Ημίαιμος κούκλος

Athanasios76

New Member
7 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Xanthi
Καλημέρα. Τον Αύγουστο βρήκα ενα μικρό σκυλάκι περίπου 2-3 μηνών το οποίο αποφάσισα να το κρατήσω. Τον εχω περίπου 3,5 μήνες και έγινε ήδη 12-13 κιλά. :) Τώρα με τι ράτσα μοιάζει δεν ξέρω αν και μου λένε οτι έχει χαρακτηριστικά από κυνηγόσκυλο και ίσως λαμπραντόρ.

Attachments

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου :)
Πολυ καλα εκανες και αποφασισες να τον κρατησεις.
Ειναι απιστευτος φατσας!!
Το λαμπραντορ ειναι αυτο που λεμε "παει με ολα".
Ο,τι ημιαιμο υπαρχει και ειδικα αν ειναι μπεζ με αυτια κατω το λενε λαμπραντορ, αν τα εχει πανω ειναι λυκοσκυλο και αν ειναι μικρο και μαλλιαρο γκριφον κανις (που δεν ειναι καν ρατσα). Απλα ολοι ξερουνε τα λαμπραντορ και τα Ρεξ (οπως τα λενε) και ο,τι ημιαιμο υπαρχει πρεπει να ανηκει καπου εκει:p
Δεν χρειαζεται να μοιαζει με κατι το γλυκο σου, τον χαρακτηρα του θα τον μαθεις σιγα σιγα και θα ξερεις τα συν και τα πλην του, που χρειαζεται δουλεια ο σκυλος σου κλπ.
Ευχομαι να εχει παντα υγεια ο μικρουλης και να περνατε πολυ ομορφα μαζι :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Πολλά μπράβο, που έσωσες μια ζωούλα.
Είναι πάρα πολύ όμορφος ο μικρός σου.
Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιής.

salonika

Active Member
14 Οκτωβρίου 2013
30
2
θεσσαλονίκη
Καλημέρα. Τον Αύγουστο βρήκα ενα μικρό σκυλάκι περίπου 2-3 μηνών το οποίο αποφάσισα να το κρατήσω. Τον εχω περίπου 3,5 μήνες και έγινε ήδη 12-13 κιλά. :) Τώρα με τι ράτσα μοιάζει δεν ξέρω αν και μου λένε οτι έχει χαρακτηριστικά από κυνηγόσκυλο και ίσως λαμπραντόρ.
Κουκλος να τον χαιρεσαι!! :D

Athanasios76

New Member
7 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Xanthi
Ευχαριστώ. Ήσυχος είναι. Απλά έχει ενα μικρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να τον πάω βόλτα έξω. Ενώ μπροστά στο σπίτι κάνουμε βόλτες με το λουρί μόλις φύγουμε 10 μέτρα απόσταση απο το σπίτι κάθεται κάτω και δεν κουνιέται.

rania8

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2013
59
25
Αθήνα

ό,τι και να είναι, είναι τέλεια μουσουδόφατσα :D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ευχαριστώ. Ήσυχος είναι. Απλά έχει ενα μικρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να τον πάω βόλτα έξω. Ενώ μπροστά στο σπίτι κάνουμε βόλτες με το λουρί μόλις φύγουμε 10 μέτρα απόσταση απο το σπίτι κάθεται κάτω και δεν κουνιέται.
Χμμ δηλαδη ειναι 7 μηνων και δεν εχει παει πανω απο 10 μετρα μακρια απο το σπιτι?
Μηπως δεν εχει κοινωνικοποιηθει και φοβαται τους ηχους, τους ανθρωπους, τα αμαξια κλπ?
Μηπως ειχε καποια τραυματικη εμπειρια και δεν θελει να φυγει απο την ασφαλεια του σπιτιου?
Με εκπαιδευτη μιλησατε?

Athanasios76

New Member
7 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Xanthi
Οχι βόλτες έχουμε παει αρκετές. Απλά τον βάζω στο αυτοκίνητο και παμε βόλτα στο βουνό. Δεν είναι μακριά να παμε και με τα πόδια αλλά κανά δυο φορές που το έκανα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για το σκυλί. Εκεί περπατάει μια χαρά. Η αλήθεια είναι πως φοβάται τους θορύβους και αν ακούσει άλλο σκύλο να γαυγιζει φοβάται. Όταν έρθει σε επαφή με αλλά σκυλιά είναι μια χαρά. Ίσως επειδή το βρήκα ταλαιπωρημένο να φοβάται όταν βγαίνουμε απο το σπίτι μην τον αφήσω.