Ηρα, η μικρή αγαπημενη

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Γεια σας. Χρόνια πολλα...

Είμαι η Ηρα, η μικρή αγαπημενη. Η μεγαλη αγαπημενη με πηρε απο μια φιλοζωικη πριν 2 μηνες περιπου.. Προσπαθει να με κανει να νιωσω χαρουμενη και ευτυχισμενη... Μου χει παρει παιχνιδια και ενα ωραιο ροζ κρεβατακι - αν και εγω οταν την δω και κοιμαται παω κρυφα στο δκο της κρεβατι-.. Με παει βόλτες και με αφηνει να παιζω με τα αλλα σκυλακια..

Ειναι καλη και σπάνια με μαλωνει, ακομα και οταν μπηκε σπιτι και ειδε οτι ειχα κατεβασει το χριστουγεννιατικο δεντρο και τα μαξιλαρια απο τον καναπε - ειχα φάει και το ενα-..

Τωρα με εχει φερει διακοπες στην Κεφαλονια..Κουραστηκαμε στο ταξιδι.. Σε αυτο το σπιτι τωρα μενει και ο Ηρακλής ενα σκυλακι 14 χρονών, που δεν βλεπει , δεν ακουει και περπαταει πολυ αργα.. Με αυτον δεν με αφηνει να παιζω καθολου... Εγω ομως παω και ξαπλωνω πανω του και ας ξερω οτι ποναει ο καημενος! Α! Το πρωτο βραδυ που με ειχε φερει εδω, εβλεπα κατι περιεργες φλογες να βγαινουν απο ενα βαθουλωμα στον τοιχο και τις γαυγιζα ολο το βραδυ.. Απο τοτε αναβουν το τζακι σπανια...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
τι μουσουδι ειναι αυτό!!! Να την χαίρεσαι την κουκλα σου, και να μην μαλώνεις!!! Αλλά μην ζορίζει και τον γεράκο ε????

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Έτσι αγαπημένες να είστε πάντα! Θα συμφωνήσω και με την προλαλήσασα!

Τι ηλικίας είναι περίπου η μικρή αγαπημένη?

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι πως οταν εβαλα μεσα στο σπιτι την μικρη ο Ηρακλης της εριξε ενα γαυγισμα και την εστησε στον τοιχο. Εγω δεν ανακατευτκα γιατι θεωρησα οτι ετσι δειχνει ποιος ειναι ο αρχηγος εκει μεσα..

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Η Ηρα ειναι περιπου 8 μηνων πια.. Αλλα πολυ επιμονη και διεκδικητικη και γενικα αμα την μαλωνω μου απανταει κιολας!!!!!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Αχού, ένα γλυκό χαβανεζοειδές!!!! Ήρα μου, να σε χαίρεσαι η μαμά σου και να μην ταλαιπωρείς τον Ηρακλή, εντάξει?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η Ηρα ειναι περιπου 8 μηνων πια.. Αλλα πολυ επιμονη και διεκδικητικη και γενικα αμα την μαλωνω μου απανταει κιολας!!!!!
Μόνο μην πιασετε διάλογο.
Λογικά αποσπάστηκε από την μανα της νωρίτερα από όσο επρεπε και δεν εχει μάθει να της τιθενται όρια. Οποτε εναποκειται σε εσένα η μάχη της κοινωνικοποιησης και των ορίων της.

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Δεν ξερω τιποτα για το παρελθον της καθως την μαζεψαν αδεσπουτουλα - χωρις λουρακι κτλ - απο το δρομο. Μπορει να ειναι απο Pet shop μεχρι απλα να την πεταξαν γιατι δεν την ηθελαν.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Δεν ξερω τιποτα για το παρελθον της καθως την μαζεψαν αδεσπουτουλα - χωρις λουρακι κτλ - απο το δρομο. Μπορει να ειναι απο Pet shop μεχρι απλα να την πεταξαν γιατι δεν την ηθελαν.
Ποιος μπορεί να μη θέλει τόσο γλυκό πλασματάκι :(
Στην πρώτη φώτο κοιμάται σαν τις δικές μου <3 <3

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα

βασει πιθανοτητων το λέω....
είτε απο πετσοπ, είτε να ξεμεινε και να μην πουληθηκε από byb γεννα, το πιο πιθανό ειναι να απομακρύνθηκε πρόωρα από την μάνα της. Φατσουλα ειναι όμως!!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθατε μανα και κορη και φυσικα μην ξεχασω τον αντρα του σπιτιου σας τον παππουλη σας.
Πολυ γλυκια φατσουλα η Ηρα!!!!!
Φαινεται ποσο πολυ την αγαπας και την προσεχεις, απλα προσεχε μην την κακομαθεις πολυ και να της βαζεις ορια για να μην γινεις μετα εσυ η μικρη αγαπημενη και η Ηρα η μεγαλη χαχα:p
Καλες γιορτες :D

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Ορια της εχω απο την μερα που την πηρα. Απλα της τα εβαλα οργα και σταδιακα γιατι ηταν πολυ φοβισμενη στην αρχη και αυτο δεν το ηθελα. Επισης για να ειμαι ειλικρινης δεν με εβαλε και σε πολυ κοπο. Την αναγκη της απο την αρχη την εκανε στην βολτα ή στον ειδικα διαμορφωμενο χωρο στο μπαλκονι, δεν γαυγιζε ασκοπα κτλ.

Το μονο που θελω να δουλεψω τωρα ειναι το αγχος αποχωρισμου. Στην αρχη στο μπανιο πηγαινα και καθοταν πισω απο την πορτα και εκλαιγε!!!

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Και εδω ειναι με τον Ηρακλη σε μια σπανια φωτογραφια! (το μπλε ματι ειναι απο τον καταρακτη κ το κουρεμα απο τον μπαμπα μου)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αν δεν ηξερα ότι η Ηρα εχει μαυρο κεφαλι, δεν θα εβλεπα με τίποτα 2 σκυλια σε αυτή τη φωτογραφία.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
πολυ γλυκια η Ηρα. Να υποθεσω οτι οταν τρεχει στο σπιτι και η ουρα αγγιζει επιπλα...κανει και μινι-ξεσκονισμα λογο τριχωματος ε? :p
ειναι υπεροχη μουσουδα,να σε χαιρεται και να την χαιρεσαι!

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Ουτε για ξεσκονισμα δεν κανει. Ειναι κοντη σαν γατα. Μαλιστα εψαξα στην αρχη να δω τι ρατσες κουβαλα (ο γιατρος την εβαλε γκριον -κανις). Μετα ομως βαρεθηκα...ειναι κοπροκουταβινα και την αγαω ακομα πιο πολυ ετσι!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ουτε για ξεσκονισμα δεν κανει. Ειναι κοντη σαν γατα. Μαλιστα εψαξα στην αρχη να δω τι ρατσες κουβαλα (ο γιατρος την εβαλε γκριον -κανις). Μετα ομως βαρεθηκα...ειναι κοπροκουταβινα και την αγαω ακομα πιο πολυ ετσι!

τς τς τς λιγο το εχεις να μαζεύει λόγω υψους τη σκονη κατω από τα κρεβάτια????

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Μπορω να της κανω βασικη εκπαιδευση να κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου;)....