Ζαλάδες και εμετοί!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Καλησπερα παιδια !!!
Εχω ενα σκυλακι 2 χρονων Καυκασου διαστραυρωμενο και καθε φορα που τον βαζω στο αυτοκινητο κανει εμετο μεσα σε 10 λεπτα και καθετε ακηνιτος καθως του τρεχουν και πολλα σαλια.Ειναι μεγαλωσομος 40 κιλα .Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το αντιμετωπισω αυτο το προβλημα και να πηγαινω αφοβα με το αυτοκινιτο οπου θελω χωρις εμετους και ζαλαδες?:confused:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δεν έχει να κάνει με την ζέστη ή το κρύο!

Μερικά σκυλιά το παθαίνουν και άλλα όχι!

Συνταγή δεν ξέρω για την καταπολέμηση αλλά ξέρω ότι για να το αποφύγεις αυτό όλο θα πρέπει να κοινωνικοποιείς το κουτάβι από μικρό στις μετακινήσεις ώστε να συνηθίσει και να μην έχεις αργότερα προβλήματα!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα παιδια !!!
Εχω ενα σκυλακι 2 χρονων Καυκασου διαστραυρωμενο και καθε φορα που τον βαζω στο αυτοκινητο κανει εμετο μεσα σε 10 λεπτα και καθετε ακηνιτος καθως του τρεχουν και πολλα σαλια.Ειναι μεγαλωσομος 40 κιλα .Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το αντιμετωπισω αυτο το προβλημα και να πηγαινω αφοβα με το αυτοκινιτο οπου θελω χωρις εμετους και ζαλαδες?:confused:
Δεν γνωριζω μπορει και να πω βλακεια οποτε ρωτησε τον κτηνιατρο για σιγουρα αλλα μηπως μπορεις να του κανεις αντι εμετικη ενεση πριν απο ταξιδακι ας πουμε; Ισως αυτο βοηθησει; Τωρα θα μου πεις καθε φορα ενεση θα του κανω που θα μπαινει στο αυτοκινητο; Δυσκολη φαση αλλα ρωτησε τον κτηνιατρο σας εκεινος θα ξερει να σου προτεινει καποια λυση η εστω να δοκιμασεις κατι σαν λυση, μεχρι να δουλεψει για σας.