Ημίαιμα και καθαρόαιμα


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Παντως οι περισσοτερες πωλησεις σκυλω ουτως η αλλως πρεπει να απαγορευτουν!! Ποσο % ειναι οι πωλησεις απο πετσοπς, ΒΥΒ και μουφα εκτροφεων αληθεια?
Εδω στοχευω και στη νοοτροπια των περισοτερων Ελληνων''θελουμε εναν σκυλο!ωραια!να παρουμε καθαροαιμο!'' .Δεν ανοιγουν τα ματια τους να δουν οτι στη χωρα τους γινεται της τρελης απο αδεσποτα!:paja1:
 


FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
γι αυτο φταινε πολλα Νικο...και υπεραπλουστευμενες αποψεις χωρις σφαιρικη γνωση του προβληματος και αστοχες εκφρασεις σαν τις δικες σου που δημιουργουν αντιπαλοτητες χωρις λογο...
 


vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εδω στοχευω και στη νοοτροπια των περισοτερων Ελληνων''θελουμε εναν σκυλο!ωραια!να παρουμε καθαροαιμο!'' .Δεν ανοιγουν τα ματια τους να δουν οτι στη χωρα τους γινεται της τρελης απο αδεσποτα!:paja1:
Γιατί όμως γίνεται της τρελής βρε Νίκο??
Γιατί ο κάθε άσχετος ζευγαρώνει το σκυλί του και αφήνει τα κουτάβια στο έλεος του Θεού..Και γιατί το κράτος είναι αμέτοχο..

Οι άνθρωποι που αγοράζουν καθαρόαιμα φταίνε για τα αδέσποτα δηλαδή?:rolleyes:
Ας ήταν όλοι ενημερωμένοι πλήρως και πραγματικά υπεύθυνοι και όλα θα είχαν λυθεί.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nίκο αυτό είναι το πρόβλημα..
Δεν θέλω απλά έναν σκύλο και απλά τον περνώ...

Πρέπει να ξέρεις αν μπορείς να έχεις εναν σκύλο μεγάλο η έναν σκύλο μικρό ,η έναν σκύλο που μαδάει τόσο ώστε να σου κάνει χαλια καθημερινά το σαλονι ,η να θέλει να αθλείται τόσο πολύ που η ηλικία σου το απαγορεύει ,η να πάρεις ένα σκυλί τύπου αγγλικό μπουλτογκ που εσύ θα θέλεις να σε ακολουθεί στα βουνά και στα λαγκάδια ενώ εκείνο βαριέται να πάει μέχρι το περίπτερο...
Πολλοί λοιπόν που είχαν την καλή θέληση να πάρουν ένα σκυλί..
και πήραν το πρώτο που βρήκαν παρουσιάστηκαν στον δρόμο τους τόσα προβλήματα που οι σωστοί τα δώσαν ,οι ασυνείδητοι απλά τα πέταξαν..
Αυτοί που τα δώσαν δεν είχανε τις γνώσεις να βρούνε να καθοδηγήσουν και να επιλέξουν σωστά την επομενη οικογένεια προκειμενου να το ξεφορτωθούνε και τελικά η μοίρα αυτων των σκυλιων ειναι να είναι να βρεθούν στον δρόμο..
Το να επιλέξουμε βάση αυστηρών κριτηρίων και το τρόπου ζωής μας ,δεν είναι πολυτέλεια, είναι αναγκαιότητα..
Eίναι ένα λιθαράκι στο να μην έχουμε αδέσποτα..
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Rοτι διαβασες τι ειπα? Οχι.. γιατι αν σε κατι συμφωνουμε εμεις οι δυο ειναι οτι σκυλια δεν πρεπει να πωλουντε απο ΒΥΒ και πετσοπς.. ;)
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Rottie
γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι ειπε το χριτακι ?
ειπε να απαγορευτουν οι λαθος πωλησεις σκυλων και ειναι αποψη, και σεβαστη, και συμφωνω με το σκεπτικο! τα ασε μας ρε ταδε δεν ειναι διαλογος! οποιος δεν εχει διαθεση για διαλογο, καλως, να αποχωρει...:(
Ενώ διάλογος είναι να απολογούμαστε για το αναφαίρετο δικαίωμα μας να ψωνίσουμε καθαρόαιμο σκύλο και να γινόμαστε πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου! :-?
Τι σημαίνει «να απαγορευτούν οι περισσότερες πωλήσεις σκύλων»?
Σε φιλελεύθερη κοινωνία ελεύθερης αγοράς ζούμε! Με απαγορεύσεις θα πάει μπροστά η κυνοφιλια ή με ανάπτυξη της κυνοφιλικης μας παιδείας?

Αν απαγορευτούν οι περισσότερες πωλήσεις σκύλων, ποιες πωλήσεις θα πρέπει να επιτραπούν και βάση ποιων κριτηρίων? Ποιες αρμόδιες αρχές θα ελέγξουν το παραεμπόριο σκύλων σε υπόγεια και αποθήκες που θα επακολουθήσει?
Και τέλος γιατί να απαγορευτεί η πώληση σκύλων?
Σε τι θα συμβάλλει? Στην μείωση των αδέσποτων?

Τα αδέσποτα δεν βρίσκονται στους δρόμους επειδή κάποιοι αγοράζουν καθαρόαιμα σκυλιά!
Τα αδέσποτα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν διότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα ανήθικα ζευγαρώματα των ιδιωτών, η εγκατάλειψη των ζώων από τους ιδιοκτήτες τους και η αναπαραγωγή των ίδιων των αστειρωτων αδέσποτων.

Η απαγόρευση της πώλησης των σκύλων το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει θα είναι η άνθηση του παραεμπορίου. Tην άποψη μου την έχω διατυπώσει και τεκμηριώσει εδώ: Βοηθήστε! Κατάργηση ζώων Pet Shop

ROTTIE said:
Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας είναι πολυσύνθετο και η βασική του αιτία είναι η έλλειψη ζωοφιλικης παιδείας και η μη τήρηση των Νόμων. Νόμους έχουμε σε αυτή τη χώρα. Ελεγκτικές αρχές δεν έχουμε.

Η αύξηση του αριθμού των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας προέρχεται κυρίως από την εγκατάλειψη ζώων από τους ιδιοκτήτες τους, από τα ζευγαρώματα των ζώων των ιδιωτών και την αναπαραγωγή των ίδιων των αδέσποτων.

Η απαγόρευση των ζώων από τα petshop δεν θα μειώσει σημαντικά τον αριθμο των αδεσποτων, θα μειώσει σημαντικά την επιπόλαια αγορά των ζώων.

Η φιλοσοφία της πώλησης ενός petshop, είναι να καταστεί το ζώο-«προϊόν» impulse buy. Ο πελάτης περνάει έξω από το κατάστημα, κοντοστέκεται στη βιτρίνα ανήμπορος να αντισταθεί στο θλιμμένο βλέμμα του κουταβιού μέσα από τη βιτρίνα και αποφασίζει να μπει στο κατάστημα και να αγοράσει το σκύλο.

Εάν ο πελάτης μετανιώσει για την αγορά του σκύλου, δεν θα τον πετάξει στο δρόμο, θα προσπαθήσει να τον πουλήσει για να βγάλει τα «σπασμένα».
Αυτοί οι σκύλοι συνήθως αλλάζουν χέρια μέσα από την ΧΕ ή κάποια άλλη εφημερίδα αγγελιών, δεν εγκαταλείπονται.

Τα pet shops είναι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και για να πάρουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες. Έτσι υπάρχει τουλάχιστον ένας σχετικός έλεγχος και δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αναρχία όσο θα μπορούσε να υπάρξει εάν απαγορεύονταν εν μια νυκτι η πώληση ζώων από τα καταστήματα, χωρίς να έχει προηγηθεί μελέτη και εφαρμογή αυστηρότατων μέτρων και ελέγχων για κάθε είδος αναπαραγωγής ζώων. Σε αντίθετη περίπτωση, τα υπόγεια και οι αποθήκες θα κάνουν χρυσές δουλείες…
Όποιος επιθυμεί λοιπόν να τον παίρνουν στα σοβαρά, να τεκμηριώνει την άποψη του.
Περιμένω να διαβάσω μια εμπεριστατωμένη άποψη για τους λόγους που θα πρέπει να απαγορευτεί η πώληση των σκύλων και πως αυτό θα συμβάλει στο πρόβλημα των αδέσποτων και την ανάπτυξη της κυνοφιλικης μας παιδείας και αντί για αυτό ασχολούμαι με φαιδρότητες περι "αντιπαθων ιδιοκτητών καθαροαιμων σκυλων". Δικαίως αγανακτώ λοιπόν!

Συγνώμη αν γίνομαι δυσάρεστη αλλά σοβαρός διάλογος χωρίς σοβαρά επιχειρήματα είναι αδύνατον να γίνει.
 
Last edited:


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Aυτο το κακο να μην εξαπτεσαι να μην ειχες τι καλα που θα τανε. Αν για να γινεις εκτροφεας απαιτετιται να τηρεις καποιες προυποθεσεις και αν απαγορευτει πωληση σε πετσοπ και η δυνατοτητα στον πασα ενα να διασταυρωνει τα σκυλια του νομιζω οτι θα λυθει ενα μεγαλο μερος. Τωρα αυτο με το ποιες αρχες θα ελεγχουν το παρεμποριο σορρυ αλλα ειναι σαν να λες αφηστε ελευθερη την παιδικη πορνογραφια γιατι δεν υπαρχουν ελεγκτικοι μηχανισμοι.. Το οτι δεν υπαρχουν ελεγκτικες αρχες ειναι λογος να μη γινει κατι? Ειναι λογος για να πιεσουμε να υπαρξουν και αυτες.
Δε θα βοηθησει στην υπαρξη αδεσποτων ανα απαγορρευτει στην κυρα κουλα,σουλα,ανουλα να διασταυρωνει τα σκυλια της? Ποσα δεν καταληγουν στα σκουπιδια ετσι? Αντε αν πουλησουμε χαρισουμε κανενα και τα αλλα τζαστα..
Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος θιασωτης της κυνοφιλιας στην ελλαδα και οι αλλοι ολοι ειμαστε για τα μπαζα, κρατα τη γνωμη για τον εαυτο σου. Αλλιως μαθε να κανεις διαλογο. Υποτιμας συνεχως τους αλλους και αυτο δε σε τιμα καθολου..
 






ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κουράστηκες? Διαλογο δεν επιθυμεις? Ακόμα δεν αρχίσαμε!

Πρωτα απ' όλα, το τι με τιμάει και τι όχι δεν αφορά το φόρουμ.
θα σταθώ λοιπόν σε αυτά που θεωρώ ουσιώδη παρακάμπτοντας τα άσχετα με το θεμα μας σχόλια.

xritaki said:
Αν για να γινεις εκτροφεας απαιτετιται να τηρεις καποιες προυποθεσεις και αν απαγορευτει πωληση σε πετσοπ και η δυνατοτητα στον πασα ενα να διασταυρωνει τα σκυλια του νομιζω οτι θα λυθει ενα μεγαλο μερος.
Πως? Περιμένω συγκεκριμενες προτάσεις.

xritaki said:
Τωρα αυτο με το ποιες αρχες θα ελεγχουν το παρεμποριο σορρυ αλλα ειναι σαν να λες αφηστε ελευθερη την παιδικη πορνογραφια γιατι δεν υπαρχουν ελεγκτικοι μηχανισμοι.. Το οτι δεν υπαρχουν ελεγκτικες αρχες ειναι λογος να μη γινει κατι? Ειναι λογος για να πιεσουμε να υπαρξουν και αυτες.
Η πώληση σκύλων είναι αντίστοιχη της …παιδικής πορνογραφίας? Συγκρίνεις κάτι που από το Νόμο θεωρείται κακούργημα με την καθ’ όλα νόμιμη πώληση σκύλων? :shock:
Τι συμπέρασμα μπορει εξάγει κανεις συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα, αν όχι ένα επισφαλές συμπέρασμα?

xritaki said:
Δε θα βοηθησει στην υπαρξη αδεσποτων ανα απαγορρευτει στην κυρα κουλα,σουλα,ανουλα να διασταυρωνει τα σκυλια της? Ποσα δεν καταληγουν στα σκουπιδια ετσι? Αντε αν πουλησουμε χαρισουμε κανενα και τα αλλα τζαστα..
Έχω γράψει ηδη:

"Τα pet shops είναι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και για να πάρουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες. Έτσι υπάρχει τουλάχιστον ένας σχετικός έλεγχος και δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αναρχία όσο θα μπορούσε να υπάρξει εάν απαγορεύονταν εν μια νυκτι η πώληση ζώων από τα καταστήματα, χωρίς να έχει προηγηθεί μελέτη και εφαρμογή αυστηρότατων μέτρων και ελέγχων για κάθε είδος αναπαραγωγής ζώων. Σε αντίθετη περίπτωση, τα υπόγεια και οι αποθήκες θα κάνουν χρυσές δουλείες…"
ΠΟΥ διαφωνείς και γιατί.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Κουράστηκες? Διαλογο δεν επιθυμεις? Ακόμα δεν αρχίσαμε!
Το χω πει οτι εισαι εξυπνη..
Πως? Περιμένω συγκεκριμενες προτάσεις.
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2579&page=10
Νομιζω αυτα ειναι καλα κριτηρια για να μπορει καποιος να ειναι εκτροφεας
Έχω γράψει ηδη:

Παράθεση:
"Τα pet shops είναι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και για να πάρουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες. Έτσι υπάρχει τουλάχιστον ένας σχετικός έλεγχος και δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αναρχία όσο θα μπορούσε να υπάρξει εάν απαγορεύονταν εν μια νυκτι η πώληση ζώων από τα καταστήματα, χωρίς να έχει προηγηθεί μελέτη και εφαρμογή αυστηρότατων μέτρων και ελέγχων για κάθε είδος αναπαραγωγής ζώων. Σε αντίθετη περίπτωση, τα υπόγεια και οι αποθήκες θα κάνουν χρυσές δουλείες…"


ΠΟΥ διαφωνείς και γιατί.
Δε διαφωνω.. ισως ειναι ενα αρχικο βημα. αλλα το να τηρουν τους υγειονομικους κανονες δε θα τους απαγορευσει να φερνουν ζωα απο παπι μιλς.
Επισης δε διαφωνω οτι αν ξαφνικα απαγορευσουμε την πωληση θα γινει ο κακος χαμος. η διαδικασια πρεπει να ειναι αργη και προσεχτικη και οργανωμενη και να γινεται ταυτοχρονα με ενημερωση του κοινου και προσπαθεια αγωγης των ελληνων οσον αφορα τα κυνοφιλικα θεματα.
 


eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
παιδια,ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου.τωρα αν ειναι ημιαιμο η καθαροαιμο αυτα ειναι σαχλαμαρες.αν μια γυναικα θελει πολυ ενα παιδι και δεν μπορει να αποκτησει θα προσπαθησει για υοθετηση.αυτη που απλως θελει ενα ετσι για να μην εινια ατεκνη δεν θα παρει ενα αλβανακι η ενα τσιγγανακι.καπως ετσι ειναι και στα σκυλια.παντως αν μπορεσω ποτε να παω σε μεγαλυτερο σπιτι,το αλλο μου σκυλακι θα ειναι σιγουρα καποιο ημιαιμο!!!!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2579&page=10
Νομιζω αυτα ειναι καλα κριτηρια για να μπορει καποιος να ειναι εκτροφεας
Αυτή είναι μια άτυπη λίστα κάποιων ηθικών κανόνων που καλό θα είναι κάποια στιγμή να αρχίσουν να εφαρμόζονται από τους εκτροφείς. Οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος εκτροφέας σκυλων δεν περιγράφονται εκεί, αλλά στο άρθρο 3 του 3170/2003.
Τι σχέση έχει η λίστα αυτή με την απαγόρευση της πώλησης των σκύλων από τα pet shop, το διαδίκτυο και τους ιδιώτες BYB? :-?

Επίσης περιμένω την άποψη σου σχετικά με τους λόγους που θα πρέπει να απαγορευτεί η πώληση των σκύλων και πως αυτό θα συμβάλει στο πρόβλημα των αδέσποτων και στην ανάπτυξη της κυνοφιλικης μας παιδείας.
 
Last edited:


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αργησα να απαντήσω γιατί ξεσκάτιζα τα πανάκριβα καθαρόαιμα που διατηρώ :p :p :p

Εχω πολλούς υπηρέτες αλλά δεν τους αφήνω να καθαρίσουν γιατί μέχρι και το σκατό των σκύλων μου (με το συμπάθειο :)) είναι πανάκριβο, και οι πονηροί το μαζεύουν και το πουλάνε ...

Στο δρόμο επίσης είδα έναν κοπρίτη - μπάσταρδο ΚΑΦΕ (μπλιάχ) σκύλο και έφαγα άλλα 20 λεπτά προσπαθώντας να τον πατήσω με τ'αμάξι ... :rolleyes:

Πού είχαμε μείνει ?? :cool:

Α, ναι ... εμείς εδώ αγαπάμε όλα τα σκυλάκια αλλά παρεξηγούμαστε καμιά φορά, βάζουμε σε "πώς τα λένε" αυτά που θέλουμε να πούμε και οι αγαπητοί συμφορουμίτες εξοργίζονται, ενώ εμείς εννοούσαμε άλλα, αλλά τώρα ας μην εμμείνουμε εκεί, ας συζήτήσουμε λίγο για τους νόμους και την εφαρμογή τους στην κωλοχώρα που ζούμε ...

... α ... και μην ξεχάσω ... ΛΑΤΡΕΥΩ όλα τα σκυλάκια ΚΑΙ τα παιδάκια της Αφρικής ...
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλο ειναι να περιληφθουν και τα παραπανω στο αρθρο 3 του νομου 3170.
Αυτο ηταν απαντηση για το πως δε θα περνει ο καθεις χαρτι για να εκτρεφει. Γιατι αν απλα απαγορευτουν οι ΒΥΒ ολοι οι ΒΥΒ θα γινουν εκτροφεις..
Επισης το οτι καποιος ειναι εκτροφεας δε μου λεει πολλα.. θελω να διασφαλιζεται οτι θα ειναι και καλος.

Για τα πετσοπ σου απαντησα παραπανω.

Συμφωνω με αυτα που ειπες ως ενα ενδιαμεσο βημα Αλλα οπως και εσυ τονισες

υπάρχει τουλάχιστον ένας σχετικός έλεγχος και δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αναρχία όσο θα μπορούσε να υπάρξει εάν απαγορεύονταν εν μια νυκτι η πώληση ζώων από τα καταστήματα, χωρίς να έχει προηγηθεί μελέτη και εφαρμογή αυστηρότατων μέτρων και ελέγχων για κάθε είδος αναπαραγωγής ζώων

Ε εγω ζηταω να γινει και η μελετη και η εφαρμογη αυστηροτατων μετρων και ελεγχων.


 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Άρα αφού συμφωνείς με τη γνώμη μου, καλό θα είναι να την λέω και όχι να την κρατώ για τον εαυτό μου όπως μου έγραψες:

Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος θιασωτης της κυνοφιλιας στην ελλαδα και οι αλλοι ολοι ειμαστε για τα μπαζα, κρατα τη γνωμη για τον εαυτο σου.
Σε ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα συζήτηση.
 


FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
η πολυδιασπαση της ελληνικης κυνοφιλιας προερχεται απο αυτη την εμμονη στις απειροελαχιστες διαφορες αποψεων ενω κατ ουσιαν στα βασικα συμφωνουμε ολοι, αντι να βρισκουμε αυτα που μας χωριζουν ας βρουμε αυτα που μας ενωνουν και ας ξεκιναμε απο αυτα, αντι να διυλιζουμε τον κωνωπα και να καταπινουμε την καμηλο!

Το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι η προσεγγιση κυνοφιλικων και ζωοφιλικων φορεων για απο κοινου προγραμματισμο και κατοχυρωση απεναντι στο κρατος - Υπουργειο και την τοπικη αυτοδιοικηση (που και αυτη πελαγωνει γιατι δεν βρισκει / ξερει που να στραφει για την υλοποιηση μετρων!) - απο κει ξεκινανε ολα, απο τη νομικη και θεσμικη συσταση & κατοχυρωση...Αμα στο κρατος δωσεις κατι ετοιμο το υιοθετει γιατι δε χρειαζεται να ξυνουν το κεφαλι τους και να ψαχνουν ποιος και πως θα υλοποιησει τι...Η καταγραφη ζωων υπαρχει ηδη οποτε θεσμικα το πλαισιο υπαρχει για να επεκταθει και να διαρθρωθει ορθολογικα. Ο ΚΟΕ εχει καταστατικο προβλημα στο θεμα αυτο και σ' αυτο οφειλεται εν μερει και η "ανυπαρξια" του οσον αφορα το κρατος...

απο κει και μετα παλευεται και η θεσπιση κριτηριων για εκτροφεις και η απαγορευση πωλησης απο πετ σοπ γιατι ειναι αλληλενδετα. Μια φιλοζωικη χρειαζεται να φθασει μεχρι Αρειο Παγο για να ερμηνευτει ο νομος που απαγορευει την κακοποιηση ζωων οτι περιλαμβανει και την εισαγωγη κουταβιων και παραμονη τους στα πετ σοπ μεχρι να πουληθουν γιατι α, β, γ, δ κλπ (με καταθεσεις εμπειρογνωμονων-ειδικων μαρτυρων στο θεμα που πιστοποιουν τι συνιστα κακομεταχειρηση σε αυτη την ηλικια του κουταβιου) απο κει και περα το δεδικασμενο αποτελει προηγουμενο και καθαρισατε μ' αυτο...

ο ΚΟΕ θα αναγκαζοταν (προκειμενου να ειναι ανεγνωρισμενος θεσμικος φορεας) να συστησει προδιαγραφες για την πωληση ζωων απο εκτροφεις, οπως γινεται και στο εξωτερικο οπου ο εκτροφεας θα πρεπει να ειναι αναγνωρισμενος και να εχει αδεια...αυτη την λογικη πορεια εχουν τα πραγματα αλλιως και μεχρι τοτε εξακολουθει το μπαχαλο...
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
:eek:πωπώ!!!:eek:


συμφωνώ με ΜΑΚΗΣ στην αρχή της συζήτησης

απορώ τι πάμε να βρούμε συνεχίζοντας?

θεωρώ ότι κακοσυνταγμένες απόψεις και εσφαλμένη χρήση λέξεων-εννοιών έχει ωθήσει την συζήτηση ώς εδώ

Η πώληση γενικά-η πώληση καθαρόαιμων -ολοκληρωτικές λύσεις=ΖΟΝΓΚ

Δεν θα πώ άλλα γιατί έλειπα και βλέπω το κλίμα έτοιμο να το φάει ο γαιδαρος

και έχω και ένα γκέκαγιούρα-ιδές περιμαζέψει λέω να τον πώ "γεννήθηκα κροτοφοβικός-είναι αυτός λόγος να με παρατήσουν?" αλλά δεν βολευει...


όλα σκυλιά είναι
το πρόβλημα είναι η γαιδουριά-τίποτα άλλο
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Άρα αφού συμφωνείς με τη γνώμη μου, καλό θα είναι να την λέω και όχι να την κρατώ για τον εαυτό μου όπως μου έγραψες:



Σε ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα συζήτηση.
H γνωμη το οτι οι αλλοι ειναι για τα μπαζα. Για τις φουντες που μου βαλες στο ποστ αναφερομουν. Οχι για τη γνωμη σου επι της ουσιας αλλα επι προσωπικου!

:eek:πωπώ!!!:eek:


συμφωνώ με ΜΑΚΗΣ στην αρχή της συζήτησης

απορώ τι πάμε να βρούμε συνεχίζοντας?

θεωρώ ότι κακοσυνταγμένες απόψεις και εσφαλμένη χρήση λέξεων-εννοιών έχει ωθήσει την συζήτηση ώς εδώ

Η πώληση γενικά-η πώληση καθαρόαιμων -ολοκληρωτικές λύσεις=ΖΟΝΓΚ

Δεν θα πώ άλλα γιατί έλειπα και βλέπω το κλίμα έτοιμο να το φάει ο γαιδαρος

και έχω και ένα γκέκαγιούρα-ιδές περιμαζέψει λέω να τον πώ "γεννήθηκα κροτοφοβικός-είναι αυτός λόγος να με παρατήσουν?" αλλά δεν βολευει...


όλα σκυλιά είναι
το πρόβλημα είναι η γαιδουριά-τίποτα άλλο
Εγω οι λαθος πωλησεις και οχι μονο πωλησει γενικα αναπαραγωγες, θυμαστε τον βλακα με τα 4 που θελε να πνιξει με ενδιαφερει να μη γινονται για να μην υποφερουν τα σκυλια απο τους ανοητους και τους τυπους που θελουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι.. Το θεμα με ημιαιμα καθαροαιμα δεν με αφορα.. ειμαι λαρτζ εγω.. τα αγαπαω ολα!! :p
 
Last edited by a moderator: