ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
O κτηνίατρος είναι απαράδεκτος που δέχτηκε να κάνει στειρώση χωρίς να τσεκάρει αν είχε γίνει πριν..

Οχι όμως τόσο όσο να πει πως έκανε επέμβαση χωρίς να κάνει..
Εχει υπάρξει περίπτωση που ενώ ήταν στειρωμένη η σκυλίτσα αδιαθέτησε..:eek:

Δεν θα ηταν "κακή" σκέψη να αλλάξεις κτηνίατρο..

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
175 euro μου πήρε για τη στείρωση ενώ μου είχε πει αρχικά 250.Όλα μαζί με τις εξετάσεις αίματος που ζήτησα να μου κάνει πήγε στα 225 τελικά.Τα λεφτά δεν με νοιάζουν αρκεί να είναι καλά στεναχωρήθηκα που ταλαιπωρήθηκε, πάντως τώρα είναι πολύ καλύτερα!
Πήγαμε 2 μικρές βόλτες και κατέβηκε μονη της τις σκάλες, δεν πρόλαβα να την πάρω αγκαλιά.Επίσης ήθελε να συνεχίσουμε τη βόλτα μας αλλα θεώρησα πως καλύτερα μικρές βολτίτσες για σήμερα και σιγά σιγά από αύριο γυρίζουμε στο πρόγραμμα μας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
175 euro μου πήρε για τη στείρωση ενώ μου είχε πει αρχικά 250
Κανονικα δεν έπρεπε να σου πάρει τίποτα..

Έυχομαι να αναρώσει γρήγορα!!:)

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Γενικά ως τώρα ήμουν ικανοποιημένη από αυτή την κτηνίατρο σε αυτήν πάω τις 4 gates μου και τον Dante.Είχα ρωτήσει και την εκτροφέα του Dante για αυτήν και μου είχε πει πολύ καλά λόγια.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω για αυτό που έγινε με την Μπλόντι.
Το άσχημο είναι πως της είχα προτείνει εγώ να κάνουμε υπέρηχο και μου είπε πως δεν χρειάζεται αυτό είναι που με ταράζει πως μπορούσα να το είχα αποφύγει αν επέμενα η αν είχε συμφωνήσει μαζί μου η κτηνίατρος.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
δεν επρεπε να την πληρωσεις!την δικη σου ταλαιπωρια και του σκυλιου ποιος την πληρωνει?:mad:
αν σου ελεγε τιποτα εβαζες και μια φωνη να την κανεις και ρεζιλι!
περαστικα στην μικρη σου!

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Λυπαμαι παρα πολυ για την ταλαιπωρια του σκυλου!!!!

Θεωρω απαραδεκτο και παιδαριωδες το λαθος της κτηνιατρου και εξισου απαραδεκτο ειναι οτι πηρε χρηματα για την αποτυχημενη της διαγνωση.

Ενας παραπανω λογος για να λυπαμαι ειναι πως ειχα καλη γνωμη για την συγκεκριμενη κτηνιατρο,την οποια και σου ειχα αναφερει Σοφη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.