Η Μπαλού, ο Χιόνης κι ο Κόμης

6 Μαϊου 2012
18
1
Καλημερα σας.Ηρθε η ωρα να συστηθουμε και εμεις στο σωστο σημειο.Ειμαι η Δεσποινα και αυτοι ειναι ο Χιονης (ο ασπρος) και ο Κομης(ο Μπεζ)

DSC00933.JPGDSC00935.JPGDSC00937.JPGDSC00938.JPGDSC00939.JPG

Τα βρηκα να κλαινε σε σκουπιδοντενεκε κλεισμενα μεσα σε σακουλα γεματα τσιμπουρια και αλλα ζωηφια λιγο πριν τα αλεσει η σκουπιδιαρα.Τα εχω μιαμιση εβδομαδα και πρεπει να ειναι 20 ημερων τωρα.Εχουν ανοιξει τα ματακια τους και εχουν ξεκινησει να κανουν την εμφανιση τους τα δοντακια τους.Απο νεογεννητα δεν ξερω τιποτα αλλα το παλευω.

Last edited by a moderator:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεσποινουλα μπραβο σου που τα εσωσες! Ειναι κουκλια! Σκεφτεσαι να τα κρατησεις η ψαχνεις για υιοθεσια? Κτηνιατρο εχετε παει?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Η τελευταια φωτογραφια απλα δεν υπαρχει!!! Ειναι τοσο γλυκακια που σου ρχεται να τα δαγκωσεις!
Μπραβο σου Δεσποινα που τους εδωσες την ευκαιρια να ζησουν.Θα τα κρατησεις ?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εμένα μου κολλησε η τρίτη, εκείνη που κοιμούνται ανάσκελα. Τι απιστευτα πλασματάκια!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μπράβο σου Δέσποινα για την απόφαση διάσωσης και την προσπάθεια που κάνεις.

Είναι γλυκύτατα. Απόλαυσέ τα, όσο τα έχεις ακόμη του χεριού σου ;)

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Μπράβο Δέσποινα! Είναι κούκλοι και οι δυο! Βάλε και φωτό που έχουν ανοίξει τα ματάκια τους.

Πώς το βλέπεις, θα τα κρατήσεις;

6 Μαϊου 2012
18
1
Η ΜΠΑΛΟΥ Ο ΧΙΟΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΗΣ

Oτι και να πω ειναι λιγο,δεν ξερω και πολλα ουτε απο υπολογιστες ουτε απο forum γιαυτο ανοιγω θεματα οπου να ΄ναι.τωρα νομιζω βρηκα το σωστο σημειο.Ας διαγραψει οποιος ειναι αρμοδιος τα υπολοιπα θεματα που εχω ανοιξει να κανουμε μια καινουρια αρχη εδω.Ειμαι η δεσποινα και εχω εδω και 2 χρονια την Μπαλου που ηταν ετσι:

DSC00287.JPG

και εχει γινει ετσι: DSC00780.JPG

και στα σκουπιδια βρηκα πριν μιαμιση εβδομαδα τον χιονη και τον κομη
DSC00937.JPG

Last edited by a moderator:

6 Μαϊου 2012
18
1
τον χιονη εχω ηδη βρει να τον δωσω οταν παει 2,5 -3 μηνων σε σπιτι που ευτυχως τον θελουν για μεσα οτι μεγεθος και να γινει(ειναι εκπληξη γιατι κανεις δεν ξερει τη ρατσας θα μπορουσε να ειναι).ο κομης θα δωθει και εκεινος για υοθεσια οταν βρεθει το καταλληλο σπιτι.Δεν μπορω να τα κρατησω γιατι το σπιτι μου ειναι μολις 25 τετραγωνικα και δουλευω πολες ωρες.το αλλο σκυλακι που εχω λογω μικρου μεγεθους το περνω μαζι μου στη δουλεια η καμια φορα την αφηνω στη "γιαγια" της.

6 Μαϊου 2012
18
1
Ευχαριστω για τη μεταφορα του θεματος και για την κατανοηση στην ασχετοσηνη μου.δεν τα πετυχενω σχεδον ποτε με ανοιχτα τα ματια γιατι οταν τα ανοιξουν το μονο που θελουν ειναι το μπιμπερο και κανουν σα λυσσασμενα:).ειναι ερωτας τα μικρουλια ετσι ροζ που ειναι ακομα.

DogoArgentino13

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2012
42
0
Λαρισα
Τι σοι ανθρωπος μπορει να κανει κατι τετοιο......μπραβο Δεσποινα κ σιγουρεψου μονο να πανε σε ανθρωπους που θα τα αγαπουν κ θα τα προσεχουν κ παλι μπραβο!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αγάπες μουυυυυυυ
τι κουκλάκια είναι αυτά!
Δέσποινα χίλια μπράβο που τα έσωσες! Εύχομαι να βρει και ο Κόμης μια καλή οικογένεια!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τα μικρούλια μέχρι στιγμής στάθηκαν καλότυχα.
Εύχομαι να συνεχιστεί η καλοτυχία τους.
Μπράβο σου Δέσποινα.

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Από κοιλίτσα μια χαρά τα πάνε! Για να μη λένε μόνο τη δικιά μου χοντρούλα και φαγού!

Να σου ζήσουν και εύχομαι να βρεθεί ένα κατάλληλο σπίτι και για τον Κόμη σου...