Ζητείται επειγόντως σκύλος - δότης αίματος!

11 Ιανουαρίου 2018
24
62
45
"]Ποσο επειγοντως ειναι αυτο το επιγοντως? Μιλαμε για ωρες ή για μερες?
Να υποθεσω οτι αν η Αργολιδα ειναι μακρυα η Δραμα ειναι σε αλλο γαλαξια ε :)
Θα ήταν πολύ καλό ΣΗΜΕΡΑ να εξεταστεί ο δότης για να έχουμε αύριο αποτελέσματα και να χειρουργηθεί την Δευτέρα.
Ελπίζω ότι θα βρούμε ως αύριο δότη για να γίνει η επέμβαση την Τρίτη. Η Αργολίδα είναι μακρυά, αλλά ο κτηνίατρος μου είπε ότι με παγοκύστες το αίμα μπορεί να μεταφερθεί. Ψάχνουμε για δότη όσο το δυνατόν πιο κοντά ώστε να εξεταστεί άμεσα.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Οπως και στους ανθρωπους υπαρχουν περιορισμοι για την αιμοδοσια ετσι και για αιμοδοσια σκύλων. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι ανω των 25 κιλων και 1-7 ετους και να μην περνει καποια αγωγη/φαρμακα (εξαιρουνται τα αντιπαρασιτικα).
Αυτό με τα κιλά δεν νομίζω να ισχύει, πέρσι οι κτηνίατροι που πάω τα σκυλιά με ρώτησαν αν είμαι διατεθειμένη να δώσουν τα σκυλιά μου αίμα αν χρειαστεί. Ο Enzo είναι 18-19 κιλά και η Κίρα 14-15.

Μέσα κι εμείς για την τράπεζα αίματος... (y)

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Πραγματικά στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω, ούτε κοντα είμαι ούτε ο σκύλος μου είναι 40+ κιλα αλλά δεν μπορώ να μην αφήσω εστω ενα μηνυμα συμπαραστασης, ολόψυχα ευχομαι να βρεθεί ο δότης απόψε και να γίνει καλά ο Άργος.

• Like
Reactions: argos-alexandra

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
Έχουμε συγκινητική προσφορά από cygor που μένει στην Αργολίδα, υπάρχει κάποιος πιο κοντά?
ζω με την ψευδαισθηση αγαπητη συνονοματη πως οταν χρειαστω βοηθεια και τη ζητησω θα βρεθει ενας τρελος μην υπολογιζοντας χλμ/κοστος και οτι αλλο που θα με στηριξει, για να συνεχισω ομως να πιστευω σαυτο το σεναριο θα πρεπει να γνωριζω τουλαχιστον εναν που να το εφαρμοζει...;)

δεν με ξαναπηρες οποτε φανταζομαι ισως βρηκες καλυτερη επιλογη...(y)

Ευχομαι ταχεια αναρρωση στον Αργος, οτι χρειαστεις μιλαμε..

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
ζω με την ψευδαισθηση αγαπητη συνονοματη πως οταν χρειαστω βοηθεια και τη ζητησω θα βρεθει ενας τρελος μην υπολογιζοντας χλμ/κοστος και οτι αλλο που θα με στηριξει, για να συνεχισω ομως να πιστευω σαυτο το σεναριο θα πρεπει να γνωριζω τουλαχιστον εναν που να το εφαρμοζει...;)

δεν με ξαναπηρες οποτε φανταζομαι ισως βρηκες καλυτερη επιλογη...(y)

Ευχομαι ταχεια αναρρωση στον Αργος, οτι χρειαστεις μιλαμε..
Εάν χρειαστείς κάτι τέτοιο ο Πύργος δίπλα είναι....
Υ.Γ Ας ελπίσουμε ότι όντως βρεθηκε δότης και ο Άργος θα γίνει περδίκι

11 Ιανουαρίου 2018
24
62
45
Παιδιά, βρήκαμε δότη! Η σκυλίτσα της sis - Σίσσυς θα έρθει αύριο για τις εξετάσεις της! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις ευχές σας και ειδικά τον cygor ευχαριστώ, που δεν λογάριασε αποστάσεις και δυσκολίες!

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
49
Η φυλοζωικη δεν μπορεί να βοηθήσει;
Είναι λιγο σπανιο να πετυχεις σε φιλοζωικη σκυλο ενηλικο, μεγαλοσωμο και απόλυτα υγειή. Ολα κατι κουβαλανε, δεν ειχαν και την καλυτερη ζωη....
Ευχομαι γρηγορη αναρωση στο σκυλακι.
Και μην τη φοβάστε την αιμοδοσια. Ο Βαρουφ εχει δοσει στο παρελθον, τιποτα δεν ηταν....

• Like
Reactions: argos-alexandra

Garden_zoo

Member
21 Ιανουαρίου 2018
5
1
50
Επειδή είμαι από κινητό, ψάξε στο Facebook για την σελίδα "Τράπεζα Αίματος Ζώων" αν το θυμάμαι καλά απ'έξω. Αν δεν το βρεις, θα στο στείλω αργότερα.
Αισθάνομαι άσχημα. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια υπηρεσία.

11 Ιανουαρίου 2018
24
62
45
Με χαρά σας ενημερώνω πως βγήκε το αποτέλεσμα της βιοψίας κι ήταν ένα απλό αιμάτωμα πάνω στον σπλήνα που του προκάλεσε την τόσο σοβαρή αναιμία! Ο Αργούλης έχει αναρρώσει από την σπληνεκτομή, όλα πήγαν καλά και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!