Η Ζήβα & Ο Λήο (Weekly Comic Strip)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ενταξει αυτα πρεπει να μείνουν στην ιστορία! Ενα καλό περιοδικό και διαφήμιση! Να αν υπηρχε ενα καλο περιοδικο για σκυλια (τα καταργήσαν ολα :( )να που θα έμπαινε το ένθετο στο τέλος!! Γιατι δεν ανοιγουμε ενα περιοδικο για σκυλια απο το φόρουμ;;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Βρε πανέξυπνα όλα σας. Αυτά τα comic strip είναι καλά για εμάς που ξέρουμε τα σκυλάκια αυτά, οι έξω που δεν τα ξέρουν και για ποιο λόγο βγάζω το μουφ παμφάγω, την ζήβα ψωνάρα, την Σκάρλετ ηθοποιό της κακιάς ώρας, τον Σαν σεξοπορνοδιαστροφικό κλπ δεν είναι σίγουρο ότι θα το βρούν πιστεύω το ίδιο ενδιαφέρον εφόσων δεν θα ξέρουν την ιστορία τους.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Βρε πανέξυπνα όλα σας. Αυτά τα comic strip είναι καλά για εμάς που ξέρουμε τα σκυλάκια αυτά, οι έξω που δεν τα ξέρουν και για ποιο λόγο βγάζω το μουφ παμφάγω, την ζήβα ψωνάρα, την Σκάρλετ ηθοποιό της κακιάς ώρας, τον Σαν σεξοπορνοδιαστροφικό κλπ δεν είναι σίγουρο ότι θα το βρούν πιστεύω το ίδιο ενδιαφέρον εφόσων δεν θα ξέρουν την ιστορία τους.
Θα μπορουσε το πρωτο δισελιδο να είναι μια βιογραφία των σκύλων που πρωταγωνιστουν σε καθε τευχος.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σε λίγο να το δείτε θα βάζουμε και μέσον για να παίξουμε :p για να μη πω οτι θα γίνει και κάστιγκ!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ωχ βρε Διονύση κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες ώρες ώρες! Σιγα το προβλημα! Και βιογραφικο για κάθε σκύλο να μη μπει ειναι τόσο χαριτωμένα, άλλωστε για αυτο είναι το κόμικ..μαθαίνεις την ιστορία σιγά σιγά, ποιος ήξερε το μίκυ πριν το δημιουργό του αν δεν έπαιζε σε ιστορίες!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Διονύση είναι όλα τέλειαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδικά αυτό με τον Σαν και τον Λήο πολύ πετυχημένο!!!:D:D:D:D
περιμένουμε κι άλλα!!!

η ιδέα του περιοδικού και εμένα μου άρεσε πολύ!!!!;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Διονυση, περιμενουμε τα νεα επισοδεια!!
Έχει δίκιο .Αντε φτιάξε μας την μέρα ......!!!!Ανυπομονούμε !!!
Αναλαμβάνω την εκτύπωση - βιβλιοδεσία και αποστολή τους

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Διονύση, αυτό είναι ότι καλύτερο έχεις γράψει μέχρι τώρα !!!!

Έχω πεθάνει στο γέλιο και είμαι και στο γραφείο γμτ.... :D:D:paja1::paja1::paja1:

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Χμ..κύριε κωμικογράφε κάνετε ένα μεγάλο λάθος για την Ίβα: Σε πολλους κάνει γλύκες και ναζάκια αλλά σε κανέναν, τελικά, δεν κάθεται!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Χμ..κύριε κωμικογράφε κάνετε ένα μεγάλο λάθος για την Ίβα: Σε πολλους κάνει γλύκες και ναζάκια αλλά σε κανέναν, τελικά, δεν κάθεται!!
Αυτά που γράφω για τα σκυλάκια μας έχουν να κάνουν λίγο με τον χαρακτήρα τους και ποιο πολύ με τις φωτογραφίες και τις πόζες τους. Δεν πίστευα ότι θα το πάρει κάποιος προσωπικά. Αν θες ζητάμε απο κάποιον να το βγάλει το συγκεκριμένο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αυτά που γράφω για τα σκυλάκια μας έχουν να κάνουν λίγο με τον χαρακτήρα τους και ποιο πολύ με τις φωτογραφίες και τις πόζες τους. Δεν πίστευα ότι θα το πάρει κάποιος προσωπικά. Αν θες ζητάμε απο κάποιον να το βγάλει το συγκεκριμένο.
Φανταζομαι οτι κανει χιουμορ η Αρτεμις ...
Δε νομιζω κανεις να το πηρε προσωπικα και οτι λεμε την Ηβα εξώλης και προώλης:paja1::maria:

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Φανταζομαι οτι κανει χιουμορ η Αρτεμις ...
Δε νομιζω κανεις να το πηρε προσωπικα και οτι λεμε την Ηβα εξώλης και προώλης:paja1::maria:
Εννοείται πως δεν εχω παρεξηγηθεί!!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι (για να μην μειώσουμε και την φαντασία του καλλιτέχνη μας) :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι βρε παιδιά, αν είναι κανείς να παρεξηγηθεί να μου πει να μην ασχοληθώ με το δικό του το σκυλάκι, γιατί σε όλα θα υπερβάλω λίγο ή πολύ για να βγάλει χιούμορ, αλλιώς αν ήταν απλά να γράφω χαζο-ιστορίες χωρίς χιούμορ τότε δεν θα άρεσε τόσο.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia