Η σύνοδος των πλανητών

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Η Ζηνα, ως πινσερακι, ειναι πολυ νευρικη και δεν ανεχεται "ρουχα" πανω της. Επισης, κατουραει σχετικα συχνα, θα σηκωθει και μια φορα το βραδι χωρις να μας ξυπνησει, και παει στο μπαλκονι μονη της. Αν φοραει βρακι, πώς θα γινει?

Η Ηρα λερωνει μονο το πατωμα, αλλά συνηθως το "σφουγγαριζει" μονη της με την γλωσσα της. Οχι ολες τις σταγονες βεβαια.
Στην Ηρα δεν θελω εγω να της βαλω βρακι για να μην μας χαλασει το ιματζ. Ξερω, ειναι κολλημα, αλλά δεν θελω.
Βρε συ..
Δεν εννοουσα το ειδικο βρακακι για σκυλους γιατι ουτε η δικη μου το θελει επειδη ειναι πιο "γεματο"
Ενα βρακακι μακο απο την λαικη οπου του κανεις μια τρυπα με το ψαλιδι για την ουρα κ το πλενεις κ ολας!

Επειδη η δικη μου επισης βγαινει στο μπαλκονι για τσισα οταν παμε για υπνο της το βγαζω κ την αλλη μερα το ξαναβαζουμε.
Οσο για το αν φοραει βρακι αν παει στο μπαλκονι, θα το κατουρησει χεχε!

Σοβαρα ομως εμας ειχε την 3n περιοδο της πριν μια βδομαδα κ αυτην την φορα δε γινοταν να μην της φορεσω τπτ.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Χθες θυμηθηκα τον Γιαννη δυο φορες.

Η πρωτη:

Μας την επεσε ενας ταλιμπαν στο 1/3 των κιλων και διαστασεων της Ηρας, κατι σαν ημιαιμο μινι σναουτσερ. Μιλαμε για ερωτύλο με πολυ θαρρος και θρασσος.

Οχι απλά την τριγυριζε και της κολλουσε, αλλά πηδουσε πανω της και την αγκαλιαζε επιμονα και σφιχτά απο τον λαιμο. Αν ηταν μεγαλοσωμος, με ή χωρις περιοδο η Ηρα, θα τον ειχε κανει μακαριτη αν της το εκανε αυτο.
Μας ακολουθουσε και της την επεφτε συνεχεια και ειδα κι επαθα να τον ξεφορτωθω. Αναγκαστηκα να τον τρομαξω για να φυγει.

Το πιο σημαντικο ειναι οτι πριν απο αυτον μας την επεσε στην πλατεια ολοκληρη αγελη με 4-5 σκυλια που την μυρισαν, και η Ηρα αφηνιασε και τους τρομαξε τοσο πολυ που δεν τολμησαν να ξαναπλησιασουν.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Χθες θυμηθηκα τον Γιαννη δυο φορες.

Η πρωτη:

Μας την επεσε ενας ταλιμπαν στο 1/3 των κιλων και διαστασεων της Ηρας, κατι σαν ημιαιμο μινι σναουτσερ. Μιλαμε για ερωτύλο με πολυ θαρρος και θρασσος.

Οχι απλά την τριγυριζε και της κολλουσε, αλλά πηδουσε πανω της και την αγκαλιαζε επιμονα και σφιχτά απο τον λαιμο. Αν ηταν μεγαλοσωμος, με ή χωρις περιοδο η Ηρα, θα τον ειχε κανει μακαριτη αν της το εκανε αυτο.
Μας ακολουθουσε και της την επεφτε συνεχεια και ειδα κι επαθα να τον ξεφορτωθω. Αναγκαστηκα να τον τρομαξω για να φυγει.

Το πιο σημαντικο ειναι οτι πριν απο αυτον μας την επεσε στην πλατεια ολοκληρη αγελη με 4-5 σκυλια που την μυρισαν, και η Ηρα αφηνιασε και τους τρομαξε τοσο πολυ που δεν τολμησαν να ξαναπλησιασουν.
Είμαστε μακριά τι να σου κάνω!!:D Θα σου έφερνα το Ρόκυ να την προστατεύει και να μην αφήνει κανένα να τη πλησιάσει!!! Το έχει ξανακάνει όταν συνόδευε μια θηλυκιά και ήταν κέρβερος!!! Στειρωμένος είναι οπότε ουδεν πρόβλημα!!!!!!!!!!;)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καμια συμβουλη ρε παιδια?
Πώς τους διωχνουμε τετοιους "τυπους" που δεν ειναι οι φουκαραδες επιθετικοι?
Στενοχωρηθηκα που τον τρομαξα, αλλά ειχε γινει πολυ φορτικος.
Συνηθως φευγουν ευκολα, αλλά αυτος ηταν πολυ επιμονος.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυτές τις μέρες του μήνα δεν είναι εύκολο να τους διώξεις....

Και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο κρίμα όταν δεν είναι επιθετικοί....

Θυμάμαι κι εγώ έναν μικρούλη που μας ακολουθούσε πάντα όταν ήταν η σκύλα μου σε οίστρο...
Αυτός βέβαια ήταν κύριος....μας πλησίαζε χωρίς να μας την..."πέφτει"...Ο κακομοίρης σχεδόν σε κάθε οίστρο έρχονταν και για όλες σχεδόν τις μέρες την έβγαζε έξω από την πόρτα μας....στις βόλτες ερχόταν κι αυτός από την αρχή μέχρι το τέλος....και χωρίς την σκύλα να μας έβλεπε πάλι τρελές χαρές...
Και μόλις τελείωνε ο οίστρος δεν τον ξαναβλέπαμε....μετά από 6 μήνες πάλι!
Από τότε που πέθανε η σκύλα μου φυσικά δεν τον ξαναείδα...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εχει και η Ζηνα ακριβως εναν τετοιο. Μικροσωμος, αν και διπλος απο την Ζηνα και παρα πολυ ευγενικος και διακριτικος. Μας ακολουθει απο πολυ κοντα, χωρις ομως να την ενοχλει ποτέ, και ο φουκαρας κλαψουριζει συνεχεια ή μαλλον τιτιβιζει! :(:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σχεδον ολη τη μερα γινεται αυτή η δουλεια …

Ωρες ωρες πραγματικα θαυμαζω την υπομονη της Ηρας…

Παρενοχληση από την Ζηνα…

Και πού να δειξω τι άλλο βαζει την φουκαριαρα την Ηρα να κανει…

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Καμια συμβουλη ρε παιδια?
Πώς τους διωχνουμε τετοιους "τυπους" που δεν ειναι οι φουκαραδες επιθετικοι?
Στενοχωρηθηκα που τον τρομαξα, αλλά ειχε γινει πολυ φορτικος.
Συνηθως φευγουν ευκολα, αλλά αυτος ηταν πολυ επιμονος.
Εγω το καλοκαιρι αναγκαστηκα να βαλω εναν σκυλακο(ηταν και πολυ ομορφος) στο αυτοκινητο και να το μεταφερω σε αλλο μερος.Το μεσημερι τον πηγαινα,καναμε ησυχη βολτα το βραδυ και την αλλη μερα το πρωι ηταν παλι κατω απο το σπιτι μου,το εκανα 2 φορες και μετα τα παρατησα...

υγ.μετα την περιοδο δεν τον ξαναειδα