Ηλικιωμένος Σκυλος και κατουραει παντού


Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Καλημέρα σας πήρα ένα κακοποιημενο σκυλάκι μεγάλο σε ηλικία σαν Τσιουαουα σε μέγεθος το οποίο μόλις το πήραμε επειδή ήταν σε άθλια κατάσταση του αφαίρεσαν όλα τα δόντια και του εκαναν και στείρωση γιατί είχε ένα ογκακι στα γενετικά του όργανα κατα τα αλλά είναι ζωηρό θέλει όλο αγκαλιά και χαιδεμα λογικό αφού ήταν σε τραγική κατασταση.το θέμα είναι ότι κατουραει παντού έχει και ένα Αλλο αρσενικό αλλά ακόμα δεν τους έχω φέρει σε Επαφη μαζί. Πως μπορώ να τον μάθω χωρίς να το μαλωνω γιατί είναι ταλεπωρημενη ψιχουλα
 


silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Οταν δεν εισαι μαζι του πρπει να τον περιοριζεις καπου για να τον ωθησεις να κρατιεται.
Οταν εισαι μαζι του και τον πιασεις στα πρασα λες ενα μη και τον βουτας και τον πας κατευθειαν καπου που επιτρεπεις το κατουρημα.

σιγα σιγα θα πρεπει να μαθεις την γλωσσα του σωματος του και να καταλαβαινεις ποτε ψαχνει νακατουρησει ωστε να τον πας κατευθειαν εκει που θες. Οταν το κανει σωστα επιβραβευεις.

οσο αφορα την κακοποιηση ξεχασε την. Ο σκυλακος χρειαζεται ορια και κανονες για να συμβιωσει μαζι σου. Δεν γινεται συνεχεια να σκεφτεσαι οτι ειναι κακοποιημενος. Αυτο ανηκει στο παρελθον.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το ενδεχόμενο να ειναι ακράτεια λογω ηλικιας παίζει?
Και οπως σου ειπε ηδη η silent, μην οικτήρεις το σκυλι για οσα πέρασε. Δώσε του όσα πρεπει και του αξίζουν με ορια και κανόνες. Καθιέρωσε μια σταθερη ρουτίνα (ναι οκ και σταθερη και ρουτινα, υπερβολη) αλλά βγάλε από το μυαλό σου το θεμα του "ωχ το κακομοιρο, τι περασε, δεν μπορώ να του πω οχι και μη"
 


Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Η αλήθεια είναι είναι μετά από το χειρουργείο γιατί του έκαναν και στείρωση παίζει κανένα ρόλο αυτό;
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ναι μπορεί και από τη στείρωση να έπαθε ακράτεια ή μπορεί να μαρκάρει το χώρο του γιατί κανείς δεν του έβαλε όρια αλλά όπως και να έχει θα πρέπει πλέον να μπει σε μια σειρά.
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες να μην αφήσετε αυτά τα μάτια να σας τουμπάρουν γιατί ενώ γι αυτόν η κακοποίηση είναι πλέον παρελθόν για εσάς τώρα αρχίζει.
Πρόγραμμα, πρόγραμμα και πάλι πρόγραμμα. Και μην σκεφτείς ούτε στιγμή ότι θα ζοριστεί. Στα σκυλιά αρέσει το πρόγραμμα.
Όσο για τους τρόπους είναι πάρα πολλοί. Ένας από τους πιο εύκολους είναι ο περιορισμός. Κάνε τον κόπο να κάνεις μια αναζήτηση και θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU