Η Φοίβη,και η μετάθεση

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Από τον Σεπτέμβριο περίμενα την πολυπόθητη μετάθεση στο Ντουμπαϊ. Νέες εμπειρίες σε μια ξένη χώρα με παρά πολλή καλό μισθό και προδιαγραφές για τα ψηλότερα σκαλιά στην ιεραρχία της εταιρίας. Μέχρι που πριν λίγες μέρες το τηλέφωνο μου χτύπησε και μου είπαν ότι είναι όλα έτοιμα να κατεβώ στα Εμιράτα, σπίτι και αυτοκίνητο με περιμένουν και έχω περιθώριο 40 ημερών να τα μαζεύω και να φεύγω. Η Φοίβη; Ευτυχώς εδώ υπάρχουν άλλα 4 άτομα της οικογένειας που την λατρεύουν και την περιποιούνται ίσος και περισσότερο απ’ότι εγώ, ασχολούνται καθημερινά με την εκπαίδευση της και την υγεία της και πάνω από όλα έχει 4 στρέμματα αυλής όλη δική της για να παίζει. Το συζήτησα με την κτηνίατρο και αυτό που μου είπε με άφησε με το στόμα ανοιχτό ¨γιατί δεν την παίρνεις μαζί σου;¨ μου είπε!
Χάσκυ στην μέση της ερήμου!!!
Καταλάβω κάτι λάθος ή η κτηνίατρος μας τα έχει παίξει τελείως;
Θα ήθελα να έχω ένα σκύλο εκεί αλλά οι συνθήκες είναι ελαφρός αντίξοες.
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε.

ΜΑΚΗΣ said:
γιατί την πήρες εξαρχής αφού περίμενες να φύγεις σε άλλη χώρα???????

μην την πάρεις

θα έχει ζέστη

θα λειπεις και θα είναι πολλές ωρες μόνη

δεν γνωρίζεις τίποτα από την χώρα - την γλώσσα ??

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
αλήθεια γιατι την πήρες εξαρχής???

στο Ντουμπαι θα υποφέρει χίλιες φορες παραπάνω απο οτι θα υποφέρει εδώ το καλοκαίρι..

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
ΜΑΚΗΣ said:
γιατί την πήρες εξαρχής αφού περίμενες να φύγεις σε άλλη χώρα???????

μην την πάρεις

θα έχει ζέστη

θα λειπεις και θα είναι πολλές ωρες μόνη

δεν γνωρίζεις τίποτα από την χώρα - την γλώσσα ??
Την πήραμε, ήταν κοινη οικογενιακη επιλογή απλος ,σκαλοσαμε με την Φοιβη ,οι δυο μας, ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!
Απο γλωσσα Αγγλικα οσο για την χώρα την έχω πάει 2 φορές

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το Ντουμπάι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το βλέπω ούτε στο χάρτη! Δεν θα πήγαινα να μείνω εκεί με τίποτα! Για το σκυλί δεν το συζητάω!

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω που εντοπίζεται το πρόβλημα…
Από την στιγμή που υπάρχουν 4 άτομα να φροντίζουν τη μικρη, όλα καλά! :D

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
ROTTIE said:
Το Ντουμπάι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το βλέπω ούτε στο χάρτη! Δεν θα πήγαινα να μείνω εκεί με τίποτα! Για το σκυλί δεν το συζητάω!

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω που εντοπίζεται το πρόβλημα…
Από την στιγμή που υπάρχουν 4 άτομα να φροντίζουν το σκυλί, όλα καλά! :D
Το πρόβλημα είναι Α) οτι εχω την εντιποση οτι η κτινίατρος μας δεν ξερει τις κλιματικές απαιτησει ενος χάσκυ και πιθανότατα και τις υπόλιπες απαιτησεις του και Β) Στην περίπτωση που έχει δίκιο και είναι εφικτο, θα ήθελα πάρα πολλή να την πάρω μαζί μου!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
γιατί???

μια χαρά είναι.
Γιατί οι άνθρωποι είναι λαίλαπα για το περιβάλλον! Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα για το χρήμα, και έχουν πουλάνε το εξάμβλωμα τους ως τεχνητό παράδεισο! Μόνο οι κινέζοι είναι χειρότερη πληγή για τον πλανήτη!

antonis_xl said:
Β) Στην περίπτωση που έχει δίκιο και είναι εφικτο, θα ήθελα πάρα πολλή να την πάρω μαζί μου!!!
Αυτό είναι μάλλον ανέφικτο…

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τι έκαναν δηλαδή στο περιβάλλον??????

κάποια επεισόδια έχω χάσει προφανώς

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
ROTTIE said:
Γιατί οι άνθρωποι είναι λαίλαπα για το περιβάλλον! Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα για το χρήμα, και έχουν πουλάνε το εξάμβλωμα τους ως τεχνητό παράδεισο! Μόνο οι κινέζοι είναι χειρότερη πληγή για τον πλανήτη!
Κάπου εδώ με παίρνει η μπάλα και εμένα -οχι δεν είμαι κινεζος- αλλα......μια σχέση με την ανεξελεκτη ανοικοδόμηση την έχω!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έτσι πιστεύουν ότι θα πάρουν συγχωροχάρτι για τα οικολογικά εγκλήματα που έχουν κάνει?
Εγώ τα περι οικολογικής πόλης τα θεωρώ άλλο ένα τεχνασμα για να μοσχοπουλήσουν γη.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν είδα κάτι περίεργο.

μια χώρα η οποία αναπτύσετε ,καλώς ή κακώς είναι φυσιολογικό να είναι ρυπογόνα :?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
δεν είδα κάτι περίεργο.

μια χώρα η οποία αναπτύσετε ,καλώς ή κακώς είναι φυσιολογικό να είναι ρυπογόνα :?
Εγώ πάντως θεωρώ περίεργο να κλείνουμε τα μάτια στην οικολογική καταστροφή και να θεωρούμε φυσιολογικό να υποθηκεύουν το μέλλον μας...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μα είναι αδύνατο να το αποφύγεις.

οποιαδήποτε χώρα - περιοχή αναπτύσετε έχει μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις άρα και ρυπαίνει περισσότερο του φυσιολογικού

το θέμα για εμένα είναι τι γίνετε μετά.

τι γίνετε όταν τελείώσει ο οικοδομικός οργασμός ?????

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
ROTTIE said:
Έτσι πιστεύουν ότι θα πάρουν συγχωροχάρτι για τα οικολογικά εγκλήματα που έχουν κάνει?
Εγώ τα περι οικολογικής πόλης τα θεωρώ άλλο ένα τεχνασμα για να μοσχοπουλήσουν γη.
Δεν θα συμφονίσω απολητα νομίζω οτι μέσα απο την αναπτηξη ερχεται και η οικολογικη συνηδηση!!!!Θεωρο οτι η οικολογικη πολη είναι ενα πρωτο βήμα.
Για κάποιους οπως λες και εσυ κολπο να πουλησουν γη αλλα και για κάποιους ενα οραμα ίσος, και μια σπουδη-πειραμα για μηδενικους ρήπους!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
το θέμα για εμένα είναι τι γίνετε μετά.
Μετά? Εάν νομίζουμε ότι θα προλάβουμε να ζήσουμε το «μετά», μάλλον δεν έχουμε αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος… :(

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
χωρίς να διαβάσω τα Links απο αυτα που ξέρω -χωρίς να έχω πάει- , είναι μια "χώρα- νησί" η οποία αναπτύχθηκε πάνω σε τεχνητές λίμνες , θάλασσες , πάρκα δέντρα, ακομα και άμμο κτλ κτλ..δεν υπάρχει κατι το φυσικό , απεναντίας κατέστρεψαν το οτιδήποτε για να δημιουργήσουν τεχνητά ολα τα παραπάνω που αναφέρω

τι το ωραιο μπορει να εχει ?? απλα ειναι μια εικόνα του πως πιθανότατα θα έχουμε καταντήσει τον πλανήτη γη σε κάποια χρόνια