Η γάτα του Μάικλ Χικς


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.731
1.447
Illinois, USA
Σας στέλνω αυτό στο φόρουμ αν και αφορά γάτα και όχι σκύλο και επομενως το έβαλα εδώ. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που κακοποιούν ζώα, αλλά με στεναχώρησε πολύ η ιστορία κι ας είχε τελικά αίσιο τέλος. Αυτό που με τσαντισε ακόμα περισσότερο είναι η αταραξία και αδιαφορία του τύπου που εγκατέλειψε το ζωάκι στους δρόμους μετά απο 9 χρόνια. Μια παλιά μου συμφοιτητρια μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα και φωτογραφίες σήμερα. Αρχικά νόμιζε ότι επρόκειτο για γάτα που τριγυρναγε και μέσα και έξω απο το σπίτι. Σημειωτέον, το Μάικλ Χικς δεν τον ξέρει προσωπικά, αλλά αυτό έλεγε το τσιπ και φυσικά με δυσκολία κατάφερε να τον βρει. Πολύ το λυπήθηκα το κακόμοιρο το ζωάκι που τουρτουριζε μέσα στο κρύο και ευτυχώς το έσωσε τελικά η Κριστιν.

'This is Anastasia, AKA Michael Hicks' cat. She had been hanging around my house for a couple months, but I thought she must be someone's cat, because how could a stray stay so white and fluffy. But, I started seeing her at night, and the first frosty night, I brought her into the house. I took her to the vet and found she had a chip. She had been adopted by Michael Hicks in 2007. It took awhile to get ahold of him, and when I did he said that I should keep her. So, I guess she's no longer Michael Hicks' cat." 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
9.883
4.114
Ευτυχως που δε ζεις στην Ελλαδα...

Παντως εχω το ιδιο σχεδιο ... και διαβαζοντας το θεμα σου μου ρθαν μερικες ιδεες να τη βγαλω εξω στο κρυο τοσο κωλογατο που ειναι :whistle::whistle::LOL::LOL:

15228075_10154703596903180_1919340051_n.jpg
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.731
1.447
Illinois, USA
Έχεις δίκιο, αλλά αυτό που με πείραξε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο τύπος δεν ζει σε χώρα που δεν υπάρχει Animal Control. Δεν δικαιολογείται φυσικά ποτέ η εγκατάλειψη ζώου, αλλά τουλάχιστον στις ΗΠΑ υπάρχουν επιλογές, όπως π.χ. no-kill καταφύγια όπως Animal Protective League (APL). Μπορούσε να πάει σε ένα από αυτά, να παραδώσει τη γάτα και φυσικά θα έβρισκε σίγουρα σπίτι, όταν μάλιστα είναι τόσο φωτογενής. Και την παράτησε μέσα στα κρύα κιόλας του βορείου Kentucky που συνορεύει με το Ohio, όπου το κρύο είναι φρικιαστικό (έζησα εκεί 6 χρόνια).
 
  • Like
Reactions: Amaliaz