Η τσοπάνισσα και ο τσοπάνης

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αυτή είναι η 11-χρονη Hamdü Sena Bilgin και ο σκύλος της ο Τομι. Ειναι τσοπανηδες στη Ριζουντα της Τουρκίας.
Ενω ειχαν βγάλει τα ζώα, μια κατσίκα γεννησε και η μικρή πηγε σπίτι, άρπαξε δυο σχολικές τσάντες φόρτωσε την κατσίκα στην πλάτη και το νεογεννητο στο σκύλο για να τα μεταφέρουν στη ζεστη.
980x.jpg 980x (1).jpg 980x (2).jpg
Εψαξαν σε ποιο θέμα θα μπορύσα να το βάλω για να μην ανοίγω καινούργιο αλλα τοσο μου αρεσε που ειπα οτι θελει ενα όλο δικό της :)

Girl And Her Dog Rescue A Mother Goat And Her Newborn Baby

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Τι λες τώρα!!! :eek:

Δε μπορείς, παρά να θαυμάσεις τέτοιες καταστάσεις.. Και το γεγονός ότι η μικρή είναι (μόλις!!!!) 11 χρονών, με κάνει προσωπικά να αισθάνομαι πολύ μαμόθρεφτο.. Της βγάζω το καπέλο..

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
52
Η πιτσιρίκα είναι σε 1μιση μέτρο χιόνι με ένα τσιτάκι φορεματάκι στα όρη στα άγρια βουνά ... μάλλον αυτή θα κάνει κομματάκια όποιον την πλησιάσει το πιθανότερο με το μαχαίρι που κρύβει στην μπότα :mad:

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
τα ερωτηματα που μου γεννηθηκαν αν και οντως η φωτο ειναι πολυ ομορφη ειναι οι παρακατω:
1) Αφου η γιδα ηταν ετοιμογεννη που δγιαλο την πηγαιναν στα ορη σταγρια βουνα;
2)Αφου εχει 30 ποντους χιονι τουλαχιστον, που δγιαλο τα πανε τα ζωντανα να φανε τι; γιατι δεν ταχουν σταυλισμενα να τρων καρπο μεχρι να λιωσουν τα χιονια;
3)Τι ματαρες εχει η πιτσιρικα;:eek:

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
τα ερωτηματα που μου γεννηθηκαν αν και οντως η φωτο ειναι πολυ ομορφη ειναι οι παρακατω:
1) Αφου η γιδα ηταν ετοιμογεννη που δγιαλο την πηγαιναν στα ορη σταγρια βουνα;
2)Αφου εχει 30 ποντους χιονι τουλαχιστον, που δγιαλο τα πανε τα ζωντανα να φανε τι; γιατι δεν ταχουν σταυλισμενα να τρων καρπο μεχρι να λιωσουν τα χιονια;
3)Τι ματαρες εχει η πιτσιρικα;:eek:
Κι ο αδερφός βγάζει φωτογραφίες και δεν βοηθάει την κατάσταση ; ......

Μούσι ως το Μαρούσι μου φαίνεται (να μην πω για προπαγάνδα των τούρκονε).

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
To γλυκο προσωπο της παιδικης εργασιας...
Σε ευχαριστώ που το τόνισες γιατί ειχα αρχίσει να ανησυχώ για τους υπόλοιπους.
Παιδική εργασία παραμένει, ακόμα κ αν την Δευτερα κουβαλάει βιβλία αντι για κατσικάκια.
Και δεν ειναι ουτε καν καλά ντυμένο το παιδί!!!

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
ειναι ο τιτλος ειναι και οι φωτοζ που εμενα μου θυμισανε ενα τραγουδι της εφηβειας μου :LOL:
Ε πλακα κανεις το πρωτο που μ ηρθε στο μυαλο ηταν το τραγουδι αυτο το θυμαμαι μικρη χαχαχαχαχαχα:eek::eek:

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Παιδική εργασία παραμένει, ακόμα κ αν την Δευτερα κουβαλάει βιβλία αντι για κατσικάκια.
Λυπάμαι που θα γίνω κακός αλλά εγώ δεν βλέπω καμία εργασία, εκτός κι αν ως τέτοια θεωρείτε τη ...... διαφήμιση.

Η ιστορία όπως αναφέρεται στο άρθρο δεν στέκει με τίποτε. Μπάζει από παντού. Πέραν των όσων έχουν ήδη αναφερθεί : Με τα ρούχα που φοράει δεν αντέχει ούτε 20 λεπτά, οι φωτογραφίες είναι σε διαφορετικούς χρόνους τραβηγμένες (φοράει -δεν φοράει γάντια, διαφορετικά ρούχα, διαφορετικό κάλυμμα κεφαλής) , το κατσικάκι στην πλάτη του σκύλου μόνο νεογέννητο δεν είναι, αν έκανε αυτή την εργασία οι καιρικές συνθήκες θα είχαν αφήσει τα σημάδια τους στο πρόσωπό της (δείτε φωτο παιδιών από την ελληνική και όχι μόνο ύπαιθρο και θα καταλάβετε τη διαφορά).
Να αλλάξει λοιπόν ο τίτλος σε "Νεαρή ηθοποιός σε βουκολική διαφήμιση".

Κατ' εμέ η ευειδής νεαρή, πιθανότατα ρωμιά στην καταγωγή (η πόλη Rize που αναφέρει το άρθρο είναι η αρχαία ελληνική Ριζούντα του Πόντου και εντελώς τυχαία γενέτειρα και του πρωθυπουργού Ερντογάνη ....) κάτι διαφημίζει (είτε ρούχα, είτε σκυλιά, είτε εμμέσως τον ίδιο τον Ερντογάν εν όψει του δημοψηφίσματος που έχει σε λίγο).

Με το σκεπτικό οτι επειδή κουβαλάει τη Δευτέρα στο σχολείο τα βιβλία δουλεύει, τότε ΟΛΑ τα παιδιά (πλην αυτών που έχουν προσωπικό υπηρέτη για το κουβάλημα των βιβλίων τους στο σχολείο) ..... δουλεύουν !!

ΥΓ. Για τα κομμένα αυτιά του "σκλιου" (μεγάλε Τάσο, σε αντιγράφω) δεν είδα κανένα σχόλιο. Αλλά ξέχασα, στα ποιμενικά εργασίας επιτρέπεται. Ακόμα κι αν ποζάρουν στο φακό της διαφήμισης ....

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Το βρίσκω λίγο υπερβολικό.
Και στην ελληνική επαρχία το ίδιο γίνεται.
Και εγώ πιτσιρικάς τα Σαββατοκύριακα που δεν είχα σχολείο βοηθούσα για παράδειγμα στις ελιές και δεν ένιωσα ποτε εκμετάλλευση η κακοποίηση.

Για το ντύσιμο θα συμφωνήσω αν και το σκηνικό μάλλον είναι φτιαχτό.