Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δε γίνεται να ζήσει σε χωριό οπότε σε διαμέρισμα. Απλά δε θέλω να είναι καταπιεσμένο το σκυλί, θέλω να είναι χαρούμενοΝαι, οποιοδήποτε ημίαιμο σκυλί και τα περισσότερα καθαρόαιμα με εξαίρεση μερικών ποιμενικών φυλών με σωστή εκπαίδευση, εκτόνωση και φροντίδα μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα.
Αν υπάρχει εναλλακτική να ζήσει σε χωριό με αλλον άνθρωπο ο οποίος ομως θα τον φροντίζει το ιδιο υπεύθυνα, σαφώς και θα είναι καλύτερα. Αλλά χίλιες φορές καλύτερα στην πολη με υπεύθυνο αφεντικό παρά στο χωριό και χύμα στο κύμα.
Συμφωνω.Άνετα ζει σε διαμέρισμα, αρκεί να του διαθέσετε χρόνο.
Ασκηση, αθληση, μεγαλες βολτες και λιγο βουνο τα σ/κ = συνταγη ευτυχιας!
Σας ευχαριστώ πολυ!Άνετα ζει σε διαμέρισμα, αρκεί να του διαθέσετε χρόνο.
Το γάβγισμα είναι πράγματι ένα θέμα μιας και μιλάμε για αρκετά φωνακλάδικη φυλή.
Το γαυγισμα ομως μπορει να περιοριστει σωστα?Συμφωνω.
Αρκει να μην εχεις γειτονες αλλεργικους στο γαυγισμα...
Αυτο ειναι το πιο σοβαρο προβλημα που αντιμετωπισα εγω.
Στον δικο μου εχει περιορστει καπως το γαυγισμα, οχι πολλα πραγματα ομως...Το γαυγισμα ομως μπορει να περιοριστει σωστα?
Εχετε Ελληνικο ποιμενικο?
ρε μπας και εχω μινιον επ και δε το ξερωΕιδικα οταν ηταν κουταβι...!!!!
Με γαυγισμα κοιμομασταν και με γαυγισμα ξυπναγαμε...ολη η γειτονια...
Νομιζω οτι δεν απολαμβανει τιποτα περισσοτερο απο το να γαυγιζει περαστικους, πραγματικα το ζει!!
Αν ο περαστικος ειναι κι απο αυτους που ανηκουν στην "μαυρη λιστα" του, αφηνει φαγητο ή ακομα και κοκκαλο στη μεση και δινει πονο...
Αληθεια ptf μεγαλωνοντας κι αλλο ελαττωνεται αυτο; Ηρεμουν εστω λιγο;
Ο μπατμαν παιζει μονος του σε τελειως δικο του γηπεδορε μπας και εχω μινιον επ και δε το ξερω![]()
Στον δικο μου εχει περιορστει καπως το γαυγισμα, οχι πολλα πραγματα ομως...
Οσο υπαρχουν ερεθισματα του δινει και καταλαβαινει, μιλαμε για δυνατο ΓΑΥΓΙΣΜΑ.
Μεσα στο σπιτι φυσικα ειναι πολυ πιο χαλαρος, οποτε μπαλκονι/βεραντα με μετρο...
Αυτα που μπορω να σου πω εγω, ειναι αφθονη κοινωνικοποιηση με ανθρωπους και κυριως με αλλα σκυλια/ζωα απο νεαρη ηλικια και πολλες βολτες να εκτονωνεται σωματικα και ψυχικα.
Ειναι ανεξαρτητο σαν χαρακτηρας, ελευθερο πνευμα και απολαμβανει την εξοχη και τις βολτες στα βουνα.
Μετα το βουνο γουσταρει καναπεδια και υπνο...
2 χρονων.Καλησπέρα.
Τι ηλικία έχει?
Εχω δύο 3,5 μηνών και μόνο ο αρσενικός γαυγίζει και όχι πάρα πολύ.
Ζούν και οι δύο σε ισόγειο περιφραγμένο χώρο 40τμ ακριβώς έξω από το παράθυρό μου και με ενα στρέμα κήπο μπροστά τους , πού βέβαια παίζουν 5-6 ώρες την ημέρα.
Στον δικο μου εχει περιορστει καπως το γαυγισμα, οχι πολλα πραγματα ομως...
Οσο υπαρχουν ερεθισματα του δινει και καταλαβαινει, μιλαμε για δυνατο ΓΑΥΓΙΣΜΑ.
Μεσα στο σπιτι φυσικα ειναι πολυ πιο χαλαρος, οποτε μπαλκονι/βεραντα με μετρο...
Αυτα που μπορω να σου πω εγω, ειναι αφθονη κοινωνικοποιηση με ανθρωπους και κυριως με αλλα σκυλια/ζωα απο νεαρη ηλικια και πολλες βολτες να εκτονωνεται σωματικα και ψυχικα.
Ειναι ανεξαρτητο σαν χαρακτηρας, ελευθερο πνευμα και απολαμβανει την εξοχη και τις βολτες στα βουνα.
Μετα το βουνο γουσταρει καναπεδια και υπνο...
Γαβγίζουν τα άτιμα.
Εμένα η δικιά μου εκτός του ότι έχει γενικώς τα νεύρα της, έχει και 2 κολαούζους υπασπιστές από κάτω, που ο ένας παρασύρει τον άλλον και αρχίζουν τα όργανα
Θα μπορούσατε, όταν βρείτε χρόνο, να μου πείτε περίπου πως είναι η μέρα σας? Για να καταλάβω λίγο, πάνω-κάτω την εκτόνωση που χρειάζεται (έστω στο περίπου)Η Θέτις είναι η πιο vocal από τα 3, ο Αγαπούλης ο λιγότερο και η Μπουλού κάπου στη μέση. Και τα τρία το βουλώνουν μόλις πάει κάποιος από εμάς να τσεκάρει η αν απομακρυνθεί το ερέθισμα, εκτός αν πρόκειται για κάποιον (άμθρωπο ή ζωο) που έχει μπει στη μαύρη λίστα.
@Hammer παρόλο που η Θέτις (κοντά 9 πια) έχει "στρογγυλέψει" αρκετά, στο θέμα γαβγίσματος είναι σα να μη πέρασε μια μέρα.