ΗΡΘΑ Κ ΓΩ!!!

lilitsou

Member
22 Μαϊου 2008
5
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΕΙΜΑΙ 24 ΕΤΩΝ Κ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΚΙΤΑ ΙΝU,ΤΟΝ ROBI....ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!ΗΔΗ ΕΜΑΘΕ ΝΑ "ΤΑ ΚΑΝΕΙ" ΠΑΝΩ ΣΤΑ DOG-BABYLINO....ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!!!!ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΤΡΟΦΕΣ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Καλημερα lilitsou :) .

Καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μικρο σου.

Με τον κτηνιατρο το εχεις συζητησει το θεμα;

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
καλημερα...καλως ηρθες...
αν θες γραφε με μικρα γιατι τα κεφαλαια σημαινει οτι φωναζεις...
(μακη σε προλαβα χε χε )

lilitsou

Member
22 Μαϊου 2008
5
0
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!NAI!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ...ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΠΩΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ,ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ Κ ΑΝ ΔΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ...ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ Κ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕ!!!!!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σε πολλά σκυλιά δεν αρέσει η ξηρά τροφή. Πολλοί θα σου προτείνουν να αρχίσεις BARF. Εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου σε σχέση μ' αυτό, απλώς γιατί έχω μεγάλο σε ηλικία σκύλο και δεν είναι ώρα για "πειράματα".
Στην ενότητα "διατροφή" θα βρεις πολλές και χρήσιμες συμβουλές.
(Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο φόρουμ παρεπιπτόντως).

Α! Καλώς ήρθες! :D Να σου ζήσει ο κούταβος :D
Βάλε φωτογραφίες να τον δούμε...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο Dogforum lilitsou! :)

Να σου ζήσει ο ROBI! Από που τον πήρες?

lilitsou

Member
22 Μαϊου 2008
5
0
απο ενα φιλο που εχει πετ σοπ....γνωριζω οτι ειστε κατα αυτων αλλα για μενα σημασια εχει η αγαπη κ η φροντιδα που θα προσφερεις στο ζωο παρα το αν ο πατερας κ η μανα ειναι πρωταθλητες!!!!!γερο να ειναι,που ειναι συμφωνα με τον γιατρο μου,κ τα παρασημα να τα βρασω.....

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
καλως ορισες και να σου ζησει :D
φυσικα και εχει μαθει να τα κανει στην πανα :wink: ειναι πολυ καθαρα και προσεκτικα σκυλια..........μαθαινουν ευκολα :)
οχι σαν κατι αλλα αρτσουμπαλα γομαρια :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
lilitsou said:
απο ενα φιλο που εχει πετ σοπ....γνωριζω οτι ειστε κατα αυτων αλλα για μενα σημασια εχει η αγαπη κ η φροντιδα που θα προσφερεις στο ζωο παρα το αν ο πατερας κ η μανα ειναι πρωταθλητες!!!!!γερο να ειναι,που ειναι συμφωνα με τον γιατρο μου,κ τα παρασημα να τα βρασω.....
αυτα που λες ειναι ασχετα μεταξυ τους και δεν ειναι καν επιχειρηματα :wink:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Το θέμα δεν είναι τα παράσημα...
Μάθε τι υποστηρίζεις αγοράζοντας από πετ-σοπ...
Να βράσεις τα παράσημα οκ... (εμένα καθόλου δε με ενδιαφέρουν)
Θα βράσεις και την υγεία του σκύλου όμως?
Το χαρακτήρα του?
Τη μάνα και τ' αδέλφια του που για να τον αποκτήσεις εσύ μαρτύρησαν?
Δεν σε κατηγορώ. Η άγνοια δεν είναι έγκλημα.
Ενημερώσου όμως λίγο για τα Puppy Mills.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
lilitsou said:
Αγαπητέ φίλε, δεν είμαστε κατά της αγοράς ζώων από τις γυάλες των pet shops λόγω …παρασήμων, αλλά λόγω puppy mills. Έχεις ενημερωθεί για τις φαρμες εκτροφής στις οποιες γεννήθηκε το κουτάβι σου? Εάν δεν έχει ενημερωθεί, ρίξε μια ματιά εδώ: PET- SHOPS - PUPPY MILLS

lilitsou

Member
22 Μαϊου 2008
5
0
δε νομιζω οτι το αγορι μου θα δεχοταν κατι τετοιο (εννοωντας απο Puppy Mills)....ειναι φιλος παιδικος,25 χρονια μαζι....εξαλου του ειχαμε πει για τον ROBI πριν 4 μηνες...παιζει να περιμεναμε 4 μηνες για κουταβι απο PuppyMills????θα παθω εγκεφαλικο!!!!ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Πετ σοπάς είναι βρε! Από πού θέλεις να στο έφερε? Θα του έδινε εκτροφέας κουτάβι?
Το πολύ πολύ να το πήρε από κανέναν ByB.

Να σημειώσω κάποιος ότι ορισμένοι πετσοπάδες μου έχουν πει ότι δεν έχουν ιδέα αε τι συνθήκες γεννιούνται και μεγαλώνουν τα κουτάβια που φέρνουν. Εμπιστεύονται τον προμηθευτή και το μόνο που ξέρουν να σου πουν είναι "Ουγγαρία".
Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν οι ισχυρισμοί τους...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
lilitsou said:
δε νομιζω οτι το αγορι μου θα δεχοταν κατι τετοιο (εννοωντας απο Puppy Mills)....ειναι φιλος παιδικος,25 χρονια μαζι....εξαλου του ειχαμε πει για τον ROBI πριν 4 μηνες...παιζει να περιμεναμε 4 μηνες για κουταβι απο PuppyMills????θα παθω εγκεφαλικο!!!!ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα...
Από πού σου τον έφερε ο φίλος σου εάν όχι από puppy mills? Σου είπε?

Για δική σου ενημέρωση, στην Ελλάδα τα καταστήματα που πουλάνε ζώα παραγγέλνουν τα κουτάβια στους χοντρέμπορους/σκυλεμπορους, οι οποίοι τα φέρνουν από φαρμες αναπαραγωγής της ανατολικής Ευρώπης, κάτω από άθλιες συνθήκες (γι’ αυτό το λόγο έχουν μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας από μορβα-τύφο) και κάνουν διανομή στα pet shops.

lilitsou

Member
22 Μαϊου 2008
5
0
Τι να πω ρε παιδια...παντως εχει κ τσιπακι εχει κ τατοο...κ οι τροποι του ειναι αψογοι...τα κανει εκει που πρεπει,δεν πειραζει πραγματα μεσα στο σπιτι(δεν τραβαει τα σεμεν της μανας μου κ τετοια,δεν τρωει παπουτσια κ ασ τα βρει μπροστα του)κ παρολλα αυτα εχει τρομερη ορεξη για παιχνιδι!!!!κ ειναι 2 μερες στο σπιτι!!!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
:lol: :lol: :lol: :lol:
δεν νομιζω οτι καταλαβες τιποτα απο αυτα που προαναφερθηκαν,τελος παντων να σου ζησει :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Βεβαίως! Μπορεί να είναι υγιέστατος και καθ' όλα καταπληκτικό σκυλί. Αυτό δε σημαίνει κάτι όμως...
Μπορεί ο φίλος σου, ως φίλος, να φρόντισε να σου δώσει κάποιο απ' αυτά που του στείλανε που ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ βγήκε καλό...
Να σου ζήσει σε κάθε περίπτωση!