Αν και το κρασί εξατμίζεται και το αλκόλι δεν μένει, είναι κακό, ψυχρό κι ανάποδο. Δεν είναι ακριβώς ότι δεν πίνουνε οι Προτεσταντάρες (κυρίως κρυφά), αν και υπάρχουν και ηλίθιοι που έχουν ανακηρύξει τις κομητείες τους "στεγνές". Το αλκοόλ και το σεξ πάντως θεωρούνται κακά πράματα κι έχω ακούσει ουρανομήκεις βλακείες μέχρι τώρα. Ακούτε φάση πρόσφατα στο σεμινάριο Αιγυπτολογίας που δίδασκα το φθινόπωρο: κάναμε για την κοινωνία επί Ραμσή του Βου. Ε, ένα από τα ενδιαφέροντα είναι ότι οι άνθρωποι αγοράζανε τσόντα σε παπύρους, τι να κάνανε; Πριν όμως κάνω καμιά μαλακία και μετά με τρέχουνε, ρώτησα το πανεπιστήμιο αν επιτρέπεται να δείξω την τσόντα. Μου είπανε ότι μπορώ εφόσον αναγγείλω πριν ότι όποιοι έχουν "ευαισθησία" με τέτοια μπορούν να βγουν έξω από την τάξη για πέντε λεφτά. Μετά όμως θα μου παραπονούνταν ότι είμαι κακιά διότι τους έκανα ρεζίλι. Ε, αποφάσισα κι εγώ να αναγγείλω ότι υπάρχει μεν η τσόντα, αλλά προτιμώ να πα να τη δει όποιος θέλει σπίτι του εφόσον το επιθυμεί. Τους είπα επίσης να ψάξουν στο Google με λέξεις αναζήτησης πάπυρος, Τορίνο, τσόντα (εννοείται αγγλιστί), αφού υπήρχαν πολλοί πάπυροι στο Τορίνο. Βλέπω λοιπόν όλη την τάξη να βγάζει έξω κινητά, iPad, computer, κλπ. και ν' αρχίζει να ψάχνει επί τούτου εκεί και τότε!!!!! Μιλάμε, με γράψανε κανονικότατα, μου γύρισαν και την πλάτη και αρχίσανε να βλέπουν την τσόντα και να μιλάνε και μεταξύ τους, ήταν και μακρύς ο πάπυρος, τρομάρα του, περί τα δυο μέτρα μήκος, αν θυμάμαι καλά...
Για τον gay σκύλο έχει γίνει πάντως καυγάς και στο σκυλόπαρκο διότι οι ηθικοί δεν θέλουν τα παιδάκια τους να βλέπουνε τέτοια και να συνδυάσουνε ότι βασικά μπορεί κάθε πλάσμα στον πλανήτη να το κάνει με άλλο πλάσμα, έστω και του ίδιου είδους!
Καταλάβατε τώρα γιατί αποκαλώ το Καλαμποκιστάν Καλαμποκιστάν;
Και εν κατακλείδι, όπως είπε και ο ΜΕΓΑΣ Τσιφόρος "ηθικοί είναι όσοι δεν μπορούν να είναι ανοιχτά ανήθικοι".