Καταρχας, χρονια πολλα σε ολες τις μαμαδες!!! Και φετος γιορταζω και εγω για πρωτη φορα! (μετρανε και οι σκυλομαμαδες, ετσι;;

)
Τα αυτια ειναι ενα θεμα, και δεν ξερω τι θα κανω. Βασικα, δεν ειμαι ακομα σιγουρη αν θα την παω σε εκθεσεις καν, οποτε βλεποντας και κανοντας. Παντως εμενα μου αρεσουν ετσι. Εχει πλακα!

Την πρωτη μερα που τα ελυσα παντως στεκοντουσαν μια χαρα, αρα μαλλον ειναι πολυ μαλακα τα αυτια της ακομα για να μεινουν οπως πρεπει...;; Γιατι ρε παιδια, μια βδομαδα της τα ειχα δεμενα! Ειναι πολυς χρονος!
είναι απλά πανέμορφη....
πως τα πάτε γενικα?
Ευχαριστω πολυ!!
Μια χαρουλα τα παμε γενικα, λιγο με τα πατζακια και τα μανικια που τα τραβαει συνεχεια εχουμε προβλημα, αλλα το λυνουμε σιγα σιγα... Παραμενει φοβερη, να βρεχεται δεν της αρεσει καθολου (μου μοιαζει το παιδι

) την βγαζω στην ταρατσα για να τρεξει 30 λεπτα την μερα και κανει κατι τρεχαλες... θα το βγαλω βιντεο. Φιλακια δεν χορταινει με τιποτα, και αμα ακουσει καποιον να φιλαει καποιον αλλο στο σπιτι γινεται το ελα-να-δεις!!!!! Το τραβιξα και αυτο βιντεο, θα το ποσταρω. Πραγματικα με εχει κανει να κλαιω απο τα γελια, αλλα μερικες φορες μου βγαζει τοσο το λαδι, που τραβαω τα μαλλια μου. Πιντσερακι δεν ηθελες; Φατα!!