Φίλοι μου καλησπέρα. Είμαι πολύ στενοχωρημένη για τον θάνατο του σκύλου μας Ηugo, ενός ημίαιμου ελληνικού ποιμενικού 3 ετών. Όλα ξεκίνησαν πριν 2 βδομάδες όταν κατά την διάρκεια μιας βόλτας κάτι εισέπνευσε και φταρνίστηκε σαν τρελός βγάζοντας λίγο αίμα. Ακολούθως, τις επόμενες μέρες φταρνιζόταν 2-3 φορές την ημέρα έντονα σκεφτήκαμε ότι μπορεί να εισέπνευσε κάποιο άγανο και τον πήγαμε στον κτηνίατρο. Χωρίς καμία εξέταση του έκανε προαναισθησία και μετά με ενδοφλέβια γενική αναισθησία την οποία παρέτεινε γιατί το ενδοσκόπιό του έπεφτε συνεχώς από μπαταρία (!!!!!!!!!!!) χωρίς να τον διασωληνώσει. Τον εξέτασε στη μύτη όπου και δεν βρέθηκε τίποτα εκτός από ένα πήγμα αίματος (από αυτό ο γιατρός συμπέρανε ότι μάλλον το άγανο -αν ήταν άγανο- το απομάκρυνε το ζώο και άφησε απλά μια πληγή). Στο τέλος της διαδικασίας τον πήραμε σαν μαστουρωμένο στο σπίτι. Την επόμενη μέρα ήπιε λίγο νερό έκανε 2 φορές ήπια βόλτα δεν έφαγε τίποτα και το βράδυ ανάσαινε με δυσκολία. Το ξημέρωμα μας άφησε.
Ο γιατρός υποστηρίζει ότι ο σκύλος μας αντέδρασε στο φάρμακο της αναισθησίας αποκλείοντας οποιαδήποτε άλλη αιτία όπως π.χ. κάτι που να σχετίζεται με το άγανο, εγώ εντοπίζω πολλές πλημμέλειες υπάρχει κάποιος από εσάς που θα μπορούσε από τα περιστατικά όπως τα εκθέτω να παρατηρήσει κάτι;
Ο γιατρός υποστηρίζει ότι ο σκύλος μας αντέδρασε στο φάρμακο της αναισθησίας αποκλείοντας οποιαδήποτε άλλη αιτία όπως π.χ. κάτι που να σχετίζεται με το άγανο, εγώ εντοπίζω πολλές πλημμέλειες υπάρχει κάποιος από εσάς που θα μπορούσε από τα περιστατικά όπως τα εκθέτω να παρατηρήσει κάτι;