Η Belle, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Παιδια, κατι ακουσα περι μελλοντικης φορολογησης σκυλων... λετε να γινει ΚΑΙ αυτο; Γιατι ο κτηνιατρος μας συμβουλεψε να μην βαλλουμε ονομα στο τσιπακι και δεν ξερω τι να κανω...:cautious:
Ποιο το νοημα να φοραει τσιπακι τοτε? Μπορεις να βαλεις το δικο σου ονομα που δεν κανεις καν φορολογικη δηλωση. Απορω πως λεει καποιος γιατρος τετοιες χαζομαρες παντως.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Να αλλάξεις κτηνίατρο. Αν σου λέει για το τσιπάκι τέτοιες βλακείες δεν θέλω καν να σκεφτώ τι άλλες βλακείες θα λεει και θα κάνει.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
ό,τι μ.λ.κία του 'ρθει του κάθενος!!! Βάλε το όνομά σου παιδί μου μη σου το "σουφρώσει" κανείς και είναι και γλυκούτσικο.

• Like
Reactions: l.Kyveli and Orilis

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Παιδια ο κτηνιατρος ειναι απιστευτα καλος! Τα εξηγει ολα με πολλες λεπτομερειες και μας δινει συμβουλες... Απλα πιστευει οτι αμα χαθει το σκυλι υπαρχουν απιστευτα μικρες πιθανοτητες να το ξαναβρουμε, οποτε λεει να μην φορολογουμαστε κιολας. Αλλα το ονομα εμεις θα το βαλλουμε, δεν το ρισκαρω.

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Κουκλι!!!!!!!!!πολυ ωραιο τριχωμα!!!!!κ οι αυταρες της θεικες!!!!!!!εκει που γυριζει να μυρισει το μαξιλαρακι ολα τα λεφτα!!

• Like
Reactions: demi_truli

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
ανεβάζω 2 φωτό από τη Σάντυ που έχω αφήσει πλεον στους γονείς μου, δυστυχώς εμάς μας τη δώσανε με κομμένη ουρίτσα αλλά τελοσπάντων...Ολο κομμενες ουρες μου τυχαινουν φαινεται. Η σκυλίτσα σου demi_truli είναι κουκλίτσα. Κι απο ότι βλέπω έχει μια αδυναμία κι αυτή στα μαξιλάρια και τα παπλώματα? :ROFLMAO:
Δε κατάλαβα τι έγινε με τα αυτιά της και γιατί ήταν δεμένα?

Attachments

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Τα αυτιά της belle ηταν δεμένα για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να σηκωθούν.... Το αποτέλεσμα το βλέπεις στις φωτο:)

• Like

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
αααα οκ! Εμάς έμειναν πεσμένα, δε μας ενδιέφερε αν ήταν πάνω ή κάτω, μερικές φορές τα σηκώνει μόνη της. Σαν αεροπλανάκια φαίνονται οταν εχουν σηκωμενα αυτιά παντως :ROFLMAO:

• Like

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Τα αυτιά της belle ηταν δεμένα για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να σηκωθούν.... Το αποτέλεσμα το βλέπεις στις φωτο:)
Το αντιθετο μαλλον. Για να κρεμασουν σωστα οπως ζητειται στις εκθεσεις.

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
ανεβάζω 2 φωτό από τη Σάντυ που έχω αφήσει πλεον στους γονείς μου, δυστυχώς εμάς μας τη δώσανε με κομμένη ουρίτσα αλλά τελοσπάντων...Ολο κομμενες ουρες μου τυχαινουν φαινεται. Η σκυλίτσα σου demi_truli είναι κουκλίτσα. Κι απο ότι βλέπω έχει μια αδυναμία κι αυτή στα μαξιλάρια και τα παπλώματα? :ROFLMAO:
Δε κατάλαβα τι έγινε με τα αυτιά της και γιατί ήταν δεμένα?

Φοβερη η Σαντυ, να την χαιρεστε! Κουκλαρα! Αμα εισαστε Αθηνα να συναντηθουμε καμια φορα να βρεθουν οι μικρουλες! Να δει και η μπελ ενα σκυλο στο μεγεθος της... :p Καλα για το παπλωμα δεν το συζηταω! Γενικα σε κρεβατια δεν την αφηνουμε να ανεβαινει, αλλα στον καναπε ετσι και εχουμε παπλωμα ορμαει απο κατω, κουλουριαζεται και κοιμαται! Κοιτα εδω...:rolleyes:

Βλεπω στη Σαντυ αρεσει ο ηλιος, ε;