Η ζωή με τη Channel

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Ομολογώ πως δεν είχα δει ποτέ ξανά το παιδί μου τόσο χαρούμενο .
Η Ελευθερία δεν άφησε τη channel ούτε λεπτό από την αγκαλιά της .
Το μεγαλύτερο γέλιο φυσικά έπεσε όταν έκλαψε ο Θανασάκης , σήκωσε το κεφάλι η channel και άρχισε να τον κοιτάζει με την χαρακτηριστική πλευρική περιστροφή του κεφαλιού δεξιά αριστερά .
Εκεί επενέβηκε η Ελευθερία και έδωσε εξηγήσεις << νανέ ατός είναι ο αβεφός μας ο Νανάθης >>

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ψυχούλες μου!!!! Να σου ζήσει όλη η πανέμορφη οικογένεια σου και να έχετε άπειρες όμορφες στιγμές! Με υγεία πάνω από όλα!!!!!!

Πες μας περισσότερα για τις πρώτες ώρες της "Νανέ" με τον "Νανάθη"

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αρχικά είχα ενημερώσει όλη την οικογένεια να με περιμένει έξω από το σπίτι αφήνοντας το μωρό μέσα μόνο του .
Φτάνοντας και συνειδητοποιώντας η channel ότι γύρισε επιτέλους σπίτι ,άρχισε να βγάζει κραυγές χαράς και ενθουσιασμού .
Οι αγκαλιές ,τα γέλια η χαρά όλων ξεσήκωσε τη γειτονιά , αφού όλοι άρχισαν να ηρεμούν άφησα τη channel μπει πρώτη μέσα στο σπίτι .
Η διαδρομή της ήταν γνωστή , ένα γρήγορο εξερευνητικό πέρασμα από όλα τα δωμάτια και ξαφνικά συναντάει ένα μικρό περίεργο πλάσμα που μάλλον της θύμισε την Ελευθερία .
Άρχισε να το κοιτάζει εξερευνητικά και να μυρίζει το μωρό προσεκτικά ( εγώ φυσικά ήμουν σε πλήρη εγρήγορση )σε κάποια στιγμή έμειναν να κοιτάζονται οι δυο τους με περιέργεια μέχρι που όρμησε η Ελευθερία και έπνιξε τη channel σε αγκαλιές όλο το βράδυ.
Για όσες στιγμές η channel ελευθερωνόταν από τα δεσμά της μικρής έφευγε και πήγαινε να κουρνιάσει στην αγκαλιά της Κατερίνας .
Ελπίζω αυτό το Σ/Κ να είναι καλό γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε , ολόκληρη η αγέλη πλέον μαζί.

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
απο εκπαιδευση βαγγελη?εμαθε?βλεπεις καμια διαφορα πριν και μετα?

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Άλλο σκυλί Φώτη .
Ποιο ήρεμο , ποιο συνεργάσιμο και πολύ υπάκουω .
Παλιότερα όταν της έλεγα ΜΗ 4 στις 10 με ψιλοέγραφε , τώρα στη βόλτα είναι μια κυρία στο σπίτι ήρεμη και επιτέλους ΝΑΙ είδα πως είναι το πολυπόθητο ΜΕΙΝΕ.

Εχθές στη πρώτη μας βόλτα ένοιωσα ότι θα μπορούσαμε να περπατάμε ακόμα και χωρίς λουρί

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Καλησπερα να χαιρεσαι την οικογενεια σου.
Εχω μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω πολλα απο εκπαιδευση κατα την οποια αφηνεις τον σκυλο στον εκπαιδευτη.
Προφανως κανατε καποια μαθηματα οταν ηταν ετοιμη η σανελ μαζι με σενα? Ηταν αρκετα αυτα για σενα να μαθεις να την χειριζεσαι σωστα?
Χρειαζεται να κανεις καποια συντηρηση? Αν για παραδειγμα σε 1 χρονο χαλασει λιγο το μεινε, εχεις πλεον τις γνωσεις να το φτιαξεις μονο σου?

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Καλησπερα να χαιρεσαι την οικογενεια σου.
Εχω μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω πολλα απο εκπαιδευση κατα την οποια αφηνεις τον σκυλο στον εκπαιδευτη.
Προφανως κανατε καποια μαθηματα οταν ηταν ετοιμη η σανελ μαζι με σενα? Ηταν αρκετα αυτα για σενα να μαθεις να την χειριζεσαι σωστα?
Χρειαζεται να κανεις καποια συντηρηση? Αν για παραδειγμα σε 1 χρονο χαλασει λιγο το μεινε, εχεις πλεον τις γνωσεις να το φτιαξεις μονο σου?
Αρχικά σε ευχαριστώ για τις ευχές σου .
Το σκυλί έμμηνε στον εκτροφέα του σχεδόν 2 μήνες .
Όταν το σκυλί ήταν οκ περάσαμε στη δική μου εκπαίδευση που διήρκησε μια εβδομάδα .
Φυσικά εγώ βρίσκομαι στο εκτροφείο κάθε εβδομάδα τουλάχιστον μια φορά , ίσως και περισσότερες .
Έτσι και κάτι πάει λάθος η κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά έχω όλο το χρόνο να το διορθώσω ακόμα και με τη βοήθεια του εκτροφέα .
Νοιώθω όμως ότι δε θα χρειαστεί μιας και κάθε μέρα είναι μια μέρα εκπαίδευσης που συνεχώς επαναλαμβάνονται όλα όσα έμαθε το σκυλί .
Για να είμαι όμως και αντικειμενικός θα σου πω ότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από εκπαίδευση σκύλου για να έχω μέτρο σύγκρισης.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βαγγέλη,

Καλώς τη δεχτήκατε στο σπίτι!

Νάστε όλοι καλά και, πάντα, ενωμένοι σαν μιά γροθιά!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να χαίρεσαι όλη την οικογενειά σου και να περνάτε πάντα όμορφες στιγμές!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Κάποια στιγμή αν τα καταφέρω, χωρίς να με πάρει χαμπάρι η Ελευθερία θα προσπαθήσω να την ηχογραφήσω να ακούσετε συνομιλίες .
Εγώ παντός λιώνω

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βαγγέλη βλέποντας αυτό το βίντεο μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα της Ελευθερίας με τη Σανέλ!:):)
Μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση!;)

[video=youtube;i5XJM0LyX3U]http://www.youtube.com/watch?v=i5XJM0LyX3U&feature=related[/video]

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν μαρέσει*lingua* είναι άσχημη...... μα ύφος είναι αυτό????? κυριλέ????? είμαι κιουρία και το ξέρω????:-\"

Πέρα από την πλάκα είναι απίστευτη!*agapoylas*