Ζητώ κουτάβι αρσενικό Μεγάλο Δανό


Orfeas plus

New Member
16 Ιανουαρίου 2016
2
0
Καλησπέρα
Ζητώ να υιοθετήσω κουτάβι Μεγάλο Δανό κατα προτίμηση αρσενικό. Πρίν ένα μήνα έχασα τον Ορφέα μου έναν αρλεκίνο αρσενικό μετά από συμβίωση 11 χρονών και το σαλόνι είναι άδειο χωρίς αυτόν!
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Ζητώ να υιοθετήσω κουτάβι Μεγάλο Δανό κατα προτίμηση αρσενικό. Πρίν ένα μήνα έχασα τον Ορφέα μου έναν αρλεκίνο αρσενικό μετά από συμβίωση 11 χρονών και το σαλόνι είναι άδειο χωρίς αυτόν!
Καλημέρα και καλώς όρισες!:)

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του πιστού συντρόφου σου... να ζεις και να τον θυμάσαι με τα καλύτερα... ειδικά δε, που ήταν Μεγάλος Δανός και έζησε τόσο πολλά χρόνια μαζί σου! Σημαίνει ότι σε αγαπούσε πολύ... και το ήθελε ΠΟΛΥ να είναι μαζί σου...
Καλό του Ταξίδι!

Όσο δε για το σαλόνι, που είναι άδειο... δεν λυπάμαι ιδιαίτερα... υπάρχουν λύσεις...
Ένα καναπέ, ίσως? Για να γεμίζει το χώρο στο σαλόνι...
 
Last edited:


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.887
Σ'αυτό σου λοιπόν το θέμα, και αφού αναζητάς, τον επόμενο Δανό σου, στην ομάδα 2 της fci, υποθέτω ότι ξέρεις τι σημαίνει καθαρόαιμος σκύλος. Θα αποφύγω να ρωτήσω, πως είχες αποκτήσει τον προηγούμενο. Τον επόμενο πάντως, θα πρέπει να τον ψάξεις πάρα πολύ καλά. Απ'όσο γνωρίζω, δεν υπάρχουν εκτροφείς στην Ελλάδα. Μια επικοινωνία με τον Κυνολογικό μας Ομιλο, είναι απαραίτητη και θα σε κατατοπίσει σχετικά. Θα πρέπει να επιμείνεις, γιατί δεν τους πετυχαίνεις εύκολα. Αν όμως από τον ΚΟΕ, σου πουν ότι δεν υπάρχει γέννα Δανών ή γενικά εκτροφείο, θα πρέπει να ψάξεις εκτός Ελλάδος και να βάλεις ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Just in case...ποτέ σε pet shop και ποτέ σε τυχαία γέννα γνωστού, συγγενή, φίλου, περαστικού. Ποτέ και για κανέναν λόγο.

Καλή έρευνα!
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Καλό ταξίδι στο φίλο σου, είσαι απίστευτα τυχερός που τον χάρηκες τόσα χρόνια.

Θα προσπεράσω το χωροταξικό κενό ως ατυχή απόπειρα χιούμορ, και αν τα κριτήριά σου σηκώνουν διαπραγμάτευση, νομίζω ότι ακόμα ψάχνει σπίτι ένας νεαρός θηλυκός αρλεκίνος στο facebook. Αν θέλεις οπωσδήποτε αρσενικό κουτάβι αρλεκίνο, μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για εκτροφέα και όχι υιοθεσία.
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Θα αποφύγω να ρωτήσω, πως είχες αποκτήσει τον προηγούμενο...
Για 11 χρόνια, όμως (!!!!!!!!!!)... θα έδινα όλα τα λεφτά μου, για να μάθω (και να γράψω "ωδή" προς) την πηγή της απόκτησης... και να ψάξω τις "ρίζες" της...:cool:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.887
Για 11 χρόνια, όμως (!!!!!!!!!!)...
Αυτή δηλαδή η τύχη / ευλογία, όπως θέλεις πες το, θα δικαιολογεί και θα επιβραβεύει, την πηγή; Και θα ακυρώνει όλα όσα πρεσβεύει το φόρουμ και η σωστή κυνοφιλία;
 


ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
11 χρονια ειναι ευτυχια! ευχομαι να το ζησω...
Τηλεφωνο στον ΚΟΕ και θα σε κατευθυνουν. εγω προσωπικα ομως δεν θα εψαχνα καθολου στην Ελλαδα... εκτροφεια της προκοπης υπαρχουν σκανδιναβια, καναδα και ενα στην Ιταλια κατα την ταπεινη μου γνωμη.
 




Orfeas plus

New Member
16 Ιανουαρίου 2016
2
0
Καλησπέρα, έχει δοθεί λύση στην αναζήτηση μου.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα σχόλια, θετικά και μή.