@foibosΣαφώς και δεν μπορεί να είναι μόνο μια η συνάντηση με τον εκτροφέα, αλλά από την μεριά μου ως υποψήφιος ιδιοκτήτης θα ήθελα να δω τα σκυλιά, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν καν κουτάβια, και τον χώρο τους στην πρώτη συνάντηση....
Πόσο μάλλον αν είχα κάνει και χιλιόμετρα για να φτάσω να συναντήσω τον εκτροφέα!
Να δει ο εκτροφέας αν του κάνει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης, αλλά να δει κι αυτός αν ο εκτροφέας, τα σκυλιά του, αλλά κι ο χώρος που βρίσκονται είναι όπως τα θέλει!
τα κουτάβια τα βλέπει κανείς μόνο αν το θέλει ο εκτροφέας... κι εγώ τα δείχνω μόνο αν δεν κοιμούνται!
Αν δεν μου κάνει εμένα ο υποψήφιος ιδιοκτήτης (και όπως είπε ο amalthea οι περισσότεροι συνήθως δεν κάνουν), τότε δεν πρόκειται να δει κουτάβια.
Όταν λες "τα σκυλιά του", τότε μάλλον μιλάς για την μητέρα, αφού ο πατέρας πολύ πιθανόν να μην είναι στην έδρα του εκτροφέα (με εξαίρεση τις ελάχιστες περιπτώσεις που του ανήκουν και οι δύο γεννήτορες).
Αν τώρα θέλει να δει "τα σκυλιά που έχει βγάλει ο εκάστοτε εκτροφέας", τοτε πάει σε εκθέσεις, κοιτάζει τα αποτελέσματα παλαιότερων εκθέσεων, βρίσκει τους ιδιοκτήτες τους και πάει και τα βλέπει!
Δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί να φαντάζει λίγο σνομπ, αλλά αν έχεις 8 κουτάβια, τότε έχεις σίγουρα τους διπλάσιους υποψήφιους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πριν από την γέννα. Έχεις άλλους τόσους που θα έρθουν στην πορεία... Θα σε πάρουν τηλέφωνο και άλλοι 15 που "δεν ξέρω, αλλά μ αρέσει η ράτσα μωρέ, αλλά δεν είμαι σίγουροςι"... μας κάνουν περίπου 40 και πλέον άτομα... και για όλους αυτούς θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για το πότε θα έρθουν, να ξυπνάς τα κουτάβια, να αναστατώνεις την λοχεία κλπ. κλπ.
Υ.Γ.: Τον καφέ τον κερνάει ο εκτροφέας!