Θα ήθελα να μου πείτε μια γνώμη! Έχω μια σκυλίτσα μικρόσωμη ημίαιμη 11 ετών. Στο ετήσιο τσεκαπ της βρήκαμε πρόβλημα στο συκώτι τής.Ξεκινησαμε Γενάρη με τιμές ALP 128 και ALT (SGPT) 270 και ακολουθήσαμε ηπατοπροστατευτικη τροφή hills και συμπληρώματα (wepatic) αφού ο υπέρηχος και ακόμα μια εξέταση που δεν θυμάμαι πως λέγεται έδειξαν ότι δεν πρόκειται για νεοπλασία αλλά έχει κάποιες αλλοιώσεις στο συκώτι.Τωρα κάναμε εξετάσεις και αντί να φτιάξουν οι τιμές είναι πολύ χειρότερες. ALT 187 και ALP 399. Το επόμενο βήμα είναι να της πάρει δείγμα για βιοψία λαπαροσκοπικά αλλά και πάλι μου είπε μπορεί να μην βρει τι έχει.Το σκυλάκι μου ειλικρινά είναι μια χαρά.Τρωει πίνει, τρέχει και παίζει. Ο μόνος δρόμος είναι ξανά νάρκωση βρε παιδιά? Δεν υπάρχει κάποια άλλη θεραπεία ? Έχω κανονίσει ραντεβού να μιλήσουμε αναλυτικά με την κτηνίατρο να δούμε πως θα το χειριστούμε αλλά εγώ δεν κοιμάμαι τα βράδια. Τι μπορεί να έχει το σκυλί και πάνε χάλια οι τιμές ενώ δείχνει τέλεια?Με τον Ρυθμό που ανεβαίνουν οι τιμές φοβάμαι μην χάσω το σκυλί στα καλά καθούμενα!