Τωρα μολις διάβασα και είδα την φωτο. Η αλήθεια είναι οτι απο μια φωτογραφία δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη. Σε οτι αφορά το επάγγελμα "αστυνομικός" επιτρέψτε μου να πω οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι...."μπατσοι" οπως αποκαλέστηκαν απο κάποιους...σε καθε επάγγελμα υπαρχουν ατομα που δυσφημούν δυστυχώς το καθε ενα. Βλεπε "ταξιτζήδες"...ολοι λενε λενε λενε για αυτους...και όμως εχω γνωρίσει ταξιτζή αψογο. Ετσι και οι αστυνομικοι...δεν λέω πολλοι απο αυτούς με το που πέρνουν εξουσία στα χέρια, του δίνουν κ καταλαβαίνει...υπάρχουν όμως κ κάποιοι που λειτουργούν διαφορετικά. Τώρα για την φώτο θα πω μονο οτι σημασία δεν εχει αν ήταν μεσα σε κίνηση η μηχανή ή αν η ομάδα η συγκεκριμένη κυνηγούσε καποιους ή δεν ξέρω και εγω τι άλλο...το θέμα είναι οτι δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούμε να πούμε κατι παραπάνω. Και κατι ακόμα, ξέρω αστυνομικούς όπου ταίζουν στην οδό Νίκης και Ερμού αδέσποτα το βράδυ. Δεν έχει σημασία αν είσαι μηχανικός, αστυνομικός δάσκαλος ή ο,τι αλλο.... σημασία εχει να πονάς τα πλασματα αυτής της γης, σημασία εχει να είσαι ανθρωπος και οχι απλώς ενας οργανισμός που περπατάει σε 2 αντι για 4 πόδια.