Η ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ χτυπάει και αδέσποτα τώρα

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ναι η αληθεια ειναι οτι παιρνει την μπαλα ολους μαζι.Vasbar συμφωνω.
Η αληθεια ειναι οτι η μαλακια ενως ανθρωπου οφειλεται στην ατομικη προσπαθεια του καθενος να γινει οσο πιο μαλακας μπορει.Το επαγγελμα δεν διναται να χαρακτηρισει εναν ανθρωπο , οι πραξεις του το κανουν και αφορουν τον ιδιο και οχι τον τροπο που βιοποριζεται.

Πολλα επεισοδια που εχουν γινει μας με τα ματ κλπ μας εχουν κανει να βρισουμε καθε τι που φοραει μπλε.Δικαιολογω να υπαρχει οργη , σε προσωπα ομως οχι σε ιδιοτητες.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Συμφωνώ με την τοποθέτηση του nasouk.

Ο τίτλος του θέματος, όμως, δεν είναι δικής μου έμπνευσης. Όπως έγραψα και παραπάνω, είναι ο τίτλος του άρθρου που απλά παρέθεσα, για σχολιασμό.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
και αυτό είναι δάγκωμα IPO

View attachment 27808
Ε ναι κ.Γιώργο όπως το γράψατε και εσείς!

Δεν θα αφήσουμε κιόλας να κάνει ο σκύλος "εργασία" πάνω μας!Κανονικότατο βαθύ δαγκωματάκι κάνει ο σκύλος!
Είτε αστυνομικός είσαι είτε οποιοσδήποτε θα αμυνθείς και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου!

Εγώ θα έβριζα και άλλον έναν εμπλεκόμενο και θα τον έλεγα "αγνώστου πατρός και μητρός" όπως περιγράψατε πιο πάνω...τον δημοσιογράφο-φωτογράφο...που εσκεμμένα κατευθύνει με επιλεκτικό τρόπο την αγανάκτηση των πολιτών-φιλόζωων και γρατζουνάει και μεγαλώνει για ακόμη μια φορά το μίσος απέναντι στην αστυνομία!

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Υπάρχει και η εκδοχή να θέλησε να τον ανακόψει για να τον προστατέψει,
ή να έγινε ασυναίσθητα σαν παιχνίδι.
Κλωτσιά μου φαίνεται ότι είναι άλλο πράγμα, πιστεύω ότι αν ήθελε τέτοιο πράγμα θα το είχε πετύχει πολύ καλύτερα.

Επειδή στα λόγια δεν είμαι καλός θα κλείσω με μια παροιμία που μου ήρθε στο μυαλό:
μου φταίει το σαμάρι και βαράω το γαιδαρο.

Άλλους έπρεπε να βαράτε εδω μέσα όχι αυτούς που εκτελλούν τις εντολές αλλά αυτούς πους τις δίνουν.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οχι, δε φταίνε μόνο όσοι δίνουν εντολές, αλλά κι αυτοί που επιλέγουν να τις εκτελούν. Αυτό ισχύει για όλους μας ανεξαιρέτως.

Οι απόψεις μου εκφράστηκαν παραπάνω από άλλους, αλλά ήθελα να πω οτι εγω και παιδάκι να δω να σηκώνει ξύλο/πέτρα/γκλομπ/μπουκάλι σε σκύλο, του κάνω παρατήρηση (τουλάχιστον).

Αν ήταν να σηκώνουμε χέρι απέναντι σε ότι μας ενοχλεί και απειλεί (ή νομίζουμε οτι απειλεί) τη σωματική μας ακεραιότητα στο δρόμο δε θα έπρεπε να κάνουμε άλλη δουλειά! Ασε που θα'πρεπει να πλακωνόμαστε με όλους τους μοτοσυκλετιστές που κοντεύουμε να σκοτώσουμε κάθε μέρα επειδή επιμένουν να χώνονται σε χώρους ανάμεσα στ'αυτοκίνητα στους οποίους δε χωράνε!

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Οι απόψεις μου εκφράστηκαν παραπάνω από άλλους, αλλά ήθελα να πω οτι εγω και παιδάκι να δω να σηκώνει ξύλο/πέτρα/γκλομπ/μπουκάλι σε σκύλο, του κάνω παρατήρηση (τουλάχιστον).
Είναι άποψη που είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι είναι εδω μέσα την ασπάζονται.

Last edited by a moderator:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Δεν θα αφήσουμε κιόλας να κάνει ο σκύλος "εργασία" πάνω μας!Κανονικότατο βαθύ δαγκωματάκι κάνει ο σκύλος!
Είτε αστυνομικός είσαι είτε οποιοσδήποτε θα αμυνθείς και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου!

Εγώ θα έβριζα και άλλον έναν εμπλεκόμενο και θα τον έλεγα "αγνώστου πατρός και μητρός" όπως περιγράψατε πιο πάνω...τον δημοσιογράφο-φωτογράφο...που εσκεμμένα κατευθύνει με επιλεκτικό τρόπο την αγανάκτηση των πολιτών-φιλόζωων και γρατζουνάει και μεγαλώνει για ακόμη μια φορά το μίσος απέναντι στην αστυνομία!
η πρώτη φωτο δεν έχει σχέση με την δευτερη , είναι άλλη η χρονική στιγμή, η αλήθεια είναι οτι αυτός ο σκύλος σε άλλη χώρα θα είχε ήδη εκτελεσθεί απο την αστυνομία (στην αμερική σκοτώνουν σκύλους για ψύλου πήδημα).

αλλά δεν γίνεται να βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες και να μην σχολιάζουμε , και δεν φταίει ο φωτογράφος βέβαια.

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
έχεις δίκιο takisft , η αργή κίνηση μου έδιωξε τον ενδοιασμό.
δυστυχώς όντως ο αστυνομικός κάνει βηματισμό για να πετύχει το στόχο.
Κρίμα μακάρι να ήταν διαφορετικά.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το έχω πει και σε άλλο πόστ...η αστυνομία είναι και δύναμη καταστολής. Είναι μέσα στο ρόλο της και αυτό. Τώρα στην φωτο με το δάγκωμα ..δεν ξέρω πόσο ψύχραιμος μπορεί να είναι κάποιος αστυνομικός όταν είναι μπροστά σε εναν τοίχο διαδηλωτών, που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε ανεξέλεγκτο, να έχει και έναν σκύλο να του δαγκώνει το πόδι !!
Πάντως το πάλαι ποτέ, που ήμουν εγώ φοιτήτρια, οι σφαλιάρες πέφτανε σωρηδόν σε πορείες ή φασαρίες...αρκούσε να βήξεις μόνο..τι εποχές και εκείνες !!!!!!
Στην φωτο με την κλωτσιά ..ε...είναι θέμα παιδείας!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
η πρώτη φωτο δεν έχει σχέση με την δευτερη , είναι άλλη η χρονική στιγμή, η αλήθεια είναι οτι αυτός ο σκύλος σε άλλη χώρα θα είχε ήδη εκτελεσθεί απο την αστυνομία (στην αμερική σκοτώνουν σκύλους για ψύλου πήδημα).

αλλά δεν γίνεται να βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες και να μην σχολιάζουμε , και δεν φταίει ο φωτογράφος βέβαια.
Μπορεί να μην έχει η φωτογραφία η 1η με την 2η σχέση αλλά είναι ο ίδιος σκύλος!
Στην 2η φωτογραφία βλέπουμε βαθύ δάγκωμα στον αστυνομικό!Τι περιμένατε να κάνει ο αστυνομικός!

Φταίει ο φωτογράφος και ο δημοσιογράφος που επιλέγει να βάζει τέτοιες φωτογραφίες και να φουσκώνει ένα στιγμιότυπο για να προσκολλήσει η αγανάκτηση των όσων συμβαίνουν στην κοινωνία με την αγανάκτηση και των ζωόφιλων...αυτό δεν είναι σωστό...αυτό λέγεται π!#$%ια!Με όλο τον σεβασμό!Κατευθύνει ο δημοσιογράφος κ.Γιώργο, κατευθύνει, γιατί δεν βλέπουμε ουσιαστικά κάτι κακό!Βλέπουμε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να αποφύγει έναν σκύλο που είναι ιδιαίτερα επιθετικός!Τι θα έπρεπε να κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος!Φυσικά και αν τον ξαναδεί θα τον απωθήσει ξανά με πόδια και χέρια!Φυσικά και τον έχουν μάθει τα ΜΑΤ που πάνε και ξαναπάνε εκεί και φυσικά τον απωθούν τον σκύλο!Τι θέλετε να κάνουν?

Όχι βέβαια, γιατί να γίνεται σχολιασμός και μάλιστα προς λάθος κατεύθυνση?Τόσο καιρό τον εκθιάζουν τον σκύλο την στιγμή που είναι άκρως επιθετικός και επικίνδυνος!Και ο λουκάνικος είναι ήρωας κτλ και και και!Τι είναι αυτές οι βλακίες?
Ένας σωστός άνθρωπος/πολιτεία κτλ κτλ θα πήγαινε και θα τον μάζευε και δεν θα κέντριζε παραπάνω τα πράγματα...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ένας σωστός άνθρωπος/πολιτεία κτλ κτλ θα πήγαινε και θα τον μάζευε και δεν θα κέντριζε παραπάνω τα πράγματα...
Ακριβώς αυτό έχω σκεφθεί και εγώ, ιδιαίτερα όταν διαβάζω κάποια post κάποιου που δεν λέει να μεγαλώσει και θεωρεί τον εαυτό του πιτσιρίκο ακόμα. Πως λένε ότι νοιάζονται για τον Λουκάνικο, και τον αφήνουν εν μέσω πετρών και χημικών να περιφέρεται. Γιατί κανείς δεν τον υιοθετεί; Χρειάζεται άραγε ο αγώνας εναντίον της τρόικας, έναν νεκρό σκύλο;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αυτος σκεφτομουν και εγω. Τι δουλεια εχει ο καημενος ο σκυλος αναμεσα στα ματ, τους διαδηλωτες, τους κρότους, και τα δακρυγονα ; ''Δουλεια δεν ειχε ο διαολος..., @#$%& τα παιδια του...''