ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ...

MANOSEBER

Member
14 Φεβρουαρίου 2009
9
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Παιδία , είμαι νέος στο forum , και γράφω πρώτη φορά , οπότε ζητώ την κατανόηση σας . Μένω στο Ηρακλειο Κρήτης , εχω αποφασίσει να αποκτήσω σκυλάκι ( οχι ράτσα , ημίαιμο ) και θα ήθελα να με ενημερώσετε που θα μπορουσα να απευθυνθω στην πόλη μου ( συλλόγους κτλ) για να βρω καποιο , καθώς παρ'ολο το ψάξιμο στις αγγελίες του φορουμ δε βρήκα κατι απο Ηρακλειο . Σας ευχαριστώ ...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μήπως να διαλέξεις ένα από την Αθήνα, και να σου έρθει με το πλοίο??

Πως το θέλεις περίπου??

Εγώ θα έρθω Κρήτη μέσα στην άνοιξη (Χανιά όμως, όχι Ηράκλειο....)... αν δεν έχεις βρει κάτι απο κει μέχρι τότε, ευχαρίστως να σου φέρω ένα από δώ.... (κουτάβι μπαίνει και σε αεροπλάνο....)

MANOSEBER

Member
14 Φεβρουαρίου 2009
9
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
το εχω σκεφτεί και αφτο , αλλά λίγο παράξενο δε θα ήταν φίλε μου να το διάλεγα απο φωτογραφία ? εχω ακούσει οτι εχει ενα εκτροφείο αδεσπότων ο δήμος Ηρακλείου , ξέρει καποιος λεπτομέρειές?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
...εχω ακούσει οτι εχει ενα εκτροφείο αδεσπότων ο δήμος Ηρακλείου , ξέρει καποιος λεπτομέρειές?
εκτροφείο αδεσπότων???

Μάλλον στέγη αδεσπότων εννοείς! Εκτός κι αν ο Δήμος εκτρέφει αδέσποτα!

MANOSEBER

Member
14 Φεβρουαρίου 2009
9
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
εκτροφείο αδεσπότων???

Μάλλον στέγη αδεσπότων εννοείς! Εκτός κι αν ο Δήμος εκτρέφει αδέσποτα!
Το σχόλιο σου είναι πολύ ουσιαστικό , και μου έδωσες πολλες απο τις πληροφορίες που ζήτησα !!!! .... ΜΠΡΑΒΟ , Σ'ευχαριστώ πολυ!!!!!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Το σχόλιο σου είναι πολύ ουσιαστικό , και μου έδωσες πολλες απο τις πληροφορίες που ζήτησα !!!! .... ΜΠΡΑΒΟ , Σ'ευχαριστώ πολυ!!!!!
Αν δεν το χρειάζεσαι πέτα το απλά στα σκουπίδια!
...και μαζί με αυτό και την διαφορά μεταξύ μιας στέγης ζώων και ενός εκτροφείου.
Είναι τόσο άχρηστος ο διαχωρισμός όσο και αυτός μεταξύ μαιευτηρίου και στέγης απόρων!
Άλλωστε και στα δύο μπορείς να απευθυνθείς για ακριβώς τον ίδιο λόγο... έτσι δεν είναι?

MANOSEBER

Member
14 Φεβρουαρίου 2009
9
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Εγώ συμβουλές ζήτησα να μου δώσουν ατομα που γνωρίζουν τα πράγματα καλύτερα απο μένα στο θέμα αυτο γιατί είμαι εντελώς καινούριος , ( οταν έλεγα εκτρωφείο ενοούσα το χώρο που μαζέυει ο Δημος τα αδεσποτα , δηλαδή στεγη που λες και σύ ) και συ ρε φίλε μου , μου ανοίγεις συζήτηση περι σημασίας των λέξεων αντί να μου πείς κατι σχετικο . Αφού αυτο που ήθελα να πώ το κατάλαβες .

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
MANOSEBER είναι πολύ σημαντική η παρατήρηση του Προμηθέα.
Γιατί αντιδράς ετσι?Για καλό στο είπε..
Άλλωστε μιας και ενδιαφέρεσαι για σκυλάκι καλό είναι να αρχίσεις να μαθαίνεις και πέντε πράγματα.
Αν οι στέγες αδέσποτων ήταν ταυτόχρονα και εκτροφεία ζήτω που καήκαμε..
Καλή αναζήτηση, περιμένουμε νεότερα!:)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@MANOSEBER

είναι πολύ σημαντική η ορολογία σε ένα δημόσιο φόρουμ ακριβώς επειδή τις αναρτήσεις που απευθύνονται σε σένα άυριο θα τις διαβάσουν και άλλοι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.312
Μέλη
20.074
Νεότερο μέλος
E1rhnhfr