Η καλυτερη ουρα!!!

Ouritsos

Member
5 Μαρτίου 2012
21
0
Lamia-Patra
Γεια σας ειμαι ο Βασιλης και ηρθε νομιζω η ωρα να σας συστηθω...ειμαι φοιτητης και πριν σχεδον ενα χρονο μπηκε στην ζωη μου η Ουριτσα
2011-11-18 14.58.30.jpgμολις την ειχα φερει σπιτι
DSC05788.jpgμετα απο λιγες μερες
DSC06255.jpgκαπου 5-6 μηνων
τωρινες δεν εχω περασμενες στο pc..θα ανεβασω καποια στιγμη...
Λοιπον που λετε δεν ειχα ποτε σκοπο στην ζωη μου να παρω σκυλο...να σας πω οτι τα φοβομουν και λιγο...παω λοιπον μια μερα σπιτι φιλου μου να τον δω και να δω και ενα σκυλακι που μαζεψε. Ο φιλος μου ηδη ειχε ενα κουταβι δικο του..και μια μερα βρηκε σε ενα κουτι πεταμενα 2 κουταβια..τα μαζεψε τα πηγε σε κτηνιατρο..το ενα δεν αντεξε το αλλο θα ζουσε...το κρατισε για λιγο μεχρι να του βρει σπιτι....Παω που λετε σπιτι του και θλεπω δυο κουταβια να παιζουν συνεχεια(η δικια του ηταν λιγο πιο μεγαλη 3 μηνων περιπου 4αρων το μικρο που μαζεψε ημερων λιγοτερο απο μηνα...αλλα ντουρο!!πολυ παιχνιδιαρικο και σαν προβατακι...ειμασταν φιλοι μαζεμενοι και μας λεει πως δεν την παλεβει με δυο κουταβια μες στο σπιτι και αν θα μπορουσε καποιος να παρει το νεο αποκτημα για 2-3 μερεσ να τον ξεκουρασει..Ο καθενας μας ειχε τους λογους του να μην το παρει...αλλα εμενα με ειχε βαλει στο κλιμα η κοπελα μ εχει σκυλους,τους λατρεβει μου ελεγε που και που να μου παρει ενα δωρο κτλ...Ετσι λεω οταν ηταν να φυγω φερτω μου εμενα θα στο κρατισω για λιγο,βαζω την μικρη στην πετσετουλα της περνω και την τροφη της και παω σπιτι...Εκει με ανοιχτο το στωμα μας υποδεχεται η κοπελα μου!!! Ε αυτο ηταν οι 2 μερες γιναν 3, μετα την πηγα και στον κτηνιατρο πριν την δωσω πισω να της κανω δωρο το εμβολιο,ε και δεν ξερω μετα τον κτηνιατρο πηρα την αποφαση να την κρατισω και μεχρι σημερα σχουλουμε συνεχεια με την Ουριτσα.Μας ειπε τοτε και ο κτηνιατρος οτι ειμαστε μαλλον Ελληνικος ποιμενικος αυτο ηταν Ξετρλαθηκα...και απο τοτε ολα πανε καλα η Ουριτσα ειναι υγιεστατη ενταξει με τα μικροπροβληματακια κατα καιρους αλλα τα κλασσικα...και την εχω στειρωσει..
Που λετε ομως η Ουριτσα δεν εχει καμια σχεση με τσοπανο...ειναι οπως δειχνουν τα παντα πανω της αγγλικο σεττερ ημιαιμο παντα αλλα πολυ σεττερ..Το οτι μου ειχαν πει για τσοπανο της εκανε καλο και κακο....παραλιγο να την σπασω, της φερομουν σχετικα σκληρα μν φανταστειτε μαστιγια αλλα οπως θα αρμοζε σε ενα ελληνικο ποιμενικο,,καπου στους 5 -6 μηνες ειδα οτι κατι δεν κανω καλα και αρχιζα να διορωνω,να αφηνω χωρω στο σκυλο να αναπτυχθει να κανει καμια ζαβολια να τον κεριζω.Βλεπεις η Ουριτσα εχει ενα πολυ ευγενικο χαρακτηρα ειναι ενα πολυ μαλακο πλασμα τοτε καταλαβα οτι εχω ενα σεττερ και πρεπει να του φερομαι οπως πρεπει μεχρι και να με "καβαλισει" προσπαθησα αλλα αυτη δεν θελει ...ειμαι το αφεντικο πια (ενταξει περα απο το οτι ηταν ο πρωτος μου σκυλος και δεν ηθελα να κανω λαθη,αλλα και δεν ημουν ο ανθρωπος που ηθελα απεγνωσμενα ενα σκυλο και του θα φερομουν σαν κουκλακι..απο την αλλη ειχα και την οικογενεια μου που καμια σχεση με σκυλους,παλια νοοτροποια σκυλος στην αυλη δεμενος κτλ..εγω επρεπε να βαλω τον σκυλο σπιτι οταν θα πηγαινα,επρεπε να ηταν αψογος...κ μετα ηρθε η αγαπη, η χαζομπαμπακιλα και η τρελα)
Τελος η Ουριτσα κοντεβει να χρονισει,εχει εξελιχθει σε ενα τελειο σκυλο, απο την αρχη 1,5 μηνων τα εκανε παντα εκει που επρεπε πανα στην αρχη εξω μετα,με ευκολια ολα...ενταξει μπορει να εκανα και εγω καλη δουλεια. βασικη υπακοη απο 1.5 μηνων ακουγε τα παντα απο τον 5 μηνα τα κανει ολα χωρις ανταλαγμα!!!οι ζημιες που εχει κανει ειναι ελαχιστες...ειναι φοβερα κοινονικη με τα παντα...μεχρι και οταν φερμαρει περιστερια πιστευω οτι απλα θελει να κανουν παρεα...μεσα στο σπιτι ειναι ανυπαρκτη παιζει μονη της και δεν ενοχλει κανεναν εξω ειναι παιχνιδιαρα και ειναι χαρα θεου απο τον κφε μεχρι το παιχνιδι και τις βολτες στην εξοχη...
Και παρατηρω οτι οσο μεγαλωνη η σχεση μας γινεται ολο και πιο ωραια!!(θα ερθει πιο ευκολα στο ελα,οταν η μυτη της το επιτρεψει..χεχε!θα εχει το νου της σε μενα στη βολτα θα με κοιταξει αν εχω ορεξη για παιχνιδι,που ειμαι τι κανω..)η Ουριτσα μου εχει παρει τ μυαλα...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Πολυ πλάσμα η ουριτσα(να φανταστώ ότι το όνομα βγήκε επειδη σε ακολουθούσε σαν ουρα;!πολυ πρωτότυπο πάντως!)Να τη χαίρεσαι!Βαλε και καμία φωτο ακόμα μη τσιγγουνευεσαι!;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ειναι μια κουκλα με πολυ ομορφα χρωματα ,να σας ζησει ειναι αξιολατρευτη.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλώς ήρθες Βασίλη :)!!! Να χαίρεσαι την Ουρίτσα σου, φαίνεται πολύ όμορφη!

Ωραία και τρυφερή η ιστορία σας! Να περάσετε ευτυχισμένα χρόνια παρέα!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ακουγεται να ειναι το τελειο κουταβι! :D Σιγουρα επαιξες ρολο κι εσυ στην ανατροφη του. Καλως ηρθατε και βαλε πολλες φωτογραφιες! ;)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Να την χαίρεσαι είναι πολυυυ γλυκιά και πολυ ωραίο το όνομα πού σκεφτηκες.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλωσήρθατε:) Ανέκαθεν προτιμούσα τις ιστορίες ανθρώπων που βρίσκουν λόγους να εκτιμήσουν ένα ζώο και να δεθούν μαζί του, μέσα από την κοινή τους συμβίωση:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς ήρθες Βασίλη εσύ και η ουρίτσα σου! Να την χαίρεσαι και να ειναι παντα περήφανος για αυτή!
Και να σας γνωρίσουμε σύντομα και από κοντα!;)

Λεωνίδας Γ.

Active Member
12 Οκτωβρίου 2012
26
0
Καλως ηρθες Βασιλη και να σου ζησει η ουριτσα. Να ειστε ολοι υγιεις και να περνατε ευχαριστα το καθε λεπτο.

Αμα εχεις και αλλες φωτο δειξτες μας να θαυμασουμε την κουκλα...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να χαίρεσαι την Ουρίτσα σου! (και να την ακους την κοπέλα σου... Είδες πόσο δίκιο είχε? *lingua*)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήρθες!
Θα μου επιτρέψεις μόνο μία παρατήρηση: η σκληρή μεταχείριση δεν αρμόζει καθόλου στον Ε.Π.
(σε περίπτωση που βρεθείς ποτέ με πραγματικό τσοπάνη).

Ouritsos

Member
5 Μαρτίου 2012
21
0
Lamia-Patra
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τα καλα σας λογια και για την θερμη υποδοχη!!!Ναι η Ουριτσα ειναι πολυ πλάσμα!!!Το ονομα βγηκε επειδη οταν ηταν μωρο(προβατακι:p). ειχε μια μικρη και χαζη ουρα σαν μικρη κεραιουλα προς τα πανω με μια ασπρη τουφιτσα στην κορυφήIMG_0033.jpg και την κουναγε σαν τρελή...τωρα βεβαια καμια σχεση η ουρα της...ειναι πολυ ομορφη!!!ε χει φουντωσει και κρεμαει σαν σπαθα(σπαθακι...:D) Τελικα οντως ομως ειναι ουριτσα γιατι με ακολουθει παντου....αφου αισθανομαι περιεργα οτι καποιος με παρακολουθει μερικες φορες....!!!:p underdog τωρα πρεπει να ειναι κοντα στα 24 kg και λογικα σε αυτα θα μεινει...!Θα βαλω και φωτος αλλα πολυ "φρεσκιες" δεν εχω στο PC οταν της περασω θα ανεβασω καποιες συγουρα...
Ptf οταν λεω σκληρη απλα εννοω λιγο πιο αυστηρη σε σχεση με setter..για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω...Με λιγο πιο δυνατη φωνη η δικια μου νομιζει οτι κατι εχει κανει κακο...ετσι θελει γενικα να ριχνεις πολυ νερο στο κρασι σου και να συγκρατεις τα νευρα σου (οταν ο σκυλος σου εχει κανει λαδια) γιατι μπορει να τον φτασεις να γινει φοβικος...απλα το εχω στο μυλαο μου οτι τα τσοπανοσκυλα ειναι πιο δυναμικοι χαρακτηρες..μπορει να κανω και λαθος...απλα η ουσια ειναι οτι η δικια μου ειναι πολυ μαλακη...και γενικα δεν ειναι τυχαιο...οτι πολλα κυνηγοσκυλα ειναι φοβικα...βλεπεις σκληρη μεταχειρηση απο τους περισσοτερους κυνηγους...ευαισθητος χαρακτηρας κυνηγοσκυλων...
DSC06244.jpgναι η ουριτσα ειναι μονημος ξαπλα..και εκω οταν ειναι στη βολτα ορθια και περπαταει που να την πιασεις ακινητη...η μυτη της δεν την αφηνει!!!
DSC06282.jpg

Attachments

Λεωνίδας Γ.

Active Member
12 Οκτωβρίου 2012
26
0
οταν λεω σκληρη απλα εννοω λιγο πιο αυστηρη σε σχεση με setter..για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω...Με λιγο πιο δυνατη φωνη η δικια μου νομιζει οτι κατι εχει κανει κακο...ετσι θελει γενικα να ριχνεις πολυ νερο στο κρασι σου και να συγκρατεις τα νευρα σου (οταν ο σκυλος σου εχει κανει λαδια) γιατι μπορει να τον φτασεις να γινει φοβικος...απλα το εχω στο μυλαο μου οτι τα τσοπανοσκυλα ειναι πιο δυναμικοι χαρακτηρες..μπορει να κανω και λαθος...
Δεν νομιζω πως παιζει τοσο πολυ ρολο η ενταση της φωνης αλλα η σταθεροτητα και η επιβλητικοτητα που δειχνεις. Ειχα ΕΠ 6 χρονια και πιστεψε με του μιλαγα σαν να μιλαω σε γατα (με πολυ χαμιλο τονο).
(τα παραπανω βεβαια τα παιρνεις υποψην σου μονο αν της μιλαγες με "δυνατη" φωνη και ενταση)

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα οτι τα κυνηγοσκυλα ειναι πιο ευαισθητα...
Πολυ ομορφη η δεσποινης, να την χαιρεσαι και παλι...

Παντα σε φιλικο τονο...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Η τελευταια φωτο που επισυναψες που κοιμαται και φαινεται η μουσουδα της ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΕΛΕΙΑ!!! :D Αλλα στραβολαιμιασαμε ρε παιδι μου! :p