Ηρθε και ο Choco στη παρεα(yorkshire?)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Νομιζω το να ημαστε ειρωνικοι και αυθαδεις σε ανθρωπους που δεν γνωριζουμε δεν κερδιζουμε κατι...

Ας βλεπουμε πως απαντανε οι παραπανω χρηστες του site που εχουν την διαφωνια τους αλλα το λενε με τοσο ομορφο τροπο που και σε κανουν να καταλαβαινεις καποια πραγματα που ΤΟ ΚΟΥΤΟ μυαλο σου (σε αυτη την φαση ΜΟΥ) δεν ειχε καταλαβει πριν και να δινεις τα δικια σου απο το να πουλας ειρωνια και να χαρακτηριζεις..
Λάθος κατάλαβες πάντως ξαναδιάβασε τι λέει ο sea mol

Chocomother

Active Member
24 Ιουνίου 2015
27
8
Athens
Ακριβως, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο διεθνώς "κατοχυρωμένο" βάσει του οποίου κινείται η εκτροφή και του γιορκι και γενικά κάθε φυλής.
Ένα αλλο που είδα και δεν το σχολίασα πριν -οπότε επανέρχομαι- είναι πως λες ότι δεν νομίζεις να τον ζευγαρώσεις. Καλό θα ήταν αυτο που τώρα δεν νομίζεις να το κάνεις βεβαιότητα. Όπως είπα και πριν τα γιορκι ειναι αρκετά "βασανισμένη" φυλή και η εκτροφη/γεννες πρέπει να γίνεται μόνο κατόπιν ενδελεχών εξετάσεων για κληρονομικές ασθένειες (στένωση τραχείας, εξαρθρώσεις επιγονατίδας, κλπ) για τα οποία το κόστος είναι υψηλό και οι γνώσεις για τέτοια ζητήματα αφορούν αποκλειστικά τους νόμιμους και ηθικούς εκτροφείς.

(πέρα από το θέμα νομιμότητας...)
Ηταν λαθος διατυπωση το δεν νομιζω..Σιγουρα δεν το ζευγαρωνω..ειτε ειναι ρατσα ειτε οχι..Εγω
Αοιδος ειμαι οχι εκτροφεας:p

• Like
Reactions: ghelly

Chocomother

Active Member
24 Ιουνίου 2015
27
8
Athens
Ακριβως, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο διεθνώς "κατοχυρωμένο" βάσει του οποίου κινείται η εκτροφή και του γιορκι και γενικά κάθε φυλής.
Ένα αλλο που είδα και δεν το σχολίασα πριν -οπότε επανέρχομαι- είναι πως λες ότι δεν νομίζεις να τον ζευγαρώσεις. Καλό θα ήταν αυτο που τώρα δεν νομίζεις να το κάνεις βεβαιότητα. Όπως είπα και πριν τα γιορκι ειναι αρκετά "βασανισμένη" φυλή και η εκτροφη/γεννες πρέπει να γίνεται μόνο κατόπιν ενδελεχών εξετάσεων για κληρονομικές ασθένειες (στένωση τραχείας, εξαρθρώσεις επιγονατίδας, κλπ) για τα οποία το κόστος είναι υψηλό και οι γνώσεις για τέτοια ζητήματα αφορούν αποκλειστικά τους νόμιμους και ηθικούς εκτροφείς.

(πέρα από το θέμα νομιμότητας...)
Ηταν λαθος διατυπωση το δεν νομιζω..Σιγουρα δεν το ζευγαρωνω..ειτε ειναι ρατσα ειτε οχι..Εγω
Αοιδος ειμαι οχι εκτροφεας:p

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Νομιζω το να ημαστε ειρωνικοι και αυθαδεις σε ανθρωπους που δεν γνωριζουμε δεν κερδιζουμε κατι...
Τι?
Για μένα λέει?
Που έβαλα και τραγούδι?

Chocomother

Active Member
24 Ιουνίου 2015
27
8
Athens
Μπορει να το διαβασα λαθος..εξαλλου ο γραπτος λογος παρερμηνευται πολλες φορες..και ειμαι και αλλοδαπο οποτε καταλαβαινετε..
Sea mol αν εννοουσες κατι αλλο απο αυτο που ειπα σου ζητω συγνωμη

• Like
Reactions: sea-mol and LaCat

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com

Ας βλεπουμε πως απαντανε οι παραπανω χρηστες του site που εχουν την διαφωνια τους αλλα το λενε με τοσο ομορφο τροπο που και σε κανουν να καταλαβαινεις καποια πραγματα που ΤΟ ΚΟΥΤΟ μυαλο σου (σε αυτη την φαση ΜΟΥ) δεν ειχε καταλαβει πριν και να δινεις τα δικια σου απο το να πουλας ειρωνια και να χαρακτηριζεις..
μη το συζητας, με το "σεις και με το σας" σας υποδεχτηκανε με τον τσοκο! σου βαλανε και τραγουδακι!! ξερεις τι τιμη ειναι αυτο?!:D

καλως ηρθες , καλο διαβασμα ;)

Chocomother

Active Member
24 Ιουνίου 2015
27
8
Athens
μη το συζητας, με το "σεις και με το σας" σας υποδεχτηκανε με τον τσοκο! σου βαλανε και τραγουδακι!! ξερεις τι τιμη ειναι αυτο?!:D

καλως ηρθες , καλο διαβασμα ;)
Το πηρα πισω ζητησα συγνωμη, μετανοιες, μαθηματα Ελληνικων..
Με συυυγχωρησε..
Καλως σας βρηκα:D

Chocomother

Active Member
24 Ιουνίου 2015
27
8
Athens
Καλώς ήρθες! :) Απο περιέργεια..απο πού τον αγόρασες τον μικρούλη τελικά;
Απο ιδιωτη...ΑΛΛΑ μου εδωσε ενα κουτι τη royal canin και την επομενη με πηρε τηλ η εταιρια και με ρωτησε στο τελος αν τρωει την τροφη που μου εδωσε ο εκτροφεας στο κουτι...
Απο οσα μαθαινω απο χθες ομως δεν τιθεται εκτροφεας χωριςpedigree σωστα??? Ή οποιος βαλει να γεννησει το σκυλι του αυτονομαζεται εκτροφεας κΙ κανει συνεργασια με την εταιρια?

Chocomother

Active Member
24 Ιουνίου 2015
27
8
Athens
Α, Σοκομάνα, τώρα που πέρασε το πρώτο κύμα, πάρε μερικές ανάσες, γιατί δεν έχουν δει όλοι οι Γιορκάδες ακόμα το ποστ, οπότε παίζει να σου ρθει και δεύτερο.
Θα περάσει όμως....
Ενταξει σβηνουμε το yorki και θα λεω οτι ειναι ρατσα chocoLATINOS σαν την μανα του..εμενα

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Απο ιδιωτη...ΑΛΛΑ μου εδωσε ενα κουτι τη royal canin και την επομενη με πηρε τηλ η εταιρια και με ρωτησε στο τελος αν τρωει την τροφη που μου εδωσε ο εκτροφεας στο κουτι...
Απο οσα μαθαινω απο χθες ομως δεν τιθεται εκτροφεας χωριςpedigree σωστα??? Ή οποιος βαλει να γεννησει το σκυλι του αυτονομαζεται εκτροφεας κΙ κανει συνεργασια με την εταιρια?
ε?
σε πήρε η royal canin?

οχι δεν ειναι εκτροφέας

• Like
Reactions: d-friend

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Σε πήρε η ρογιαλ;; Ζντουπ! Δεν έχω ιδέα. Δεν είναι εκτροφέας υποθέτω αφού δεν έχει και χαρτιά το σκυλάκι. Κρίμα πάντως..υπάρχουν πολλά μικρόσωμα γιορκο-ειδή που ψάχνουν σπιτάκι. Τι να γίνει τώρα τον πήρες..εύχομαι να έχει πάντα την υγεία του και να είναι χαρούμενος. Ψάξου όμως για τους λόγους που ΔΕΝ αγοράζουμε απο ιδιώτες. Πήρες ένα μεγάλο ρίσκο για την υγεία του μικρού και κυρίως ενίσχυσες έναν βλακάκο που ζευγάρωσε άσκοπα τη σκυλίτσα του.

υγ εμένα η φωτό που έβαλες δε μου ανοίγει. Απαιτώ να ανεβάσεις κι άλλες! :p

• Like
Reactions: ghelly

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν αποκλείεται να είναι εκτροφέας.
Αν έχει επωνυμία μόνο μπορεί να δίνει εκτροφικές τροφές με την διαδικασία που περιέγραψες.
Μήπως γι αυτό στο έδωσε χωρίς pedigree? Μήπως στο έδωσε ως pet επειδή είναι εκτός προτύπου?

• Like
Reactions: d-friend

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αυτη η ρόαγιαλ πολύ ενοχλητική, για αυτό την άλλαξα με ειχε τρελάνει στα τηλέφωνα κάθε μέρα, ευτυχώς με την ακάνα έχω βρει την ησυχία μου ούτε ένα sms..

Chocomother

Active Member
24 Ιουνίου 2015
27
8
Athens
ε?
σε πήρε η royal canin?

οχι δεν ειναι εκτροφέας
Ναι...οταν μου εδωσε το κουτι ζητησε να στειλω ενα μηνυμα σε ενα τετραψηψιο με και και καλα το κωδικο του.την επομενη με πηραν τηλ με ερωτησεις μπλα μπλα τι τρωρι το το σκυλι και αν θελω να λαμβανω εκπτωτικα κουπονια απο την royal canin κτλ κτλ