Η Candy έχει καλααζαρ και αναρρώνει... Εχει περάσει κάποιος τα ίδια; Τι να κάνω;

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
http://www.youtube.com/watch?v=ZPO8DRhRJrA&feature=related

η πρώτη μας εβδομάδα

βλακειες που εκανα δινοντας το φαρμακο της
http://www.youtube.com/watch?v=R3p7aDa6J00&feature=related

την βρήκα και είναι μια κουκλα

αλλα ρε παιδια... ολο πεφτει!!! δεν την κραταν τα ποδια της. ειναι φυσιολογικο? 1 εβδομαδα εχει κανει θεραπεια με μιλτεφοραν

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Κάνε αναζήτηση στο φόρουμ και θα βρεις άπειρα θέματα και εμπειρίες.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
αλλα ρε παιδια... ολο πεφτει!!! δεν την κραταν τα ποδια της. ειναι φυσιολογικο? 1 εβδομαδα εχει κανει θεραπεια με μιλτεφοραν
Ο κτηνίατρος τι σου είπε για αυτό;
Έχει σχέση με την θεραπεία;
Ή είναι άλλης αιτιολογίας;

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
η αλήθεια είναι πως μου είπε πως έχει μυϊκή ατροφία, ακόμα και στο κεφάλι. Αλλά θα θελα να το ακουσω κι απο άλλον που το ξεπέρασε. Από προχτές μέχρι σήμερα έχει βελτίωση. Δεν έπεσε καμία φορά. Κυνήγησε μια γάτα και δεν σωριάστηκε οταν τεντωθηκε το λουρί. επισης ανεβηκε σκαλιά. Ο γιατρός είπε μπορεί να κάνει εμετό το φάρμακο αλλά πάλι καλά δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Μόνο που μου έχει γίνει δύστροπη με το φαγητό. Ξηρή τρώει πολύ λίγη. Μόνο κοτόπουλο της αρέσει και το κατεβάζει αλλά κι αυτό μια φορά την ημέρα...

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
ευχαριστουμε.... εχει βρει και ενα κουκλο μπαμπα... θα γινουν το τελειο ζευγος χιχι
ειναι πολυ ομορφο σκυλακι

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
καλημερα! εχω καλά νέα αλλά περίπλοκα. Την Candy την υιοθέτησε ενας φίλος μου. Τωρα ομως αρχιζει το, αλλος κτηνιατρος... αλλα λογια... λέει οτι μαζι με μιλτρφοραν πρεπει να παιρνει και καποια χαπια εφ ορου ζωης. Ξερει κανεις κατι? Γιατι ο πρωτος κτηνιατρος δεν ειπε τιποτα? Επισης της κανει ενα τεστ που βγαζει αποτελεσμα αμεσως. Για ποιο λογο? Για να εχει αυτη δικο της ιστορικο? Εχω αγχος τωρα....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Το τεστ αυτα ειναι κατα 95% αξιοπιστα και δεν βγαζουν τιτλο. Δεν καταλαβαινω αφου εχει κανει αιματολογικες ο σκυλος γιατι το εκανε..
Τι χαπια της εδωσε να παιρνει μαζι με milterofan?

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
μαλλον μιας και ξεκιναει μαζι της να εχει δικα της αποτελεσματα (η για να του τα παρει who knows) σε λιγο θα μου πει για ποια χαπια...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87