Η "περιβόητη" Sakae μου!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΟΛΟΙ έτσι είναι ... πονηριά μαζί με πληροφορηση, μαζί με καλοσύνη, ανάμικτη φιλοζωία κλπ ...

Να διευκρινήσουμε κάτι ... ΔΕΝ είναι παράνομο να ζευγαρώνεις ζώα, ημίαιμα ή καθαρόαιμα ...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Nαι βρε denis δεν είναι αλλά υπαρχουν όρια ηθικής πες το φιλοζωϊας πες το...όπως θες.

Αν και να πουλάς ΗΜΙΑΙΜΑ είναι νομίζω.
update:
και καθαρόαιμα να που΄λάς:που είναι η αδεια οεο?
‘Αρθρο 3

Εκτροφή - Αναπαραγωγή και εμπορία σκύλων
1. Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που εκτρέφει, αναπαράγει για εμπορικούς σκοπούς ή πωλεί σκύλους, οφείλει να εφοδιάζεται με άδεια που εκδίδεται από την αρμόδια Διεύθυνση Κτηνιατρικής της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης στην οποία έχει την κατοικία ή την έδρα του, να υπόκειται στον έλεγχο της αρχής αυτής και να συμμορφώνεται με τους όρους που προβλέπονται στο Π.Δ. 184/1996 (ΦΕΚ 137 Α'). Ιδιαίτερα για τη χορήγηση άδειας εκτροφής και αναπαραγωγής σκύλων, πρέπει να τηρούνται και οι διατάξεις του Ν. 604/1977 (ΦΕΚ 163 Α') και του Π.Δ. 463/1978 (ΦΕΚ 96 Α'). Η άδεια αυτή απαιτείται όταν εκτρέφονται περισσότεροι από δύο θηλυκοί σκύλοι αναπαραγωγής ή σημειώνονται περισσότεροι από δύο τοκετοί ανά έτος, σε θηλυκούς σκύλους εκτροφής.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Oρια ηθικης υπάρχουν να πουλάς και καθαρόαιμα, και μάλιστα εκεί είναι πολύ άσχημα τα πράγματα ... και ένας ηθικός εκτροφέας θα πουλήσει για τον ίδιο λόγο ακριβά, όπως αυτή η κοπέλα που πουλάει ημίαιμα ... αληθεύει δεν αληθεύει ΕΙΝΑΙ ένας λογος ... ΠΑΡΑΝΟΜΟ όμως να ζευγαρώνεις δεν είναι ... παράνομο είναι να πουλάς ... οπως παράνομοι είναι ΟΛΟΙ όσοι πουλούν ιδιωτικά κάτι, από κομοδινο έως σκύλο ... ο νόμος είναι ξεκάθαρος ... υπάρχει μόνο ένα παραθυράκι, που δεν νομίζω να δικαιώσει καμία φιλοζωική στο δικαστήριο ... το έχω αναφέρει στο παρελθόν ...

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
denis said:
ΟΛΟΙ έτσι είναι ... πονηριά μαζί με πληροφορηση, μαζί με καλοσύνη, ανάμικτη φιλοζωία κλπ ...

Να διευκρινήσουμε κάτι ... ΔΕΝ είναι παράνομο να ζευγαρώνεις ζώα, ημίαιμα ή καθαρόαιμα ...
Eγω νομιζω ουτε να τα πουλας ειναι παρανομο!
Εφοσων το λεει οτι ειναι ιμιαιμα οποιος δεν θελει δεν τα περνει...
(χωρις να λεω οτι αυτο που κανει ειναι σωστο)

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Bρε Τάσο μη θυμώνεις αλλά κάνε τον κόπο να μπείς σε ένα δύο site και να ενημερωθείς γιατί δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά και για άλλα θέματα που πρέπει να ξέρεις αφού αποφάσισες να γίνεις υπεύθυνος ιδιοκτήτης.
Το σκυλάκι σου είναι γλυκύτατο και δε φταίει σε τίποτα.
Και μένα πριν πάρω το σκύλο μου είχαν μιλήσει με αγένεια στο τηλέφωνο μόνο και μόνο γιατί είμαι φοιτήτρια και υπήρχε η άποψη οτι δεν θα είμαι υπέυθυνη, και οτι το θέλω για να περνάω την ώρα μου τώρα που μένω μόνη μου. Αποδείχτηκε οτι δεν ήταν έτσι. Δεν μπήκα όμως στη χρυσή ευκαιρία για να πάρω όποιο ζωντανό μου δώσουν μόνο και μόνο επειδή μου φέρθηκαν ευγενικά. Ενημερώθηκα, ρώτησα, έψαξα και είδα οτι μπορεί ο τρόπος της φιλόζωης κυρίας να ήταν απαράδεκτος, με έβαλε όμως κι εμένα σε σκέψεις και όταν πήρα τελικά το σκυλί ήμουν προετοιμασμένη και αποφασισμένη 100%.
Κανένας δεν μπορεί να απαιτήσει από σένα να είσαι ενημερωμένος από κούνια. Κι εμένα οι γονείς μου άφηναν το σκυλί μας παλιά να πηγαίνει βόλτα μόνο του. Και πολλοί γνωστοί μου επίσης. Και το ταίζουν τα αποφάγια τους. Και με κατηγορούν που στείρωσα τη σκυλίτσα γτ "δεν την άφησα να γίνει μανούλα". Αλλά εδώ σου δίνουν το ερέθισμα να ενημερωθείς και να σκεφτείς. Γιατί δεν το κάνεις; Και γιατί θυμώνεις; Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Μη μένεις στον τρόπο, μείνε στην ψυχούλα που πήρες και φέρσου της όσο πιο καλά μπορείς.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Η άδεια αυτή απαιτείται όταν εκτρέφονται περισσότεροι από δύο θηλυκοί σκύλοι αναπαραγωγής ή σημειώνονται περισσότεροι από δύο τοκετοί ανά έτος, σε θηλυκούς σκύλους εκτροφής.

Aρα, για μεχρι 2 δηλωμενες γεννες το χρονο δεν τιθεται θεμα αδειας.
Επισης ολα αυτα αφορουν την "εκτροφη για εμπορικους σκοπους".

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Για να δίνουν αποδείξεις όσοι εκτρέφουν πρέπει ο κόσμος να είναι έτοιμος να δώσει 1.500 Ευρώ το κουτάβι ... αντιπαραδείγματα από πετ-σοπ και ''φάρμες'' παραγωγής είναι για μένα ακυρα. Ετσι, ναι, μπορείς να κοψεις αποδειξη αλλά έχεις υπερκέρδος ... εξαίρεση όσοι έτσι κι αλλιώς έχουν έναρξη, επειδή είναι και εκπαιδευτές κλπ ...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Εγω παντωs στο δια ταυτα δεν θυμαμαι να μου κοψε αποδειξη τα τσεπωσε με κινηση που δεν την επιασε το ματι μου.Αποδειξη δεν νομιζω να πηρα για την LUNA μεσα στην φασαρια εκει:-S

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
To μαύρο χρήμα δεν νομίζω πως θα έπρεπε να είναι το θέμα μας.....Δηλαδή αν του έκοβε απόδειξη για το σκυλί θα ήταν οκ?Η όλη συμπεριφορά της πωλήτριας και η συμπεριφορά του αγοραστή είναι το θέμα νομίζω.Και δεν πρέπει να κολλάμε στα συγκεκριμένα άτομα αλλά να τους δούμε ως δυο αντιπροσωπευτικά δείγματα του γενικού συνόλου και να μάθουμε από αυτούς,αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε...Εμένα η αρχική ερώτησή μου ήταν αν έμαθε τίποτα από όλη αυτή την ιστορία και η απάντηση ήταν "δεν θα τη ζευγαρώσω γιατί δεν θέλω να βγάλω χρήματα"Λυπάμαι ειλικρινα αν αποχώρησε λόγω της συμπεριφοράς μας από το φόρουμ γιατί στην περίπτωση αυτή δεν καταφέραμε τίποτα το θετικό :(

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
O Tasos απ'οτι καταλαβα αποχωρησε γιατι εκει που αναρτησε τις φωτογραφιες του την πεσανε παλι ολοι,του τα συρανε,τον ειπανε ανευθυνο κ.τ.λ.δεν παρεξηγηθηκε απλως στεναχωρεθηκε.Δεν λεω οτι ειχε κανεις αδικο σε οτι ειπε,ειναι ολα σωστα και πιστευω και ο tasos καταλαβε οτι εκανε λαθος κινηση απλα ειναι πιο ευαισθητος στην κατανοηση του θεματος.Εγινε σε λαθος σημειο η ολη συζητηση.Το θεμα ειναι πολυ καλο και διδασκομαστε ολοι αλλα με αυτον τον τροπο δεν δινουμε στον αλλο να καταλαβει... :wink: :wink:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Strays' help said:
Εχω λάβει απίστευτα mail απ την κοπέλα.Προσπαθώ να συννενοηθώ μαζί της και σε κάθε mail με ρωτά αν απαγορεύεται απ το νόμο,και δως μου το νομο για να ξερω κλπ.Δηλ.προσπαθεί να λουφαρει.

Με τα πολλά της εξηγησα ότι καταρχην είναι τρελλό το ότι πουλα ημίαιμα!
Με τα πολλά...βγηκε απ τα mail ότι δεν είναι υπερ της στείρωσης,μην δημιουργηθεί ορμονικό πρόβλημα.Εχει φίλους που ασχολούνται λέει με αδέσποτα και επίσης δεν είναι υπερ,γιατί είναι αρρωστα ενώ τα δικά της τα δίνει με εμβόλια.
Της είπα συνοπτικά ότι ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώνεις ημίαιμα και αν έχεις καθαρόαιμο να σαι υπευθυνος,ότι δεν είναι υποχρεωτικό νβα τη ζευγαρώσεις και να μην πουλας τα κουτάβια.
ΕΙρωνικά της είπα την τιμή 150 πως την εβγαλες?Εϊναι το μισό του 300 που έχει το καθαρόαιμο?Και κόλλησε εκεί και ρωτ
αγε''τόσο εχουν τα καθαροαιμα΄΄
Οπως της είπα,γιατί ρωτας?Για να πουλησεις την επόμενη φορά πιο ακριβα?

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ αρνιόταν ότι οποιοσήποτε της έδωσε λεφτά για να παρει σκυλί και έλεγε ότι θα τα δωσει σε φιλους της,ενώ στον taso είπε ότι εχουν δοθεί,στα μετεπειτα mail και αφού της μιλούσα πιο φιλικά,είπε ''ε τα δίνω 100 για να μαι σίγουρη ότι δε θα τα πεταξουν'',και είναι γενικά της αποψης ότι όποιος πληρωνει δεν το πεταει το ζωο.

Φυσικά της απαντησα και γι αυτό,ότι μεχρι και 1000 δινουν σε πετ σοπ και το πετανε το σκυλι.Αλλα την νοοτροπία την πηρε μαλλον και η ίδια απο κει που πηρε το σκυλί της καποτε γιατί και εκεί είχε πληρωσει ένα μικρό ποσο για εγγυηση ότι δε θα το πεταξει.Δεν αντέχω αλλη ανοησία!

Της ανεφερα ότι μονο εκτροφείς μπορούν να ζευγαρωνουν για λόγοιυς μορφολογικούς,υγείας κλπ. και απαντησε οτι ενδιαφερεται,να παρει αρσενικο να κανουν καθαροαιμα με χαρτιά κλπ.
Και παλι της απανατησα ότι εκτροφεας δε γίνεσαι ετσι ευκολα,θελει ενασχόληση και μπλα μπλα μπλα...

Το συμπερασμα:
η κοπελιά χεστηκε που θα την καταγγείλλω και προσπαθεί όπως όπως να τα μπαλώσει.η σκυλα της ζευγαρωσε στο χωριό οταν πηγανε γιατί της εφυγε παρεπιπτόντως.

ΕΠίσης,τάσο,αν είσαι ακόμα στο φόρουμ,ρωτά συνέχεια αν εσύ εισαι αυτός που πηρες το σκυλί και εδωσες λεφτά.σου εδωσε λεει αριθμο λογαριασμου γιατί εσύ επεμενες,αλλα εκείνη λεει δε πειραζει μωρε και σε λυπηθηκε γιατί εψαχνες καιρό σκυλί και δεν το εδωσε σε μια κυρία που της εδινε 250 αλλα σε σενα.και τωρα λεει ''να τι επαθα.ειπα να κνω το καλο'' και εχει νευριασει λεει πολυ.φυσικά της είπα,όπως σου είπα,ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιός μου τα πε.

Και ότι δεν κατηγορώ εσένα,αλλά εκείνη.

ΕΠίσης,λεει θα τα δώσει σε γνωστούς της,αλλα ακριβώς απο κατω ελεγε και που ξερω εγω,αν στα πε ο τασος αν λεει βλακείες,αυτος το σκυλί θα παρει και φευγει,χεστηκε.Αρα πώς θα τα δωσει σε γνωστους της που θα ξερει λεει που είναι και πως περνανε,αφου ηδη 1 εδωσε σε σενα που εισαι ξενος?

Απίστευτη η κοπελα..Δε ξέρω κατά πόσο έχει πονηριά,παντως είναι αρκετά φανερό ότι είναι οι απόψεις της,λανθασμένες βεβαια για αυτό και μπήκα στο κοπο να συζητω μαζί της.
Λοιπόν. Επειδή έχω ειλικρινά κουραστεί με αυτη την ιστορία. Η συγκεκριμένη κοπέλα μου ζήτησε 100 ευρώ γιατί λέει όσο τα δίνει. Μετα (και ενώ στην αγγελια έλεγε ότι το σκυλάκι είναι mix min pin me chihuahua) μου είπε ότι δεν ήαν και σίγουρη ότι το σκυλάκι ήταν chihuahua γιαυτό θα μου το έδινε και τζάμπα. και είπαμε οκ. Μετά απο μερικές μέρες μου είπε ότι και καλά την πήρανε πολλά άτομα ηλέφωνο και ότι θα μου το χρέωνε, γιατι ηταν κριμα να χασει τα χρήματα. Της έδωσα τα 50 για να μη δώσει το σκυλάκι αλλού και τα επόμενα ήταν να της τα δώσω αφού έπριανα το σκυλάκι. Όμως έτυχε να μην έχω εκείνη την ημέρα που μου επέμενε να πάρω το σκυλάκι (όπου με είχε απειλήσει ότι αν δε το έπαιρνα θα το έδινε σε μια φίλη της και θα έχανα τα χρήματα) και της το είπα και μου λέει τώρα τι να σου πω ρε τάσο.. Θα σου δωσω ένα λογαριασμό να τα βάλεις αλλά τα χρειαζόμουν τα χρήματα..(εδώ φαίνεται ότι ε.. δεν επέμενα εγώ να της δώσω τα χρήματα...)πήγα εκεί το πήρα και μου λέει θα μιλήσουμε για να σου δώσω το λογαριασμό. Αυτά.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
tasosrules να σου ζήσει και δεν νομίζω ότι χρειάζετε να απολογηθείς για κάτι.

ότι έγινε έγινε το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

και αφού έχεις αντέξει όλες αυτές τις ημέρες και δεν έχεις φύγει ΜΑΛΛΟΝ θέλεις να μάθεις.

καλή συνέχεια

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Δεν υποστηρίζω ότι είναι παρανομο το ζευγάρωμα.Ανήθικο ναι,της το πα κιόλας,να ΠΟΥΛΑΣ ημίαιμο.Χωρίς αποδείξεις αλλά και σαν ζωοφιλικό '''έγκλημα''..Τι ψάχνω τώρα ε...?

Ισως είναι λοιπόν και 1 κενό του νόμου που λέει ότι θέλει άδεια για πάνω απο 2 σκυλιά.Δηλ. ο έχων 1 κάνει ζευγαρλωματα αβέρτα?γρρρρρρρρρρρ :?

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
TAΣΟ ΜΟΥ

μου στειλε απο μόνη της,το όνομα σου δεν το έχω ανφέρει και ουτε πρόκειται,το τονίζω,για νΑ δεις ότι σε κοροϊδεψε και σένα.''Μαλώνουμέ'' λοιπόν για αυτήν και όχι με σενα.

Ελεγε ότι δεν πήρ ουδέποτε απο σενα λεφτά,ότι σου χε πει ότι θελει να το παρει μια που της έδινε 250 ευρώ,αλλά προτίμησε εσένα γιατι σε λυπήθηκε που εψαχνες τόσο καιρό και ΟΥΔΕΠΟΤΕ σου έδωσε αριθμό λογαριασμού.
Και ότι τι να τα κανει 100 ευρώ,αυτά θα τη σώσουν.Αρα είναι ψευτρα η κοπέλα.Πηρες το σκυλί,μην δώσεις αλλα λεφτά και μακριά!!!!

ΦΙΛΙΚΑ
:D

tasosrules said:
Strays' help said:
Εχω λάβει απίστευτα mail απ την κοπέλα.Προσπαθώ να συννενοηθώ μαζί της και σε κάθε mail με ρωτά αν απαγορεύεται απ το νόμο,και δως μου το νομο για να ξερω κλπ.Δηλ.προσπαθεί να λουφαρει.

Με τα πολλά της εξηγησα ότι καταρχην είναι τρελλό το ότι πουλα ημίαιμα!
Με τα πολλά...βγηκε απ τα mail ότι δεν είναι υπερ της στείρωσης,μην δημιουργηθεί ορμονικό πρόβλημα.Εχει φίλους που ασχολούνται λέει με αδέσποτα και επίσης δεν είναι υπερ,γιατί είναι αρρωστα ενώ τα δικά της τα δίνει με εμβόλια.
Της είπα συνοπτικά ότι ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώνεις ημίαιμα και αν έχεις καθαρόαιμο να σαι υπευθυνος,ότι δεν είναι υποχρεωτικό νβα τη ζευγαρώσεις και να μην πουλας τα κουτάβια.
ΕΙρωνικά της είπα την τιμή 150 πως την εβγαλες?Εϊναι το μισό του 300 που έχει το καθαρόαιμο?Και κόλλησε εκεί και ρωτ
αγε''τόσο εχουν τα καθαροαιμα΄΄
Οπως της είπα,γιατί ρωτας?Για να πουλησεις την επόμενη φορά πιο ακριβα?

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ αρνιόταν ότι οποιοσήποτε της έδωσε λεφτά για να παρει σκυλί και έλεγε ότι θα τα δωσει σε φιλους της,ενώ στον taso είπε ότι εχουν δοθεί,στα μετεπειτα mail και αφού της μιλούσα πιο φιλικά,είπε ''ε τα δίνω 100 για να μαι σίγουρη ότι δε θα τα πεταξουν'',και είναι γενικά της αποψης ότι όποιος πληρωνει δεν το πεταει το ζωο.

Φυσικά της απαντησα και γι αυτό,ότι μεχρι και 1000 δινουν σε πετ σοπ και το πετανε το σκυλι.Αλλα την νοοτροπία την πηρε μαλλον και η ίδια απο κει που πηρε το σκυλί της καποτε γιατί και εκεί είχε πληρωσει ένα μικρό ποσο για εγγυηση ότι δε θα το πεταξει.Δεν αντέχω αλλη ανοησία!

Της ανεφερα ότι μονο εκτροφείς μπορούν να ζευγαρωνουν για λόγοιυς μορφολογικούς,υγείας κλπ. και απαντησε οτι ενδιαφερεται,να παρει αρσενικο να κανουν καθαροαιμα με χαρτιά κλπ.
Και παλι της απανατησα ότι εκτροφεας δε γίνεσαι ετσι ευκολα,θελει ενασχόληση και μπλα μπλα μπλα...

Το συμπερασμα:
η κοπελιά χεστηκε που θα την καταγγείλλω και προσπαθεί όπως όπως να τα μπαλώσει.η σκυλα της ζευγαρωσε στο χωριό οταν πηγανε γιατί της εφυγε παρεπιπτόντως.

ΕΠίσης,τάσο,αν είσαι ακόμα στο φόρουμ,ρωτά συνέχεια αν εσύ εισαι αυτός που πηρες το σκυλί και εδωσες λεφτά.σου εδωσε λεει αριθμο λογαριασμου γιατί εσύ επεμενες,αλλα εκείνη λεει δε πειραζει μωρε και σε λυπηθηκε γιατί εψαχνες καιρό σκυλί και δεν το εδωσε σε μια κυρία που της εδινε 250 αλλα σε σενα.και τωρα λεει ''να τι επαθα.ειπα να κνω το καλο'' και εχει νευριασει λεει πολυ.φυσικά της είπα,όπως σου είπα,ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιός μου τα πε.

Και ότι δεν κατηγορώ εσένα,αλλά εκείνη.

ΕΠίσης,λεει θα τα δώσει σε γνωστούς της,αλλα ακριβώς απο κατω ελεγε και που ξερω εγω,αν στα πε ο τασος αν λεει βλακείες,αυτος το σκυλί θα παρει και φευγει,χεστηκε.Αρα πώς θα τα δωσει σε γνωστους της που θα ξερει λεει που είναι και πως περνανε,αφου ηδη 1 εδωσε σε σενα που εισαι ξενος?

Απίστευτη η κοπελα..Δε ξέρω κατά πόσο έχει πονηριά,παντως είναι αρκετά φανερό ότι είναι οι απόψεις της,λανθασμένες βεβαια για αυτό και μπήκα στο κοπο να συζητω μαζί της.
Λοιπόν. Επειδή έχω ειλικρινά κουραστεί με αυτη την ιστορία. Η συγκεκριμένη κοπέλα μου ζήτησε 100 ευρώ γιατί λέει όσο τα δίνει. Μετα (και ενώ στην αγγελια έλεγε ότι το σκυλάκι είναι mix min pin me chihuahua) μου είπε ότι δεν ήαν και σίγουρη ότι το σκυλάκι ήταν chihuahua γιαυτό θα μου το έδινε και τζάμπα. και είπαμε οκ. Μετά απο μερικές μέρες μου είπε ότι και καλά την πήρανε πολλά άτομα ηλέφωνο και ότι θα μου το χρέωνε, γιατι ηταν κριμα να χασει τα χρήματα. Της έδωσα τα 50 για να μη δώσει το σκυλάκι αλλού και τα επόμενα ήταν να της τα δώσω αφού έπριανα το σκυλάκι. Όμως έτυχε να μην έχω εκείνη την ημέρα που μου επέμενε να πάρω το σκυλάκι (όπου με είχε απειλήσει ότι αν δε το έπαιρνα θα το έδινε σε μια φίλη της και θα έχανα τα χρήματα) και της το είπα και μου λέει τώρα τι να σου πω ρε τάσο.. Θα σου δωσω ένα λογαριασμό να τα βάλεις αλλά τα χρειαζόμουν τα χρήματα..(εδώ φαίνεται ότι ε.. δεν επέμενα εγώ να της δώσω τα χρήματα...)πήγα εκεί το πήρα και μου λέει θα μιλήσουμε για να σου δώσω το λογαριασμό. Αυτά.

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Strays' help said:
TAΣΟ ΜΟΥ

μου στειλε απο μόνη της,το όνομα σου δεν το έχω ανφέρει και ουτε πρόκειται,το τονίζω,για νΑ δεις ότι σε κοροϊδεψε και σένα.''Μαλώνουμέ'' λοιπόν για αυτήν και όχι με σενα.

Ελεγε ότι δεν πήρ ουδέποτε απο σενα λεφτά,ότι σου χε πει ότι θελει να το παρει μια που της έδινε 250 ευρώ,αλλά προτίμησε εσένα γιατι σε λυπήθηκε που εψαχνες τόσο καιρό και ΟΥΔΕΠΟΤΕ σου έδωσε αριθμό λογαριασμού.
Και ότι τι να τα κανει 100 ευρώ,αυτά θα τη σώσουν.Αρα είναι ψευτρα η κοπέλα.Πηρες το σκυλί,μην δώσεις αλλα λεφτά και μακριά!!!!

ΦΙΛΙΚΑ
Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί μου έστειλε μνμ και μου είπε καλημέρα τελικα δε τα θέλω τα 50 ευρώ κράτα τα για να πάρεις κάτι για το σκυλάκι αρκεί να το προσέχεις.
Δεν έχω κάτι μαζί σου Stray's Help ίσα ίσα εκτιμώ βαθύτατα αυτό που κάνεις. Απλά εκεί που εκνευρίστηκα και λέω τι διάολο, ήταν ότι εγώ εδώ έστειλα απλά μια φωτογραφία της μουρίτσας και είδα τα χίλια μύρια. Απο την αρχη είπα ότι δε με ενδιαφέρει τί κανει η συγκεκριμένη κοπέλα, είχα πει ότι απλα μου φέρθηκε καλά, κάτι που καλώς ή κακώς εκτιμώ. Χωρίς σαφώς να λέει κάτι αυτό για το σκοπό για τον οποίο ήταν έτσι. Μπορεί να είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου. Δε θα έπρεπε αυτό να συζητηθεί σε καποιο άλλο topic? Και γενικά ό,τι και να έχω στείλει όλα τα βλέπατε με "μισό μάτι" και ανά πάσα στγμή ήσαστε έτοιμοι να μου ορμίσετε. Δε μπήκα εδώ για αν απολογούμαι, δεν μπήκα για να κατακρίνομαι, μπηκα για να μάθω κάποια πράγματα για τον μικρό μου σύντροφο.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Φταίω να της στείλω τώρα ''τι έγινε,μετανιώσαμε και χαρίζουμε τα 50 ευρώπουλα?''

Κοίτα δε μπορούμε να ανοίκουμε αλλο τοπικ για να σχολιάσουμε την..κοπέλα.Πηρε και σενα η μπάλα γιατί αγορασες από αυτή.Θα μπορούσες να χες μπει πχ.πιο πριν εδώ και να χες ρωτήσει΄..Απο κει και πέρα κανενα πρόβλημα δεν έχουμε μαζί σου και χαίρομαι που ενδιαφέρεσαι τόσο για το σκυλάκι σου.

Απλά δε γίνεται να μην μιλάμ καν όταν βλέπουμε τέτοια αίσχη.Για την κοπελα λέω....Και είδες τελικά,ότι ίσως και το απλό κράξιμο μου προς αυτήν και ο φόβος ότι θα της κάνω μήνυση έπιασε και δεν σε κορόϊδεψε και δεν έδωσες αλλα λεφτά?

:D 8)

tasosrules said:
Strays' help said:
TAΣΟ ΜΟΥ

ΦΙΛΙΚΑ
Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί μου έστειλε μνμ και μου είπε καλημέρα τελικα δε τα θέλω τα 50 ευρώ κράτα τα για να πάρεις κάτι για το σκυλάκι αρκεί να το προσέχεις.
Δεν έχω κάτι μαζί σου Stray's Help ίσα ίσα εκτιμώ βαθύτατα αυτό που κάνεις. Απλά εκεί που εκνευρίστηκα και λέω τι διάολο, ήταν ότι εγώ εδώ έστειλα απλά μια φωτογραφία της μουρίτσας και είδα τα χίλια μύρια. Απο την αρχη είπα ότι δε με ενδιαφέρει τί κανει η συγκεκριμένη κοπέλα, είχα πει ότι απλα μου φέρθηκε καλά, κάτι που καλώς ή κακώς εκτιμώ. Χωρίς σαφώς να λέει κάτι αυτό για το σκοπό για τον οποίο ήταν έτσι. Μπορεί να είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου. Δε θα έπρεπε αυτό να συζητηθεί σε καποιο άλλο topic? Και γενικά ό,τι και να έχω στείλει όλα τα βλέπατε με "μισό μάτι" και ανά πάσα στγμή ήσαστε έτοιμοι να μου ορμίσετε. Δε μπήκα εδώ για αν απολογούμαι, δεν μπήκα για να κατακρίνομαι, μπηκα για να μάθω κάποια πράγματα για τον μικρό μου σύντροφο.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Strays' help said:
Φταίω να της στείλω τώρα ''τι έγινε,μετανιώσαμε και χαρίζουμε τα 50 ευρώπουλα?''

Κοίτα δε μπορούμε να ανοίκουμε αλλο τοπικ για να σχολιάσουμε την..κοπέλα.Πηρε και σενα η μπάλα γιατί αγορασες από αυτή.Θα μπορούσες να χες μπει πχ.πιο πριν εδώ και να χες ρωτήσει΄..Απο κει και πέρα κανενα πρόβλημα δεν έχουμε μαζί σου και χαίρομαι που ενδιαφέρεσαι τόσο για το σκυλάκι σου.

Απλά δε γίνεται να μην μιλάμ καν όταν βλέπουμε τέτοια αίσχη.Για την κοπελα λέω....Και είδες τελικά,ότι ίσως και το απλό κράξιμο μου προς αυτήν και ο φόβος ότι θα της κάνω μήνυση έπιασε και δεν σε κορόϊδεψε και δεν έδωσες αλλα λεφτά?

:D 8)
Παρακολουθω απο την αρχη εδω το θεμα- και εχω απορισει αληθηνα με την εμμονη που σε εχει πιασει με αυτην την κοπελλα!!
Λες και αλλοι δεν πουλανε ιμιαιμα!
Ακομα και για καθαροαιμα και κοροιδευουν τον κοσμο!

Τις προαλλες συναντησα ανθροπους με ενα μαυρο μαλλιαρο σκυλακι- τους ελεγα να το προσεχουν και να το χτενιζουν αρκετα- επειδη αυτα τα λαξα απσο- ShiTzu -ειδες τζιβιαζουν ευκολα και μου ειπαν αρκετα θυμομενοι- μα αυτο δεν ειναι Λαζα- απσο- ShiTzu -ειδες - αλλα καθαροαιμο Μαλτεζ!!!!!! Μαλιστα πληροσαν και 500 ευρω για αφτο- επειδη ειναι πολυ σπανιο το μαυρο μαλτεζ!!

Μια αλλη ηρθε στο ιατρειο με ενα κοντοτριχο Yorkshire! Και αυτο ακριβοπληρομενο- γυρο στα 400 ευρω!
Και αλλα τετια παμπολλα.

Και τα δυο αναφερομενα σκυλια ηταν απο πετ σοπ= μηπος θα πρεπει να επικεντρωθεις εκει- να σταματησουν να πουλανε ημιαιμα για καθαροαιμα- και ετσι θα παισεις και μεγαλυτερα ψαρια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia