Η σύνοδος των πλανητών

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Αρη θυμαμαι οτι ψαχνοσουν για την στειρωση της Ηρας αλλα τελικα δεν ηθελες να ρισκαρεις την πτωση της ενεργειας.Την Ζηνα γιατι δεν την εχεις στειρωσει?Εγω μετα την πρωτη περιοδο της δικια μου αποφασισα πως δεν θελω να το ξαναπερασω αυτο.
Περαστικα σας.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Την Ζηνα ηθελα να τη στειρωσω, αλλά το απαγορεψαν οι γιατροι στην κτηνιατρικη κλινικη, λογω της περιπετειας της με την λεϊσμανιωση, που την περασε βαρεια, με πολυ ασχημα παιχνιδια του αιματοκριτη. Ειπαν οτι σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπουν επεμβαση (η στειρωση δεν ειναι αναιμακτη επεμβαση), εκτος εαν υπαρχει σοβαρος λογος και δεν μπορει να αποφευχθει.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Δηλαδή, να μην πάρουμε αμέσως το κλαδευτήρι του κηπουρού, για να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο, έτσι?
η αδελφή της Μπαλού κόλλησε με εναν σκελετωμένο πλήν γενναίο και πεισματάρη ημίαιμο σε μια βόλτα, η μαμά της ροτβαιλερινας φώναζε και έκλαιγε, ο μπαμπάς της ήθελε να του ρίξει κλωτσιά στα πλευρά όταν ήδη είχε κολλήσει και τον σταμάτησαν άλλοι, ενας πανικός...

τελικά όλα πήγαν καλά και όλοι μείναν ευχαριστημένοι και χωρίς κουτάβια....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) ...η μαμά της ροτβαιλερινας φώναζε και έκλαιγε,
2) ο μπαμπάς της ήθελε να του ρίξει κλωτσιά στα πλευρά όταν ήδη είχε κολλήσει και τον σταμάτησαν άλλοι...
1) Τι ευαίσθητη κυρία!:)

2) Τι αγροίκος!!!:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
George A said:
1) ...η μαμά της ροτβαιλερινας φώναζε και έκλαιγε,
2) ο μπαμπάς της ήθελε να του ρίξει κλωτσιά στα πλευρά όταν ήδη είχε κολλήσει και τον σταμάτησαν άλλοι...
1) Τι κοτα!

2) Τι αντρας!

:D:p

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Περαστικά! Δεν μου κάνει εντύπωση που συγχρονίστηκαν στην εμμηνορρυσία οι δύο σκυλίτσες. Και οι γυναίκες συγχρονίζονται όταν περνούν πολλές ώρες μαζί (πχ στον ίδιο εργασιακό χώρο). Έχει να κάνει με το ποσοστό του ηλιακού φωτός που δέχονται, που είναι πάνω κάτω το ίδιο (το οποίο ωθεί τον εγκέφαλο να απελευθερώνει ενδορφίνες, κλπ κλπ, κάτι που ρυθμίζει και την έμμηνο ρύση, έτσι μου είχε πει παλιός μου γυναικολόγος).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κανονικά τα θηλυκά που μένουν μαζί
έχουν οίστρο μαζί
νομίζω ακόμα και για τους ανθρώπους ισχύει αυτό

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.665
11.085
Athens
Μια εξήγηση για τον ταυτόχρονο οίστρο που είχα διαβάσει είναι η εξής - δεν ξέρω αν ευσταθεί: Στην αγέλη συγχρονίζονται ώστε η γέννα της μίας να συμπέσει και με την ψευδοκύηση της άλλης. Διότι σε περίπτωση που η μαμμά κουταβιών πάθει κάτι, υπάρχει για τα κουτάβια καβάτζα θηλασμού από την θηλυκιά με την ψευδοκύηση (γι αυτό άλλωστε η ψευδοκύηση είναι και αυτή φυσική διαδικασία...). Εμένα λογικό σενάριο μου ακούγεται πάντως.

Όσον αφορά το καβάλημα, εμείς παρόλο που στειρωθήκαμε εξακολουθούμε να έχουμε ...sex στον αέρα όταν παίζουν μεταξύ τους πιο ατσούμπαλα. :-?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η Ζηνα, ως πινσερακι, ειναι πολυ νευρικη και δεν ανεχεται "ρουχα" πανω της. Επισης, κατουραει σχετικα συχνα, θα σηκωθει και μια φορα το βραδι χωρις να μας ξυπνησει, και παει στο μπαλκονι μονη της. Αν φοραει βρακι, πώς θα γινει?

Η Ηρα λερωνει μονο το πατωμα, αλλά συνηθως το "σφουγγαριζει" μονη της με την γλωσσα της. Οχι ολες τις σταγονες βεβαια.
Στην Ηρα δεν θελω εγω να της βαλω βρακι για να μην μας χαλασει το ιματζ. Ξερω, ειναι κολλημα, αλλά δεν θελω.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μα υπάρχουν και βρακιά παραλλαγής
ή βρακιά με πειρατικές σημαίες
με βαμπίρ
διαόλους και τριβόλους
κλπ

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.665
11.085
Athens
harryf έχω ένα σκυλο-βρακάκι ροζ με φουρό και ραμμένα επάνω λευκά λουλουδάκια - να στο στείλω;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
υπάρχει και σε ζώνη παρθενίας-δύο δουλειές σε ένα

δεν σε δουλεύω-εσύ είπες για ίματζ.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μια εξήγηση για τον ταυτόχρονο οίστρο που είχα διαβάσει είναι η εξής - δεν ξέρω αν ευσταθεί: Στην αγέλη συγχρονίζονται ώστε η γέννα της μίας να συμπέσει και με την ψευδοκύηση της άλλης. Διότι σε περίπτωση που η μαμμά κουταβιών πάθει κάτι, υπάρχει για τα κουτάβια καβάτζα θηλασμού από την θηλυκιά με την ψευδοκύηση (γι αυτό άλλωστε η ψευδοκύηση είναι και αυτή φυσική διαδικασία...). Εμένα λογικό σενάριο μου ακούγεται πάντως.
Μια διευκρίνιση μόνο... ο λόγος ήταν για να μπορεί η μαμά (= η Άλφα σκύλα της αγέλης) να επιστρέψει σύντομα στο ρόλο της