Η Κόκι ζεσταίνεται...

alexdimitro

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2011
55
0
Πάτρα
Η κόκι ζεσταίνεται πολύ και συνεχώς θέλει να την βρέχω,όταν την κάνω μπάνιο μετά συνέρχεται και για ώρες είναι οκ ή τις βρέχω μία πετσέτα και ξαπλώνει εκεί.Βέβαια της αρέσει πιο πολύ το μπάνιο,αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω κάθε μέρα μπάνιο είτε στην θάλασσα είτε στη μπανιέρα....!!!!Και να φανταστείτε ότι είναι κοντότριχο σκυλί,που να είχε και μπόλικο μαλλί...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μπορείς να την κάνεις μπάνιο καθημερινά στη θάλασσα αρκεί να ξεπλενεις μετά. Επίσης μπάνιο με νερό σκέτο είναι ο.κ. Με σαμπουαν δεν κάνει πολύ συχνά.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Τί σκυλάκι είναι η Κόκι; Ρωτάω μήπως ανήκει στις φυλές που ένα κουρεματάκι ίσως να τη φρέσκαρε.

Ανεξάρτητα απ' αυτό επειδή δεν ξέρω πως λέγονται θα προσπαθήσω να τα περιγράψω. Τα είχα βρει στην Ισπανία, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κι εδώ. Μοιάζουν με πετσετάκια αλλά είναι περισσότερο σα γάντια-πετσετάκια. Εγώ το βρέχω καλά, το φοράω και τις χαϊδεύω. Βοηθάει κι ανακουφίζονται, άσε που τρελαίνονται για χάδια.

Άσχετο κι εγώ έχω αρχίσει να ζεσταίνομαι.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυτό που περιγράφεις, αν το κατάλαβα καλά, το φέρνει συχνα πυκνα το λιντλ. Βασικά σχεδόν όποτε φέρνει πετσέτες και είδη μπάνιου. Αυτά που λέω μοιάζουν με δύο μικρά πετσετάκια διαστάσεων 15cm x 20 cm ραμμένα στις τρείς πλευρές και σχηματίζουν ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο γάντι...

Κι εγώ αυτό βρέχω και τον χαιδεύω ή αλλιώς με ψεκαστήρι γεμάτο καθαρό νεράκι (το γνωστό και μη εξαιρετέο φσίτ-φσιτ :D:D:D)

alexdimitro

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2011
55
0
Πάτρα
δεν έχω ακόμα κλιματισμο.Η Κόκι είναι τσιουάουα και κοντότριχο,δεν χρειάζεται κούρεμα...το θέμα είναι οτι δεν προλαβαίνει να κάνει μπάνιο και μετα από μισή ωρίτσα έχει στεγνώσει..και πραγματικά υποφέρει και όλο αυτό φυσικά την καταβάλει...εχει δική της πετσετούλα και τη βρέχουμε και ξαπλώνει εκεί...αλλά το αστείο είναι οτι ξαπλώνει ανάσκελα και θέλει όχι να την χαιδέψεις με την βεγμένη πετσέτα αλλά να τησ κάνεις αέρα και κοιμάται και ροχαλίζει και αν κάνεις οτι σταματάς, πετάγεται και μας κοιτάει και κλαίει...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Xmmm σας έχει εκπαιδεύσει καταλλήλως βλέπω!!!

Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη λύση, αλλά ίσως θα μπορούσες να της βάλεις μια λεκανίτσα με νερό (να πατάει όμως με άνεση τα πόδια της στον πάτο της λεκάνης), ώστε να μπορεί να μπεί μέσα και να δροσιστει αν θέλει. Τη στάθμη του νερού την λέω ώστε να μη χρειάζεται τη βοήθειά σας για να βγει, αλλά να τα καταφέρνει και μόνη της...