Ηθοποιός στο σκαμνί για ένα (βίαιο) λυκόσκυλο

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει την προσεχή Τρίτη ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Πίντζης!
Ο πρώην «naked boy» κατηγορείται για «πλημμελή φύλαξη σκύλου» και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη βίαιη επίθεση του μεγαλόσωμου κατοικιδίου του εναντίον δύο ανήλικων παιδιών αλλά και ενός κελευστή του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&catid=16&artid=1213414&pg=1

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Επειδή έτυχε να το παρακολουθήσω το θέμα σε ένα μεσημεριανό ο σκύλος ηταν ράτσας χάσκυ και την ώρα που τα παιδία σχολούσαν απο το σχόλειο της περιοχής ένας τύπος πήγε στην περίφρα3η του χώρου και πείραζε το σκύλο ....Ο σκύλος εξαγριώθηκε έσπασε την αλυσίδα με την οποια ηταν δεμένος και βγηκε έξω και τον δάγκωσε. Την ώρα εκείνη περνούσαν και 2 παιδάκια όμως αυτά ουτε που τα άγγιξε!!!! Οι γονείς των παιδιών του έκαναν μύνηση επειδή τα παίδια τους φοβήθηκαν!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σκύλος δεμένος με αλυσσίδα τα λέει όλα! Βασικά έχω μια τάση να μην πολύ πιστεύω τους δημοσιογράφους με τόσες "σάλτσες" που βάζουν αλλά αν ισχύουν αυτά περί δεσίματος και σπασίματος της αλυσσίδας συμφωνώ απόλυτα με τη Natassa!!!!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Με αφορμη αυτο, ήθελα να ρωτησω κάτι που με απασχολει μιας και βίωσα αναλογη εμπειρια : το να είναι δεμενος ο σκύλος 24/24 και να λύνεται μονο για να πάει βόλτα μια φορα τη μέρα και αν, δεν είναι παρανομο (εκτος απο ανηθικο);

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ντροπή στον ανεύθυνο ιδιοκτήτη, τίποτε άλλο....
Ντροπη στον βλακα το λιμενικο που τραβηξε οπλο καταρχην, και 2ον μη βγαζεις ευκολα συμπερασματα. Ακου πρωτα και την αλλη πλευρα..

Σκύλος δεμένος με αλυσσίδα τα λέει όλα! Βασικά έχω μια τάση να μην πολύ πιστεύω τους δημοσιογράφους με τόσες "σάλτσες" που βάζουν αλλά αν ισχύουν αυτά περί δεσίματος και σπασίματος της αλυσσίδας συμφωνώ απόλυτα με τη Natassa!!!!!!
Τι ακριβως λεει δηλαδη;;; Και εγω τωρα τον αρσενικο τον εχω δεμενο γιατι η μια απο τις δυο "κοπελες" εχει περιοδο... Τι λεει ελεγες..;

Με αφορμη αυτο, ήθελα να ρωτησω κάτι που με απασχολει μιας και βίωσα αναλογη εμπειρια : το να είναι δεμενος ο σκύλος 24/24 και να λύνεται μονο για να πάει βόλτα μια φορα τη μέρα και αν, δεν είναι παρανομο (εκτος απο ανηθικο);
Ειναι μαλλον το πιο νομιμο, αφου αν μπει καποιος βλακας στην αυλη σου και τον φαει, η μοναδικη περιπτωση να μην εχεις κυρωσεις ειναι να ειναι ο σκυλος δεμενος. Ανηθικοτητες και αλλα δαιμονια, δεν ξερω....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι ακριβως λεει δηλαδη;;; Και εγω τωρα τον αρσενικο τον εχω δεμενο γιατι η μια απο τις δυο "κοπελες" εχει περιοδο... Τι λεει ελεγες..;
Είναι άλλο περιορισμένος σκύλος λόγω συνθηκών και άλλο μόνιμα δεμένος σκύλος. Αυτό είναι προσωπική μου άποψη που δεν έχει να κάνει με το περιστατικό του ηθοποιού μιας και είπα πως δεν εμπιστεύομαι τους δημισιογράφους που κάνουν την τρίχα τριχιά. Από εκεί και πέρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεμένος με αλυσίδα μόνιμα ο σκύλος για να μην φάει τον "βλάκα" που θα μπεί στον προσωπικό χώρο κάποιου είναι αδιανόητο. Για σένα μπορεί να είναι το φυσιολογικό.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ντροπη στον βλακα το λιμενικο που τραβηξε οπλο καταρχην, και 2ον μη βγαζεις ευκολα συμπερασματα. Ακου πρωτα και την αλλη πλευρα..

Ειναι μαλλον το πιο νομιμο, αφου αν μπει καποιος βλακας στην αυλη σου και τον φαει, η μοναδικη περιπτωση να μην εχεις κυρωσεις ειναι να ειναι ο σκυλος δεμενος. Ανηθικοτητες και αλλα δαιμονια, δεν ξερω....
Νομίζω πως η μοναδικη περιπτωση να μην έχεις κυρώσεις είναι να μην είναι δεμενος στην αυλή σου.
Γιατι δεν το βαζεις μέσα;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Είναι άλλο περιορισμένος σκύλος λόγω συνθηκών και άλλο μόνιμα δεμένος σκύλος. Αυτό είναι προσωπική μου άποψη που δεν έχει να κάνει με το περιστατικό του ηθοποιού μιας και είπα πως δεν εμπιστεύομαι τους δημισιογράφους που κάνουν την τρίχα τριχιά. Από εκεί και πέρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεμένος με αλυσίδα μόνιμα ο σκύλος για να μην φάει τον "βλάκα" που θα μπεί στον προσωπικό χώρο κάποιου είναι αδιανόητο. Για σένα μπορεί να είναι το φυσιολογικό.
Δεν ειπα αν ειναι φυσιολογικο η οχι, ειπα οτι ειναι το μονο που σε καλυπτει απεναντι στο νομο. Μην μπερδευεσαι - επισης το μονιμα ή περιστασιακα ή οτιδιποτε, κατα περιπτωση, σκυλο και ιδιοκτητη - διαφερει και δεν μπορουμε να το ξερουμε και να το κρινουμε.

Νομίζω πως η μοναδικη περιπτωση να μην έχεις κυρώσεις είναι να μην είναι δεμενος στην αυλή σου.
Γιατι δεν το βαζεις μέσα;
Ποιον ;; το σκυλο μου; Εχω τις γυναικες μεσα και τον τυπο εξω, αφου λεμε εχει περιοδο η μικρη! Κουταβια - και ποσο μαλλον Γ.Π με setter/pointer , δεν θελω....

αν ο σκυλος ειναι δεμενος, και εχεις ταμπελα - Προσοχη Σκυλος, ΔΕΝ εχεις κυρωσεις. Σε καθε αλλη περιπτωση, μπορει μεχρι και να στον θανατωσουν.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
καλυτερα μια ωρας ελευθερη ζωη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη ελεγε καποιος

να υποθεσω οτι και τα ταρατσοσκυλα ειναι καλυτερα εκει ;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
σε γνωριζω απο την κοψη του σπαθιου την τρομερη. . . . . . . . . .

..μα ελεος! Φυσικα και δεν ειναι καλυτερα, αλλα παντα υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις που δεν ειναι ακριβως οπως φαινονται. Δεμενος στην αυλη για τις ωρες που λειπει ο αρχηγος, δεν μου φαινεται καθολου κακο. Δεμενος ολη μερα, εννοειται οτι δεν ειναι της φιλοσοφιας μου.

Τι λεμε τωρα; Καθομαστε και υποθετουμε αφου φυσικα δεν μπορουμε να ξερουμε τι συμβαινει!
Ειμαστε πολυ σιγουροι οτι δεν υπηρχε λογος που ηταν δεμενος, για παραδειγμα - την μερα εκεινη ο ηθοποιος ειχε μαστορες στο σπιτι, ή κηπουρο - και η μητερα του δεν ηταν σε θεση να ελεγχει το σκυλο - οποτε και τον εδεσε για οσο θα ελειπε; Μπορω να σκεφτω απειρα σεναρια.. Οπως και να εχει, αμα ο καθε βλαξ ερχεται στο φραχτη και εκνευριζει το σκυλο - καλα να παθει!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Καθομαστε και υποθετουμε αφου φυσικα δεν μπορουμε να ξερουμε τι συμβαινει!
Ειμαστε πολυ σιγουροι οτι δεν υπηρχε λογος που ηταν δεμενος, για παραδειγμα - την μερα εκεινη ο ηθοποιος ειχε μαστορες στο σπιτι, ή κηπουρο - και η μητερα του δεν ηταν σε θεση να ελεγχει το σκυλο - οποτε και τον εδεσε για οσο θα ελειπε; Μπορω να σκεφτω απειρα σεναρια.. Οπως και να εχει, αμα ο καθε βλαξ ερχεται στο φραχτη και εκνευριζει το σκυλο - καλα να παθει!
Σ' αυτο με βρισκεις απολυτα συμφωνη!!!!!!!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
και τι σχεση εχει το τι αξιζει του καθε βλαξ με το δεσιμο του σκυλου ;
εκτος αν εννοεις οτι αφου του αξιζε τοτε κακως τον ειχε δεμενο , αρα , καλυτερα να ειναι λυτος :rolleyes::)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
όλοι υποθέσεις κάνουμε, οπότε ας μην αναιρούμε κανενός τη γνώμη.

Επειδή κάποιοι δένουν το σκύλο τους, δεν είναι αναγκαίο ότι πρέπει να συμφωνούμε όλοι με αυτό.

Ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για το κατοικίδιό του.

Για να εκνευριστεί τόσο ενας σκύλος, ώστε να σπάσει αλυσίδα κ να βγει έξω κ να δαγκώσει, ε... ή είχε τρομερή υπομονή ηλιθιότητας ο περαστικός ώτσε να καθίσει να εκνευρίσει τόσο το σκύλο (άλλη δουλειά δεν είχε δηλ.) ή απλά δεν έγινε έτσι τα πράγματα κ ο σκύλος είναι τελείως ακοινωνικοποίητος κ σε αυτό φταίει καθαρά ο ιδιοκτήτης.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
όλοι υποθέσεις κάνουμε, οπότε ας μην αναιρούμε κανενός τη γνώμη.

Επειδή κάποιοι δένουν το σκύλο τους, δεν είναι αναγκαίο ότι πρέπει να συμφωνούμε όλοι με αυτό.

Ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για το κατοικίδιό του.

Για να εκνευριστεί τόσο ενας σκύλος, ώστε να σπάσει αλυσίδα κ να βγει έξω κ να δαγκώσει, ε... ή είχε τρομερή υπομονή ηλιθιότητας ο περαστικός ώτσε να καθίσει να εκνευρίσει τόσο το σκύλο (άλλη δουλειά δεν είχε δηλ.) ή απλά δεν έγινε έτσι τα πράγματα κ ο σκύλος είναι τελείως ακοινωνικοποίητος κ σε αυτό φταίει καθαρά ο ιδιοκτήτης.
Η γενικευση παει συννεφο.................... δεν εχουν ολα τα σκυλια τα ιδια νευρα και τις ιδιες αντοχες.
Ουτε φυσικα ειναι υποχρεωμενα να ανεχονται οτι να'ναι... Οτι καποιοι λοιπον δενουν το σκυλο τους, δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνεις - αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ , ΑΙΣΧΟΣ 666 , ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!
...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις (ή αν θελεις να με καταλαβεις).

Αμα θελουμε τωρα να κανουμε φιλοζωικες γενικευσεις παντος τυπου ωστε να κραζουμε κοσμο ανεξελεγκτα για να γουσταρουμε, και για να δειξουμε ποσο πολυ αγαπαμε τα σκυλια - δεν μπορω να κανω κατι..Οτι αγαπας το σκυλια το εχουμε καταλαβει. Ωστοσο, δεν χρειαζεται να παραλογιζεσαι για να το δειξεις περισσοτερο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Η γενικευση παει συννεφο.................... δεν εχουν ολα τα σκυλια τα ιδια νευρα και τις ιδιες αντοχες.
Ουτε φυσικα ειναι υποχρεωμενα να ανεχονται οτι να'ναι... Οτι καποιοι λοιπον δενουν το σκυλο τους, δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνεις - αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ , ΑΙΣΧΟΣ 666 , ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!
...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις (ή αν θελεις να με καταλαβεις).

Αμα θελουμε τωρα να κανουμε φιλοζωικες γενικευσεις παντος τυπου ωστε να κραζουμε κοσμο ανεξελεγκτα για να γουσταρουμε, και για να δειξουμε ποσο πολυ αγαπαμε τα σκυλια - δεν μπορω να κανω κατι..Οτι αγαπας το σκυλια το εχουμε καταλαβει. Ωστοσο, δεν χρειαζεται να παραλογιζεσαι για να το δειξεις περισσοτερο.
Αν θα δεις από κοντά μία φορά τη Natassa, το σκύλο της, τη συμπεριφορά του και το πως έχει εκπαιδευτεί και συμπεριφέρεται ο σκύλος της παντός καιρού και συνθηκών θα βάλεις την ουρά στα σκέλια και θα τρέχεις μέχρι του χρόνου...
Τώρα όλοι οι άλλοι με τις μεθόδους έτσι-κι-αλλιώς-κι-αλλιώτικα και τις hardcore μεθόδους και τα περίεργα εργαλεία και τα λοιπά SM αξεσουάρ συνεχίστε τις φιλολογίες από το πληκτρολόγιο και αφήστε στο μεταξύ τους σκύλους σας στα ασφαλή περιβάλλοντα όπου οι σούπερ εκπαιδευτικές μέθοδοι αποδεικνύονται άκρως αποδοτικές εντός του περιμετρικού φράχτη...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αγαπητοι μου Βασω και Παναγιωτη, πολλες μεγαλες κουβεντες λετε. Καλυτερα φάτε μεγαλες μπουκιες.
Θα προτεινα σαν φιλος να προσπαθησετε να καταλαβετε οτι αλλοι εχουν μικράκια ακινδυνα, αλλοι μεγαλοσωμα εκτροφικα επιλεγμενα για τον ηπιο χαρακτηρα τους και αλλοι εχουν εκ γενετης ή εκκολαπτόμενους κέρβερους. Ο καθενας οπως αγαπαει, οπως βολευεται και οπως επιλεγει.