Ζευγάρωμα πιτμπουλ στανφορντ

Baellam

Member
6 Μαϊου 2019
6
4
Ηρακλειο Κρήτης
Καληνερα σε ολη την ομάδα.ειμαι καινιυργιο μελος κ εχω ενα αξιολατρευτο αρσενικο πιτ μπουλ.ειναι 6 χρονων κ ψαχνει τον ερωτα της ζωης του για δημιουργια οικογένειας.:):)

Attachments

• Like
Reactions: Hammer

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καληνερα σε ολη την ομάδα.ειμαι καινιυργιο μελος κ εχω ενα αξιολατρευτο αρσενικο πιτ μπουλ.ειναι 6 χρονων κ ψαχνει τον ερωτα της ζωης του για δημιουργια οικογένειας.:):)
Κανονισμοί forum:
- Δεν επιτρέπονται αγγελίες ζευγαρώματος και πώλησης σκύλων από ιδιώτες παρα μόνο από εκτροφείς.

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).

Baellam

Member
6 Μαϊου 2019
6
4
Ηρακλειο Κρήτης
Κανονισμοί forum:
- Δεν επιτρέπονται αγγελίες ζευγαρώματος και πώλησης σκύλων από ιδιώτες παρα μόνο από εκτροφείς.

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).
Με συγχωρείτε δε το γνώριζα.

• Like
Reactions: Solvap

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Ακόμη μεγαλύτερο λάθος, έως και τραγικό, είναι που ζευγαρώνεις τον σκύλο σου!

Baellam

Member
6 Μαϊου 2019
6
4
Ηρακλειο Κρήτης
Ακόμη μεγαλύτερο λάθος, έως και τραγικό, είναι που ζευγαρώνεις τον σκύλο σου!
Α εχετε ορεξη να τσακωθειτε αγαπητε βρειτε καποιον που σας φταιει κ καντε το.μη ξεσπατε τα νευρα σας σε οποιον βρειτε μεσω μνμ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Εσύ μου φταις, που μπήκες εδώ μέσα, χωρίς να ξέρεις τι χώρος είναι και τι μπορείς να ανοίξεις το στόμα σου να πεις. Μη ζητάς δηλαδή και τα ρέστα, μη τρελλαθούμε και τελείως.
Πήγαινε σε καμιά βλακοσελίδα του fb να ζευγαρώσεις τον κανακάρη σου, να βγάλετε κανακαράκια. Μας λείπουν μερικές δεκάδες ακόμη ημίαιμα. Αλίμονο.

Baellam

Member
6 Μαϊου 2019
6
4
Ηρακλειο Κρήτης
Εσύ μου φταις, που μπήκες εδώ μέσα, χωρίς να ξέρεις τι χώρος είναι και τι μπορείς να ανοίξεις το στόμα σου να πεις. Μη ζητάς δηλαδή και τα ρέστα, μη τρελλαθούμε και τελείως.
Πήγαινε σε καμιά βλακοσελίδα του fb να ζευγαρώσεις τον κανακάρη σου, να βγάλετε κανακαράκια. Μας λείπουν μερικές δεκάδες ακόμη ημίαιμα. Αλίμονο.
Δε μπορεις να κρινεις κ να προσβαλεις χωρις να γνωριζεις.κ φυσικα λυπαμαι που μπηκα σε αυτον τον χωρο αφου υπαρχουν ατομα σα κ σενα.

• Like
Reactions: Solvap

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
:cry::cry::cry: Συγκινηθηκα παλι ο λαλακας...
Πρεπει να παντρευτουν με τη σκυλα ομως πριν κανουν τα παδια...
Να μην τα κοροϊδευουν στο σχολειο τα αλλα παιδακια:(
Προικα εχετε; Κανενα σπιτακι ή μερικα χωραφια(ποτιστικα); Που θα μενουν με την οικογενεια του;
Καλο ειναι να του βρεις και μια δουλιτσα γιατι τα παιδια εχουν εξοδα...
Αντε με το καλο καλη τυχη!

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Βλέπω τον αξιολάτρευτο πιτμπουλάκο, που ψάχνει τον έρωτα της ζωής του και την δημιουργία οικογένειας, να είναι δεμένος με αλυσίδα στην αυλή και πνίχτη στον λαιμό και κομμένα αυτιά!
Τέτοια αγάπη πια, είναι λογικό να μην χωράει μέσα στο σπίτι.
Επίσης το Ηράκλειο Κρήτης, είναι πανελληνίως γνωστό για τις παράνομες κυνομαχίες.

ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!

• Like
Reactions: Nizinny

Baellam

Member
6 Μαϊου 2019
6
4
Ηρακλειο Κρήτης
Βλέπω τον αξιολάτρευτο πιτμπουλάκο, που ψάχνει τον έρωτα της ζωής του και την δημιουργία οικογένειας, να είναι δεμένος με αλυσίδα στην αυλή και πνίχτη στον λαιμό και κομμένα αυτιά!
Τέτοια αγάπη πια, είναι λογικό να μην χωράει μέσα στο σπίτι.
Επίσης το Ηράκλειο Κρήτης, είναι πανελληνίως γνωστό για τις παράνομες κυνομαχίες.

ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!
Εχετε μεγαλη φαντασια εδω μεσα..χαιρομαι μονο που σας εδωσα τροφη για να περασει η μερα σας

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Εχετε μεγαλη φαντασια εδω μεσα..χαιρομαι μονο που σας εδωσα τροφη για να περασει η μερα σας
Κάθε άλλο!
Μπήκες σε ένα χώρο που αγαπάμε τα σκυλιά και ζούμε με αυτά. Λογικότατο να σχολιαστεί το τι λες και το τι δείχνεις, όπως συμβαίνει με όλους.
Θα μου απαντήσεις λοιπόν ωραία μου δεσποινίς, σε τι συνθήκες ζει ο πιτμπουλάκος σας, που 6 χρονών είναι δεμένος με αλυσίδα, πνίχτη και γιατί έχει κομμένα αυτιά (κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο);;
Πολύ θα ήθελα επίσης να κάνουμε μια πολύ σοβαρή συζήτηση, χωρίς ειρωνείες και άστοχες κόντρες, κατά πόσο έχετε μελετήσει το ζώο που έχετε "σπίτι" σας και τους λόγους που θα θέλατε να το αναπαράγετε.

Βλέπετε, ως ιδιοκτήτης πιτμπουλ, ίσως έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία για αυτά τα αξιολάτρευτα σκυλάκια.