Η Belle, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Επ! Γεια σας και χαρά σας! Συγνώμη, και χωρίς να έχω πρόθεση να χαρακτηρίσω την όμορφη φτακλού.. Δεν είναι αρκετά πεταχτά ακόμα τα αυτιά ή έτσι "ζωηρά" πρέπει να είναι σύμφωνα με το πρότυπο; Στα μίνι σνάουτσερ για παράδειγμα είναι πιο.. "τσακισμένα" στη δίπλωση από ότι έχω δει.. για αυτό σε ρωτάω. Μήπως βιάστηκες να τα λύσεις;

• Like
Reactions: demi_truli

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Καταρχας, χρονια πολλα σε ολες τις μαμαδες!!! Και φετος γιορταζω και εγω για πρωτη φορα! (μετρανε και οι σκυλομαμαδες, ετσι;;:cautious:)

Τα αυτια ειναι ενα θεμα, και δεν ξερω τι θα κανω. Βασικα, δεν ειμαι ακομα σιγουρη αν θα την παω σε εκθεσεις καν, οποτε βλεποντας και κανοντας. Παντως εμενα μου αρεσουν ετσι. Εχει πλακα! :giggle: Την πρωτη μερα που τα ελυσα παντως στεκοντουσαν μια χαρα, αρα μαλλον ειναι πολυ μαλακα τα αυτια της ακομα για να μεινουν οπως πρεπει...;; Γιατι ρε παιδια, μια βδομαδα της τα ειχα δεμενα! Ειναι πολυς χρονος! o_O

είναι απλά πανέμορφη....

πως τα πάτε γενικα?
Ευχαριστω πολυ!!

Μια χαρουλα τα παμε γενικα, λιγο με τα πατζακια και τα μανικια που τα τραβαει συνεχεια εχουμε προβλημα, αλλα το λυνουμε σιγα σιγα... Παραμενει φοβερη, να βρεχεται δεν της αρεσει καθολου (μου μοιαζει το παιδι:p) την βγαζω στην ταρατσα για να τρεξει 30 λεπτα την μερα και κανει κατι τρεχαλες... θα το βγαλω βιντεο. Φιλακια δεν χορταινει με τιποτα, και αμα ακουσει καποιον να φιλαει καποιον αλλο στο σπιτι γινεται το ελα-να-δεις!!!!! Το τραβιξα και αυτο βιντεο, θα το ποσταρω. Πραγματικα με εχει κανει να κλαιω απο τα γελια, αλλα μερικες φορες μου βγαζει τοσο το λαδι, που τραβαω τα μαλλια μου. Πιντσερακι δεν ηθελες; Φατα!! ;)

• Like
Reactions: rogerF

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Την φωναζουμε μεχρι τωρα....:

Η Ποντικουλα
Το Μακαρονακι
Το τερας
Οι αυταρες
Το παιδι
Το φατσουλινι
Το σκατουλακι
Το μωρο
Η Μπεεεεεεε (βελαζοντας)

Η Μπελ 3 μηνων!!! ( για τα αυτια μην ακουσω σχολια!!!!:p )

belle 3 001.jpg belle 3 003.jpg belle 3 004.jpg belle 3 011.jpg belle 3 013.jpg belle 3 015.jpg belle 3 009.jpg belle 3 022.jpg belle 3 010.jpg belle 3 017.jpg

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα δε μπορώ, θα σκάσω αν δεν το γράψω... Το νυχτεριδάκι τα θέλει όρθια. Γυναίκα είναι, μάλλον ξέρει τι της πηγαίνει καλύτερα. Αφού το βλέπεις είναι όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά το κορίτσι εχει αποψη και με το δικιο της!!! Κουκλιτσα ειναι!!!

Μακαρονάκι?????????

• Like
Reactions: demi_truli

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αυτάαααααρες όμορφες!!!!!

Μ' αρέσουν και πολύ μάλιστα! (είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φάτσα!)

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Ουτε καλα σχόλια;
Ενταξει, καλα επιτρεπονται!!! :p

με την τουαλετα της πως τα πάτε?
Μια χαρα! Στην εφημεριδα τσισακια και στην βεραντα τα κακακια. :D

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Δεν της τα δενω ξανα τα αυτια, οτι θελει να γινει, ας γινει!!!:rolleyes:

belle 3 021.jpg belle 3 018.jpg belle 3 019.jpg belle 3 020.jpg
Αλλωστε, ειναι μοναδικη!:love:

Ερχονται και βιντεο!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μη με παρεξηγησεις αλλλά επειδη ειδα ότι στην ταράτσα στα καγκελα δεν εχει πλέγμα, πρόσεξε την μη γιενι καμια μαλ@κια. Το τρέμω όταν το βλέπω...

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Μη με παρεξηγησεις αλλλά επειδη ειδα ότι στην ταράτσα στα καγκελα δεν εχει πλέγμα, πρόσεξε την μη γιενι καμια μαλ@κια. Το τρέμω όταν το βλέπω...
Την προσεχω πολυ στην ταρατσα, και τα καγκελα δεν τα πλησιαζει καν. Φοβαται και φευγει. :)
Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να την αφηνα!

• Like
Reactions: ghelly