Ζητώ τσάντα μεταφοράς

elenbabin

Member
8 Οκτωβρίου 2012
23
0
..το σκυλάκι μου είναι γύρω στα 12 κιλά , ζητάω να μου χαρίσουν μεταχειρισμένη τσάντα μεταφοράς για το τραίνο :) η αν κάποιος έχει :-k ιδέα να φτιάξω μόνη μου :?::?:

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
..το σκυλάκι μου είναι γύρω στα 12 κιλά , ζητάω να μου χαρίσουν μεταχειρισμένη τσάντα μεταφοράς για το τραίνο :) η αν κάποιος έχει :-k ιδέα να φτιάξω μόνη μου :?::?:
σημερα εψαχνα τσαντα μεταφορας για τρενο..εμενα ειναι 10 κιλα και ολοι στα πετ σοπ μου ειπαν οτι σε τσαντα για τοσα κιλα δεν υπαρχει κατι..υπαρχει κατι αντιστοιχο για καμπινγκ σαν τσαντα ειναι με σιτα στην πορτα κλπ αλλα μετα παει το κλουβι μεταφορας..κ εγω το ιδιο προβλημα εχω αυτην την περιοδο γιατι θελω να παω με το τρενο και δεν ξερω πως..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
12 κιλα ειναι σημαντικο βαρος και ογκος για σκυλακι για τσαντα μεταφορας,,,,,

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Τσάντα μεταφοράς για 12 κιλά δεν νομίζω να υπάρχει....και άλλωστε πως θα σηκώσεις στον έναν ώμο 12 κιλά? ακόμα και τα σακίδια πλάτης που έχουν και ροδάκια σηκώνουν το πολύ μέχρι 10 κιλά....εγώ την μεταφέρω με αυτο http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/...font-b-back-b-font-font-b-dog-b-font-font.jpg είναι 7 κιλά και μου βγαίνει η πίστη....επιπλέον η τσάντα μέσα σε έναν μήνα βογκάει απο το βάρος και ας λέει οτι είναι για 10 κιλά....

elenbabin

Member
8 Οκτωβρίου 2012
23
0
:-k σαν ... kennel έχω άσε που φοβάται τον ήχο από τις ρόδες θέλω κάτι να γίνετε compact να μπαίνει σε σακίδιο πλάτης μετά

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καποιος καποτε με ειχε ρωτησει για μαρσιπο.... ηταν ενας της Hunter εξαιρετικός και ανθεκτικός. Αλλά ακόμα και 2 μέτρα με 12 κιλά, θα παθεις καμια ζημιά στη σπονδυλική.