Κύριε BLOODIATOR,
Θα υπερασπιστώ όμως, κατά τις δυνάμεις μου, το δικαίωμα της να σας απορρίψει!!!
υγ. Γιά την ιστορία του θέματος...
στο "αλλο" φόρουμ,έγραφα με nickname LEILA,που είναι και το όνομα ενός από τους σκύλους μου.
Δεν είμαι παρατρεχάμενη της κυρίας Λεβεντάκη.
Ονομάζομαι Φιλντίση Αικατερίνη-Τιτίκα και εκτρέφω ντάκσχουντ.
Χαιρομαι που σε γνωριζω και εδω...Τα δικα μου στοιχεια τα ξερεις αλλωστε.Τα ειχε δημοσιευσει η ιδιοκτητης του φορουμ σε κοινη θεα.Ηταν μια απο τις αντιδρασεις της απορριψης.
Επετρεψε μου κιεμενα ομως να εχω δικαιωμα που εχω να απορριψω καποιον εκτροφεα.
συγνωμη αλλα αυτα ειναι στανταρ. αν καταλαβα θα ειχε εαν δεν της επαιρναν το κουταβι απο το εξωτερικο. αν ηθελες πρωτη δευτερη επιλογη πας κανα 3 μηνο πριν σκας την προκαταβολη σου και περιμενεις. την τελευταια στιγμη δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις
Δεν ανεφερα εγω τιποτα για εξωτερικο...Επισης επειδη δεν επρεπε να εχω απαιτησεις,γιαυτο πηγα αλλου.Αυτη η κινηση μου ομως ειναι που εκανε τα πραγματα ανω κατω
δεν τραγικο αυτο που σου ειπε. αλλα δεν ειπε και μια καλη κουβεντα γαι καποιους?
Μα καμια ομως???θα δεις και παρακατω στην απαντηση της.
Nα υπενθυμίσουμε πριν παρεκτραπεί το θέμα οτι δεν επιτρέπεται η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων/δεδομένων άλλου ατόμου χωρίς την συναίνεση του. Επίσης προκειμένου να είναι εποικοδομητικό το νήμα και για άλλους, να παρακαλέσουμε να αποφευχθούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Τέλος να υπενθυμίσουμε οτι το θέμα είναι η διαδικασία επιλογής κατάλληλων υποψηφίων. Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε σ'αυτό.
Οκ...συγνωμη νομιζα οτι επιτρεπεται γιατι η θεματοθετης στο δικο της φορουμ εβγαλε στη φορα ολα τα προσωπικα μου στοιχεια(ονοματεπωνυμο,mail,κλπ) και τα mail που της ειχα στειλει.Ηξερα οτι απαγορευετε αλλα νομιζα οτι κανω λαθος...τελικα οντως απαγορευεται.Μπορω ομως να το κανω με σβησμενα ολα τα προσωπικα στοιχεια...ετσι δεν ειναι?Απλα για να ριξετε μια ματια και σιγουρα ολοι θα καταλαβετε.
Σε ολες τις χωρες υπαρχουν καλοι και κακοι εκτροφεις σημασια εχει τι χρονο αφιερωνεις να ψαξεις...
Εγω ευτυχως εψαξα...
Το θεμα μας σε αυτο post ειναι πως ο εκτροφεας μπορει να προφυλαχτει απο τον οποιοδηποτε κακοβουλο...
Τι παραπανω προφυλαξη μπορεις εχεις απο το να τον απορριψεις,αντι να περιμενεις μηπως ΔΕΝ τα πουλησεις ολα κιετσι του δωσεις κιαυτουνου ενα?
Δεν νομιζω οτι κανενας καλος εκτροφεας χρειαζεται αυλικους... μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που τον θαυμαζουν την δουλεία του και να θελουν να πουν την αληθεια στα ψεμματα καποιου ... μπορει και καποιοι να ειναι τελειως αρχετοι και να μην τον γνωριζουν καθολου απλα να βλεπουν πως καποιος εκμεταλευεται την ανεχεία και την αγαπη στα σκυλια...
Αντε και δεν χρειαζεται αυλικους...Παραπανω απο εναν λογαριασμο ομως στο φορουμ...ισως χρειαστει.
Αυτό με τους Ρώσους ήταν αναγκαίο????
Τωρα ειναι οι Ρωσοι(απο εκει βλεπεις πηρα σκυλο)...Αλλες φορες δεν ηταν Ρωσοι αλλα ολοι οι υπολοιποι,Ελληνες και ξενοι.
Εχεις απολυτο δικιο... αλλα επειδη τους θυμαμε στο Πανευρωπαικο της Ουγγαριας (αγενείς, επερναν τις σειρες των αλλων, χειροφιληματα στους κριτες κτλ) οταν ακουω Ρωσος κατι με πιανει...
Καταταλλα εχεις απολυτο δικιο.
Ειναι πολυ ασχημο να μιλαει καποιος συνεχως για τον εαυτο του και να εχει για ολους μια κακη κουβεντα.Ειναι επισης ασχημο να καθεσαι να ψαχνεις το pedigree του καθενος και να το δημοσιευεις με σκοπο να τον κατηγορησεις για τον σκυλο που εχει(οχι,σεμενα δεν εχει γινει αυτο,ευτυχως,αλλα εχει γινει κιαυτο αρκετες φορες).Αυτο ειναι το λιγοτερο ανηθικο και δειχνει οτι στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει αγαπη για το σκυλο και τη ρατσα.Υπαρχει μονο αγαπη για το δικο σου σκυλο.Δυστυχως συμβαινουν αυτα ομως.Ο καθενας οπως αντιλαμβανεται τα πραγματα.
Τελος,και παρολα αυτα,θελω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στην συγκεκριμενη εκτροφεα που με οδηγησε στην σωστη αποφαση και εχω στα χερια μου εναν υπεροχο σκυλο.