Ζητάω τα φώτα σας :-)


NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
Καλησπερα σε όλους!
Σε λίγες μέρες θα αποκτήσουμε και μεις το νέο μέλος μας. Ένα pugaki που το θέλαμε πολύ και πολύ καιρό. Θα είναι 2 1/2 μηνών.

Περίπου μετά από μία βδομάδα που θα τον έχουμε και καταλαβαίνω ότι είναι και βδομάδα προσαρμογής γι αυτόν, θα έρθει η αδελφή μου για Πάσχα και θα φέρει και αυτή το σκύλακο της. Είναι ένα chow-chow 4 μηνών.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πρώτων αν θα τα βρούνε μεταξύ τους και φοβάμαι μη τρομάξει το δικό μου μια και το chow-chow είναι πιο μεγαλόσωμο και επιθετικό ίσως,
δεύτερον αν κάνει το δικό μου να συναναστραφεί με άλλο σκύλο μια και δε θα έχει προλάβει να κάνει τα εμβόλια του εκτός από το πρώτο
και τέλος με προβληματίζει ότι μόλις θα έχω προλάβει να ξεικινήσω τη βασική εκπαίδευση του και φοβάμαι μήπως μάθει να συμπεριφέρεται όπως προφανώς έχουν μάθει το chow-chow.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.

Νίκος
 




NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
δεν ξέρω πως εχει μαθει το chow chow αλλα σιγουρα εχει μαθει καποια πραγματα... αλλα δεν ειναι τοσο αυτο που με καει οσο τα υπολοιπα
 
Last edited by a moderator:




NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
αυτό με τα εμβόλια είναι που με κολλάει πιο πολύ... ευχαριστώ παντως
 
Last edited by a moderator:


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς τα greeklish απαγορευονται απο τους κανονισμους.

Και τα δύο κουτάβια είναι οπότε πρόβλημα συμβίωσης για αυτές τις μέρες δεν πιστευω οτι θα υπάρχει. Γιατί όμως λες ισως επιθετικό?
Οσο αφορά στα εμβόλια.. όταν το μεγάλο επιστρέφει απο τη βόλτα καλό ειναι να του καθαρίζετε τα ποδαράκια. Εχει ολοκλήρώσει αυτο το κύκλο ολων των εμβολίων ?
 


NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
με συγχωρεις για τις δυο λεξεις που εγραψα στα αγγλικα. Νομιζα οτι λεει στους κανονισμους οτι δε γραφουμε ολοκληρα κειμενα σε greekenglish γιατι δεν ειναι κατανοητα και δεν ειναι ευαναγνωστα και οχι για δυο λεξουλες μεσα σε ενα κειμενο 300 λεξεων..
το επιθετικος το εγραψα γιατι απο τι διαβασα η συγκεκριμενη ρατσα τσο-τσο ειναι λιγο επιθετικη απο τη φυση της και δεν κανει και ευκολα με αλλα ζωα
τωρα για τα εμβολια ξερω οτι εχει κανει το πρωτο και το δευτερο εχει κανει και αποπαρασιτωση και τη δευτερα κανει ακομα ενα εμβολιο..το γραφω ετσι γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος..
ευχαριστω
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Oποτε οταν θα ερθει σε σας θα εχει ολοκληρωσει τον κυκλο εμβολιων.
Με προσοχη στην αρχη ωστε το παιχνιδι του μεγαλου να μην φοβησει το μικρο σας. Δεν πιστευω οτι θα εχετε προβλημα ομως... κουταβια και τα δυο ειναι !
 


NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
αυτο φοβαμαι και γω μη τον φοβισει γιατι το μικρο θα ειναι ακομα χαμενο και το αλλο πιο ''ξεπεταγμενο'' που λεμε και δε θα ηθελα να συμβει κατι και να τα απομονοσουμε. φυσικα σκεφτομαι μηπως μαθει το δικο μου να κανει πιπι εξω πιο γρηγορα ακολουθοντας το τσο τσο που εχει μαθει ηδη..
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Το δικο σου δεν πρεπει να βγαινει βολτα με το αλλο... μεχρι να ολοκληρωσει τα εμβολια.. Μονο αγκαλια αν θελεις...
 


NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
δεν εννοουσα εξω αλλα μεσα στο σπιτι στη βεραντα μηπως το ακολουθει και μαθει...γιατι και το τσο-τσο δε το βγαζουν ακομα γιατι εχει ενα προβλημα στο ποδαρακι
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.825
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU