναπτες όλα τα ξενοδοχεία που σας απάντησαν πως δέχονται και τα κατοικίδια!!!
 




foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Επειδή νομίζω ότι όλα τα μέλη εύχονται καλή επιτυχία και καλό πτυχίο στην φίλη, όπως και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα απαντήσουμε στο ερωτηματολόγιο, εξάλλου είναι ιδιαίτερα σύντομο, δεν υπάρχει λόγος να γεμίσουμε σελίδες και σελίδες απλά γράφοντας το ίδιο και το ίδιο....
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ενώ αν υπήρχε το thanks...
Ακόμα ένα ερωτηματολόγιο έτοιμο. Καλή επιτυχία και καλό πτυχίο
 




Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
κι ένα από 'μενα.

Καλή Επιτυχία Ελένη και μπράβο στο ΕΑΠ για κάποιες απ' τις καινοτόμες ενέργειες του γενικά :)
 


eanton

New Member
20 Μαρτίου 2012
4
0
Πιστευω ότι δεν θα έχω προβλημα να κοινοποιήσω ξενοδοχεία αλλα πρέπει να ρωτήρω τον επιβέποντα καθηγητή πρωτα για να είμαι σίγουρη. Ως τώρα εχω στείλει email σε 224 ξενοδοχεία του νομού κυκλάδων και πήρα 5 απαντησεις (είναι η πρωτη μερα του ερωτηματολογίου και πολλα ξενοδοχεία είναι κλειστά)
Αν όμως θελετε να βρειτε ξενοδοχεία που αποδέχονται ζώα μπείτε στην ιστοσελίδα του ΞΕΕ επιλέξτε τον νομό που σας ενδιφέρει και πατήστε την επιλογή αποδοχή ζώων. Έχει email και τηλέφωνα επικοινωνίας. Στις Κυκλάδες το 26% δηλώνει ότι αποδέχεται ζώα. Φυσικά καλο είναι πρωτα να τηλεφωνήσει κανείς πριν εμφανιστεί στο ξενοδοχείο, για να το σιγουρεψει! και παλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων και τις ευχές σας! (την εργασία θα πρέπει να την τελειώσω ως τέλος Μαίου και θα παρουσιαστεί στη επιτροπή του ΕΑΠ Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη ανάλογα με το πρόγραμμα που θα καθοριστεί) Χίλια ευχαριστώ Ελένη