Η ΒΕΒΕ...ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ...ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ!!

cgri1976

Well-Known Member
Γιατί να είναι απαγορευτικό?? Οχι να πάρεις τα βουνά βέβαια, αλλα μέχι το δεντράκι απέναντι να κάνει το σκυλί την ανάγκη του, δε βλέπω γιατι όχι....
Επίσης εμένα μου είχαν πει (και ήταν αλήθεια) οτι μετά τη νάρκωση (με τους ορούς κτλ) θα θέλει οπωσδήποτε να κατουρήσει και να τον βγάζω πιο συχνά.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
με λουράκι για μια ήσυχη βόλτα για τσίσα δεν παθαίνει τίποτα.
Συμφωνώ για τα εσωτερικά ράμματα, όλα μου τα σκυλιά που στείρωσα είχαν τέτοια και δεν χρειάστηκαν ούτε κολάρο αλλά ούτε κόψιμο.
Περαστικά !:)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω παντως παιδια που στειρωσα προσφατα μια αδεσποτη σκυλιτσα που μενει στην αλανα πισω απο τη δουλεια μου, τις εκαναν εσωτερικα ραμματα και μια ενεση αντιβιωτικη που κραταει 5 μερες και την επομενη μερα την αφησα πισω στη δουλεια χωρις κανενα προβλημα απο θεμα μολυνσης κλπ.
Σε ποιον κτηνιατρο γιατι θελω να στειρωσω και εγω καποια αδεσποτακια!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Σε ποιον κτηνιατρο γιατι θελω να στειρωσω και εγω καποια αδεσποτακια!
Στο Αττικο Νοσοκομειο Ζωων, μου κοστισε 134 Ευρω αν θυμαμαι καλα (με εκπτωση ειναι η τιμη).
Σου δινουν και κλουβακι αν θελεις για να φερεις το σκυλι στο νοσοκομειο και μετα για να το ξαναπας πισω.(χωρις χρεωση αυτο)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω βεβαια θα προτεινω και παλι τη Βασιλικη Γιανναρακη που τα χρηματα που παιρνει ειναι ελαχιστα σε σχεση με τις τιμες που παιζουν εξω στα ιδιωτικα και βεβαια εχεις και δυο γιατρους (Βασιλικη και Γιωργια) ανα πασα ωρα που συμβει κατι

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πως πήγε Κατερίνα? Ολα καλά με τη Bebe??

Eιρήνη, για τη στείρωση μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιο φιλοζωϊκό σωματείο και να πας εκ μέρους τους. Εχουν συχνά πολύ καλύτερες τιμές σε δικούς τους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους και θα χαρούν να σε παραπέμψουν (καλύτερα να πας ως εθελοντής τους).

Επίσης διάβασα στο adespotologio οτι το ΣΠΑΖ έχει πρόγραμμα φτηνών στειρώσεων...... δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με το συγκεκριμένο σωματείο και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, ούτε έχω καμιά πληροφορία για τους συγκεκριμένους κτηνίατρους (θα πρεπει να ρωτήσεις και να μάθεις), αλλα αξίζει ένα τηλέφωνο ίσως.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Στο Αττικο Νοσοκομειο Ζωων, μου κοστισε 134 Ευρω αν θυμαμαι καλα (με εκπτωση ειναι η τιμη).
Σου δινουν και κλουβακι αν θελεις για να φερεις το σκυλι στο νοσοκομειο και μετα για να το ξαναπας πισω.(χωρις χρεωση αυτο)
Θελω να στεριρωσω τουλαχιστον δυο και ισως μετα και αλλες δυο. Ε ρε γλεντια! Οικονομια μεγαλη πρεπει να κανω. Ευχαριστω για την απαντηση!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πως πήγε Κατερίνα? Ολα καλά με τη Bebe??

Eιρήνη, για τη στείρωση μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιο φιλοζωϊκό σωματείο και να πας εκ μέρους τους. Εχουν συχνά πολύ καλύτερες τιμές σε δικούς τους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους και θα χαρούν να σε παραπέμψουν (καλύτερα να πας ως εθελοντής τους).

Επίσης διάβασα στο adespotologio οτι το ΣΠΑΖ έχει πρόγραμμα φτηνών στειρώσεων...... δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με το συγκεκριμένο σωματείο και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, ούτε έχω καμιά πληροφορία για τους συγκεκριμένους κτηνίατρους (θα πρεπει να ρωτήσεις και να μάθεις), αλλα αξίζει ένα τηλέφωνο ίσως.
Θα τραβηξω φωτο τις σκυλιτσες και θα ερθω σε επαφη με καποιο σωματειο γιατι 134 χ 4 ειναι πολλα τα λεφτα και δεν μπορω να ανταπεξελθω.
Το κακο ειναι οτι θα χρειαστω και βοηθεια γιατι δεν πιανονται και ευκολα. Ειδικα το καινουργιο που μας πεταξανε ειναι μονο κοκαλα, ουτε στα 5 μετρα δεν με πλησιαζει. Δραμα η κατασταση! Ευχαριστω παντως!

Τελικα η Bebe πως ειναι σημερα??

cgri1976

Well-Known Member
εγω βεβαια θα προτεινω και παλι τη Βασιλικη Γιανναρακη που τα χρηματα που παιρνει ειναι ελαχιστα σε σχεση με τις τιμες που παιζουν εξω στα ιδιωτικα και βεβαια εχεις και δυο γιατρους (Βασιλικη και Γιωργια) ανα πασα ωρα που συμβει κατι

γαμωτο ειναι μακρια μου...και δεν εχω μεταφορικο...κριμα!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
αυτή η Κατερίνα όταν εξαφανίζεται είναι για πολύ ξύλο...!!!!:D

ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΒΕΒΕ;;;;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
αυτή η Κατερίνα όταν εξαφανίζεται είναι για πολύ ξύλο...!!!!:D

ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΒΕΒΕ;;;;
Δεν εχει pc γι αυτο και η εξαφανιση:maria:
Η Bebe χτες που την ειδαμε στον κτηνιατρο ειχε συνελθει απο τη ναρκωση και ηταν μια χαρα.. Περισσοτερα τη Δευτερα που θα παει στη δουλεια η Κατερινα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε παιδιά...μη πυροβολείτε...είμαι 3 εβδομάδες χωρίς laptop....και κοντεύει να μου στρίψει....(μη πω καμιά βαριά κουβέντα για τα SONY VAIO & τα VISTA...)
Οπότε είμαι αναγκασμένη να μπαίνω στο forum από το γραφείο...!!
Λοιπόν...η BEBE είναι μία χαρά...η επέμβαση πήγε καλά...της έβγαλαν και τα σάπια δόντια οπότε δεν πονάει το στοματάκι της πια..
Εκεί που φρίκαρα ήταν όταν ο γιατρός μου είπε ότι της έχουν κάνει στο παρελθόν τουλάχιστον 2 καισαρικές και συνέχιζαν να τη ζευγαρώνουν...αλύπητα........ΕΛΕΟΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ...

Πήγαμε λίγο πίσω σε θέμα συμπεριφοράς και φοβίας...τη Παρασκευή που γυρίσαμε σπίτι μετά τη νάρκωση έκανε όπως τη πρώτη μέρα που ήρθε από τις Σέρρες...το Σάββατο ήταν λίγο καλύτερα...και χτες λίγο ακόμα. Πάντως θα χρειαστεί τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες για να ξεφοβηθεί πάλι..
Τα ράμματα μου είπε ο γιατρός ότι θα πέσουν μόνα τους...και τις δίνω σιρόπι αντιβίωση...Πρώτη μέρα δεν ήθελε να φάει τίποτα..αλλά τις επόμενες έφαγε..

Το "ανεκδιήγητο" της υπόθεσης είναι ο Keagan ...ο οποίος αποφάσισε ότι θέλει να τη "κουτουπώσει" (αφού στειρώθηκε βεβαια...μόνο ο Keagan θα μπορούσε να το κάνει αυτό)...και τη κυνηγάει μέσα στο σπίτι με τη γλώσσα έξω...η BEBE τον δαγκώνει και του γρυλίζει...ο Keagan κλαίει και οδύρεται....και περνάμε θαύμα......
Τη Κυριακή το πρωί όταν ξύπνησα βρήκα τη BEBE μουσκεμένη από πάνω εως κάτω από το γλείψιμο...και τον Keagan να τη παρακαλάει κάτω από τον καναπέ...
Ο Τσούφι τη προσέχει πολύ...(γνωστή νταντα ο κακομοίρης)...

Ελπίζω να του περάσει ο έρωτας σύντομα...γιατί θα τον πνίξω...
Α, χθες με τους κεραυνούς...ο Τσούφι ανέβηκε στο κρεβάτι μου έντρομος...η BEBE ήταν στο κεφάλι μου...έντρομη και αυτή...και ο Keagan βρήκε ευκαιρία να ανέβει και εκείνος επάνω για να κυνηγήσει τον έρωτά του...
Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ωραία που περάσαμε.....

Φιλιά σε όλους!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχαχα....χαίρομαι που είστε καλά!
περαστικά και σιδερένια !!!!:)

μα να σου βγεί η ΒΕΒΕ μοιραία γυναίκα και να παίρνει τα μυαλά του Keagan ...ποιός το περίμενε!:D:D