Ηπατική ανεπάρκεια!!

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
γεια σας.ηπατικη ανεπαρκεια διεγνωσε ο γιατρος του εκτωρα μου.συμπτωματα που ειχε ακεφια,ελειψη ορεξης,διψα.μετα απο γενικες εξετασεις αιματος εδειξε υψηλα τα υπατικα ενζημα και τωρα ειναι σε φαρμεκευτικη αγωγη.δεν γνωριζα για αυτην την ασθενεια καθολου ,εγω αυτο που φοβομουν ηταν το καλαζαρ αλλα ευτιχως ειναι αρνητικος σε αυτο.περαστικα σου εκτωρακο μου!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
η ηπατικη ανεπαρκεια ειναι το αποτελεσμα...η αιτια ποια ειναι,σου ειπε?

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Δεν σε ρωτησε για την διατροφή του για παράδειγμα λέω εγώ τωρα ή κάτι άλλο που μένει το σκυλί αν είχε επαφη με κανένα φάρμακο για παράδειγμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Περαστικά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. θεραπεύεται πλήρως; Τι το προκάλεσε και πόσο χρν είναι ο Εκτωρας;

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
ο εκτωρ ειναι 7 χρονων.τα συμπτωματα τα; παρουσιασε τις 10 τελευταιες ημερες.ναι ο γιατρος μου ειπε πως βασικος λογος ειναι η διατροφη αλλα αυτος ετρωγε royal και flatazor ,και επειδη εχω δουλεψει σε εκτροφειο και πετ σοπ ειναι και οι δυο καλες τροφες,δεν ξερω τι αλλο να πω?παντος ειναι ηδη 5 μερες που παιρνει τα χαπια του (prezolon)και την kd της hills και ηδη ειναι πολυ καλυτερα.θα θαραπευτει πληρες μου ειπε γιατι το προλαβαμε στην αρχη ...περαστικα μας

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
σας ευχαριστω ολους γιια τα σχολια σας .εγραψα για την δικη μας ιστορια γιατι δεν μου ειχε ξανασυμβει σε κανενα αλλο κατοικιδιο και ειπα να την μοιραστω μαζι σας .

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μήπως έχεις τα αποτελέσματα της βιοχημικής εξέτασης?
Θυμάσαι περίπου την τιμή του ενζύματος του ήπατος (Κρεατίνη ή BUN?) που ήταν ανεβασμένη?

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
βεβαια και τα εχω.κρεατινη φυσιολογικη 0.77 οι τιμες ειναι απο 0.32-1.43.ανεβασμενα ειχαμε την τρανσαμιναση διπλασια απο το φυσιολογικο.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Μήπως έχεις τα αποτελέσματα της βιοχημικής εξέτασης?
Θυμάσαι περίπου την τιμή του ενζύματος του ήπατος (Κρεατίνη ή BUN?) που ήταν ανεβασμένη?
H Κρεατινινη ειναι δεικτης νεφρικης και οχι ηπατικης λειτουργιας Billy... AST,ALT και γGT ειναι τα ηπατικα ενζυμα.